Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Grbavica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 02, 2022 12:50 pm

Leon_Professional je napisao/la:Ovi šta god kažu, fula.
Cim sam pregledo onaj intervju sa tvsa pred tekmu sa Konjom isto sam pomislio.
Covjek sam sebi proturjeci... Jos kad neko napisa da je politicar, sve mi je bilo jasno.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet dec 02, 2022 12:57 pm

Ara u Kasimpasi hahahah gdje je sada ono dobro dosao Ara itd. Kako se ofiramo.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Cedva
Kontakt:

pet dec 02, 2022 1:03 pm

"KAD DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAĆEŠ SAMO MENE..."

milanribar
Kontakt:

pet dec 02, 2022 1:25 pm

Sve što se u medijima vrti danima obično se izjalovi kod nas, ko god je u upravi mora spriječit bilo kakve priče o eventualnim pojačanjima dok nešto ne bude zvanično. To što mi ganjamo nekog igrača ili nam se nudi sam kao što je Hodžić to ne znači ništa. Momak je dugo povrijeđen bio i dugo je bez utakmice, po meni je i rizik dovesti ga s obzirom da su njegova primanja s previsoka za nas a i pitanje je koliko će biti spreman odmah da doprinese ekipi. Kvalitet nesumnjivo da ima.
Primjer kako se treba radit je dovodjenje Santosa i Amoaha, bez puno izjava u medijima ikoga, samo informacije na zvaničnoj stranici.

MiroslavKruzik

pet dec 02, 2022 2:32 pm

Harun Karić?

Šta mislite?

Lopta
Kontakt:

pet dec 02, 2022 2:37 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
pet dec 02, 2022 2:32 pm
Harun Karić?

Šta mislite?
Momak godina ima kao Beca a po meni duplo bolje stoji na terenu i s obzirom da je u21 mislim da bi bio pravo pojacanje. Gledao sam ga u nekoliko utakmica mimo zelje ove sezone i smatram da je momak potencijal s obzirom na godine. Ja licno nisam cuo da se on pominje tako da ne znam odakle ti ta informacija momak ima jos pola godine ugovora u Tuzli, ako nesto grijesim ispravite me

Lopta
Kontakt:

pet dec 02, 2022 2:41 pm

Stvarno sam razocaran u amaterizam nase uprave, da li je moguce da clan uprave da intervju koji ce sigurno biti propracen od svih navijaca zelje i najavi povratak Armina Hodzica kao da sutra dolazi da potpise i da je sve zavrseno. Par dana nakon dolazi informacija da haman sigurno ide u Tursku. Svi znamo koliko bi navijaci voljeli da se ara vrati s obzirom na situaciju sa spicevima i nevjerovatno mi je da, ponavljam CLAN UPRAVE, znaci ne neka cistacica ili nebitna osoba u klubu to izjavi napravi euforiju neku koliku toliku koja za tri dana pada u vodu i onda nastaje duplo gora situacija nego da nismo znali kakva je situacija sa njim sto se tice potpisa za zelju pa da smo ovo procitali. Stvarno po meni totalno amaterski i covjek bi trebao snositi neke sankcije za tako katastrofalno glupe izjave, bar po meni.

Sky1
Kontakt:

pet dec 02, 2022 2:55 pm

Lopta je napisao/la:
pet dec 02, 2022 2:41 pm
Stvarno sam razocaran u amaterizam nase uprave, da li je moguce da clan uprave da intervju koji ce sigurno biti propracen od svih navijaca zelje i najavi povratak Armina Hodzica kao da sutra dolazi da potpise i da je sve zavrseno. Par dana nakon dolazi informacija da haman sigurno ide u Tursku. Svi znamo koliko bi navijaci voljeli da se ara vrati s obzirom na situaciju sa spicevima i nevjerovatno mi je da, ponavljam CLAN UPRAVE, znaci ne neka cistacica ili nebitna osoba u klubu to izjavi napravi euforiju neku koliku toliku koja za tri dana pada u vodu i onda nastaje duplo gora situacija nego da nismo znali kakva je situacija sa njim sto se tice potpisa za zelju pa da smo ovo procitali. Stvarno po meni totalno amaterski i covjek bi trebao snositi neke sankcije za tako katastrofalno glupe izjave, bar po meni.
E onaj clan Uprave, Balic koji se vec spominjao, to su ti crvi kojih se moramo rijesiti pod hitno.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pet dec 02, 2022 2:58 pm

"insajderi" hahahaha

Sky1
Kontakt:

pet dec 02, 2022 3:58 pm

Treba citati i onaj anamoonaj forum, da covjek vidi sta i dusmani kluba pisu, izuzevsi par bolesnika za Zeljom kao sto smo mi ovdje, ostalo su botovi interesne grupe koja zeli oteti imovinu. Naravno oni su i pustili SPIN da Miske nudi pare za pomocni teren. Isti su pisali i da je Eldin zavrsen, dakle sad je jasno da su nam ga isti i podvalili da glumi investitora.

storm_raider
Kontakt:

pet dec 02, 2022 4:18 pm

Davno je, cast izuzecima, normalna raja pobjegla odatle i presla ovdje.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kvalitet
Kontakt:

pet dec 02, 2022 4:36 pm

Ako je zaista Ara obećao da će potpisati ugovor s nama, a nije, onda mu treba zabraniti dolazak na Grbavicu. Isto kao i svima drugima koji isto rade. Željo im je opcija samo ako ne mogu nigdje drugo. Do kad ćemo se tako ponižavati?
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Lopta
Kontakt:

pet dec 02, 2022 4:43 pm

kvalitet je napisao/la:
Ako je zaista Ara obećao da će potpisati ugovor s nama, a nije, onda mu treba zabraniti dolazak na Grbavicu. Isto kao i svima drugima koji isto rade. Željo im je opcija samo ako ne mogu nigdje drugo. Do kad ćemo se tako ponižavati?
Ja iskreno cisto sumnjam u tu pricu da je nesto obecavao. Ispratio sam malo Nedu Turkovica sta je pricao u zadnje vrijeme oko are s obzirom da su prijatelji. Nedo vec mjesec dana prica kako su sanse da ara dodje u zelju minimalne i da ima ponude iz inostranstva. Kaze kako je igrac sa velikom karijerom i da mu ljudi uvijek na obraz mogu naci neki fin klub i ugovor u inostranstvu. I nakon izjave naseg famoznog clana uprave Nedo Turkovic je govorio kako su sanse za to male i da ara ima ponude iz inostranstva i da on cisto sumnja da ce se njegov povratak u zelju obistiniti sad za sad. Covjek ima 28 godina i hoce da jos malo igra u inostranstvu. Imao je ponudu od kluba i vrijeme da se izjasni a da je rekao da ce potpisati ponavljam ne vjerujem nit cu vjerovati sta god ko da kaze. Puno mi je realnija opcija da nas clan uprave ne zna sta prica i da konkretno on pojma nema sta se desava sa igrackim kadrom. Klasicna mahalska izjava kao da su nasli nekoga na ulici da da intervju pa najavljuje velika pojacanja. Sramota stvarno.

kvalitet
Kontakt:

pet dec 02, 2022 5:08 pm

Lopta je napisao/la:
pet dec 02, 2022 4:43 pm
kvalitet je napisao/la:
Ja iskreno cisto sumnjam u tu pricu da je nesto obecavao. Ispratio sam malo Nedu Turkovica sta je pricao u zadnje vrijeme oko are s obzirom da su prijatelji. Nedo vec mjesec dana prica kako su sanse da ara dodje u zelju minimalne i da ima ponude iz inostranstva. Kaze kako je igrac sa velikom karijerom i da mu ljudi uvijek na obraz mogu naci neki fin klub i ugovor u inostranstvu. I nakon izjave naseg famoznog clana uprave Nedo Turkovic je govorio kako su sanse za to male i da ara ima ponude iz inostranstva i da on cisto sumnja da ce se njegov povratak u zelju obistiniti sad za sad. Covjek ima 28 godina i hoce da jos malo igra u inostranstvu. Imao je ponudu od kluba i vrijeme da se izjasni a da je rekao da ce potpisati ponavljam ne vjerujem nit cu vjerovati sta god ko da kaze. Puno mi je realnija opcija da nas clan uprave ne zna sta prica i da konkretno on pojma nema sta se desava sa igrackim kadrom. Klasicna mahalska izjava kao da su nasli nekoga na ulici da da intervju pa najavljuje velika pojacanja. Sramota stvarno.
Jasno, zato sam i napisao “ako”, jer ja nemam pouzdane informacije osim onog iz kluba. No, moj post je više i generalna kritika da nas se nerijetko koristi na jako ružan način, pa i od strane naše djece. Evo recimo Memija, njemu bih zabranio pristup Grbavici. Ali kao da gledam za nekoliko godina bit će dočekan kao heroj… Niz je primjera.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Grbavica
Kontakt:

pet dec 02, 2022 6:45 pm

I vi nekad ko djeca majke mi.
Kakva ba ljubav, to im je poso, eto vi bi odbili par miliona i igrali u Zelji za 2 milje.
Nasa meta trebaju biti mladi, ambiciozni, motivisani igraci koji su imaju Zelju da se dokazuju uz eventualno dvojicu iskusnijih. I naravno dobar trener koji ce to ukomponovati i sa kojim ce ti mladi igraci napredovati i na koncu biti prodani ta neki x iznos. Yebes povratnike. Samo Dzeko ako ikako moze :D
I to ne za milione, nego pricamo o stotinama hiljada evropskih novcanica. Ako hoces milione da uzmes, ne moze ti igrac igrati za 500€.
Pa Dinamo je nudio onom Japancu sto ga svabama zabi oko 750k eura godisnju platu, a mi smo u panici da cemo se ugasiti i ostati bez imovine zbog malo vece sume. Eto gdje smo mi a gdje je komsiluk. O nekim evropskim okvirima da ne govorim.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

blueboy
Kontakt:

pet dec 02, 2022 6:55 pm

"Treba naglasiti kako je na listi blokiranih računa u Jedinstvenom registru računa u BiH na dan 1. decembar 2022. godine i jedan na ime Fudbalski klub Željezničar."

Možemo li sedam dana bez blokiranih računa?

storm_raider
Kontakt:

pet dec 02, 2022 7:00 pm

Sta mislis zasto je blokiran racun?

I ko je rekao da je Misimovic ponudio da kupi za jeftine pare pomocni teren i zasto?

Lopta
Kontakt:

pet dec 02, 2022 7:02 pm

kvalitet je napisao/la:

Jasno, zato sam i napisao “ako”, jer ja nemam pouzdane informacije osim onog iz kluba. No, moj post je više i generalna kritika da nas se nerijetko koristi na jako ružan način, pa i od strane naše djece. Evo recimo Memija, njemu bih zabranio pristup Grbavici. Ali kao da gledam za nekoliko godina bit će dočekan kao heroj… Niz je primjera.
Sto se Memije tice tu sam vise upoznat sa situacijom sta i kako je bilo. Kao covjeku mu ne zamjeram jer njegova odluka je sasvim realna u tom momentu bila i zeljovci koji bi uradili drugacije se mogu izbrojati na prste jedne ruke. Memija je tada od Amara dobio ponudu da igra za Zelju za oko 800 maraka plate. Morate biti svjesni da neki igraci prve lige federacije imaju po 3 hiljade maraka platu. 800 maraka za premijer ligu je uvredljiva cifra. Za razliku od recimo Zukanovica koji je pred penzijom i imao je takvu karijeru da je sigurno novcano situairan a cjenkao se za platu i nije mu odgovaralo, Memija je igrac koji nije uopste toliko zaradio a sada je u najboljim godinama da zaradi pare i mora da razmislja o buducnosti. Ne znam tacno kolika mu je plata u Zrinjskom ali nije sigurno ispod 3 hiljade a 99% je veca. Uz to je dobio 50 000 na ruke da potpise i stan da zivi dok je u zrinjskom. Ovdje bi živio u svom stanu (Rezije uz platu od 800km....) . Kada sagledate realno kao covjeku mu stvarno ne mogu zamjeriti jer je to pitanje novcane situacije za 10 20 30 godina. Igrac mora zaraditi sto vise moze za vrijeme karijere. E sad njegov problem je njegova izjava za medije da kada bi se vratio u pl bih da bi se vratio samo u zelju i to je jedina stvar koju mu ja zamjeram. Nije razmisljao i da nije to izjavio situacija sa navijacima i sa njim ne bi bila ni priblizna kao sad. Ja sam siguran da je njemu jako krivo sto je situacija ovakva kakva jeste i sto mu je povratak u zelju nemoguc vise, kod navijaca je dobio tarabu za zivota. Ali ja sam siguran da je dobio bar 1500 ponudu sto je isto totalno bezveze plata da bi je prihvatio ali eto tako je kako je. Krivo mi je sto je tako ispalo ali realno poredeci ga sa Kulasinom i Zukanovicem on je po meni najopravdaniji tu. Enveru najvise zamjeram jer mi je neshvatljivo da da 2 gola zelji i oba proslavi i to drugi gol proslavi provociranjem navijaca na istoku. To je dno dna i njega kada bi vidio da seta po Grbavici otjerao bi ga i ne bi mu dao da pridje dok sam ja tu. Zukanovicu takodjer ne bi dao priliku da karijeru zavrsi u nasem dresu. Sto se Memije tice on nece dolaziti sigurno kao sto sam i rekao, od svih igraca on je najnepozeljniji trenutno.

storm_raider
Kontakt:

pet dec 02, 2022 7:08 pm

Ma ni ja Memiji ne zamjeram, osim te izjave, ali sigurno je srcem tu razmisljao, a ne glavom. Decko zivi od fudbala i sretno mu u svakoj utakmici u zivotu, osim protiv mog Zelje. Nase je dijete na kraju krajeva. Totalno druga prica od onog malog glupana Kulasina.

Maestro_1921
Kontakt:

pet dec 02, 2022 10:09 pm

Šta je ovo ba, šta je ovo navalilo?! Preko 385, odavno se nije zagužvalo. 😂

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 43 gosta.

Prijava