Dzezvar je napisao/la: ↑pet dec 02, 2022 7:22 am
volimtezeljo je napisao/la: ↑pet dec 02, 2022 12:30 am
Senad1921 je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 9:19 pm
Odakle vam ta prica ratni profiter, ozbiljno pitam? Je li ima nesto ili ste culi od komsinice?
Znao sam dosta ljudi koji su radili kod Misimovica, prije xy godina jedna od rijetkih firmi su bili koji su imali vikend slobodan, dobru platu, godisnje i sl... Rijetko se ko zalio, pa me cude sve ove price...
Ako je neko iz ratnog sarajeva izasao sa novcem da otvori firmu, sta je? Ratna ekonomija je jasna. Neko puskom, a neko digitronom ratovao..
Pa nek ti neko kaze, ima ovdje bivsih radnika Megamixa, a mogu ti reci i ja u pp..
Neke metode postrojavanje radnika, mjerenje brade, itd itd.. klasicni bh "biznismen".
E cuj mjerio im brade....

Sunce ti ppoljubim.....

Ja, ja, maske su pale

Kod mene drug vise popije za dan, nego sto on moze preplivati... A bio je jos jedan sto je piso da su im uzimali od plate za kurbane

Bolan @volimtezeljo, pazi sta pricas, valjace i pred Boga stati. Nebitno je sta ce reci forumasi, ljudi i sl, haram je to veliki i teske su rijeci. Ne dozvoli da zbog neke lijeve mrznje ti se desavaju lose stvari u zivotu, poslusaj me...
U najbolje vrijeme Megamixa je bilo pritiska, ima ga vjeruj mi u svim firmama. Ali uslovi rada za radnika je tad mozda imao samo Ataco i Megamix, nemojte te stvari pricati kada ne znate...