Gdje ti zivis majke ti.Fićo je napisao/la: ↑sri nov 30, 2022 9:22 pmNije kasno, računica je jasna. Navijači, sponzori, prijatelji, ljudi koji su uvijek tu za klub i pojedini stari igrači i eto ti rješenja. Ja ti znam par ljudi za koje garantujem da će obezbijediti cifru 250 - 300k za par dana samo ako im se klub obrati. To su oni za koje ja znam sigurno da će dati. Vjerujem da će biti poziv na akciju, pa ćemo imati priliku da pokažemo svoje lice, ne samo ja, ovaj, onaj, nego i oni koji se kunu u Želju a ispod stola rade protiv Želje.
To je to ali samo izvodljivo kad imas ljude koji hoce da rade u interesu kluba.cipiripi je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 11:01 amRjesenja je bilo ali jos uvijek ih ima, samo treba reagovati na vrijeme.
Treba podnijeti zahtjev prema Opštini da se izda prenamjena zemljista pomocnog terena. Sa svih strana "stisnuti" nacelnika i vijecnike da po hitnom postupku donesu rjesenje.
Dovesti sudskog procjenitelja koji ce izvrsiti procjenu zemljista i krenu ti u prodaju.
Dajem primjer Misimovicu, Tibri ili nekom trecem ponuditi zemljiste za stambeno poslovni objekat, uz uslov da do 20.12 nam moraju uplatiti 2,5 miliona KM, ostatak uplatiti prema dogovoru. Od buduceg kupca traziti da u toj novoj zgradi FK Zelejznicar ima 5 stanova koje bi koristili za svoje igrace koji su van Sarajeva
Drugi korak bi bio da se napravi sporazum sa FK Igman Hrasnica o koriscenju njihovih terena na Ilidzi.
Treci koraj pokucati na vrata NK Napredak u Doglodima zasto na njihovim terenima ne bismo izgradili kamp za nase igrace, je li to iz ponizenja nasim igarcima da idu u Doglode trenirati. Vjerujem da bi i oni to prihvatili kada bi naravno te terene i oni koristili.
Mnogo je ideja ali je vremena PREMALO
Sto bi to oni uradili kada mogu sacekati da prodje 31. i imati sve to po puno nizoj cijeni. Ocito je da su mnogi vidjeli svoj dio kolaca na pomocnom pa cak i neki za koje smo mislili da to nikada ne bi. Nisam optimistican.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 11:04 amTo je to ali samo izvodljivo kad imas ljude koji hoce da rade u interesu kluba.cipiripi je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 11:01 amRjesenja je bilo ali jos uvijek ih ima, samo treba reagovati na vrijeme.
Treba podnijeti zahtjev prema Opštini da se izda prenamjena zemljista pomocnog terena. Sa svih strana "stisnuti" nacelnika i vijecnike da po hitnom postupku donesu rjesenje.
Dovesti sudskog procjenitelja koji ce izvrsiti procjenu zemljista i krenu ti u prodaju.
Dajem primjer Misimovicu, Tibri ili nekom trecem ponuditi zemljiste za stambeno poslovni objekat, uz uslov da do 20.12 nam moraju uplatiti 2,5 miliona KM, ostatak uplatiti prema dogovoru. Od buduceg kupca traziti da u toj novoj zgradi FK Zelejznicar ima 5 stanova koje bi koristili za svoje igrace koji su van Sarajeva
Drugi korak bi bio da se napravi sporazum sa FK Igman Hrasnica o koriscenju njihovih terena na Ilidzi.
Treci koraj pokucati na vrata NK Napredak u Doglodima zasto na njihovim terenima ne bismo izgradili kamp za nase igrace, je li to iz ponizenja nasim igarcima da idu u Doglode trenirati. Vjerujem da bi i oni to prihvatili kada bi naravno te terene i oni koristili.
Ima mnogo opcija ali jbg ima decko iz Amerike kojem smo slijepo vjerovali.
Koji su to neki...Sheldon je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 11:14 amSto bi to oni uradili kada mogu sacekati da prodje 31. i imati sve to po puno nizoj cijeni. Ocito je da su mnogi vidjeli svoj dio kolaca na pomocnom pa cak i neki za koje smo mislili da to nikada ne bi. Nisam optimistican.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 11:04 amTo je to ali samo izvodljivo kad imas ljude koji hoce da rade u interesu kluba.cipiripi je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 11:01 amRjesenja je bilo ali jos uvijek ih ima, samo treba reagovati na vrijeme.
Imena ce nam vjerovatno otkriti buducnost. To po meni jedino ima smisla. Tesko je bas godinu i po dana meljati oko investitora traljavo, a prije toga 9 mjeseci ne placati porez, a da su to sve dusmani radili. Ima tu aferima nasih ljudih. Mislim da je pomocni mamac za mnoge i da su neki pali na tom ispitu.Dzezvar je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 11:47 amKoji su to neki...Sheldon je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 11:14 amSto bi to oni uradili kada mogu sacekati da prodje 31. i imati sve to po puno nizoj cijeni. Ocito je da su mnogi vidjeli svoj dio kolaca na pomocnom pa cak i neki za koje smo mislili da to nikada ne bi. Nisam optimistican.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 11:04 am
To je to ali samo izvodljivo kad imas ljude koji hoce da rade u interesu kluba.
milanribar je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 1:22 pmBiće press kluba za par dana i predstavljeni planovi šta i kako planiraju dalje.
Ovdje se puno piše kako bi i šta je trebalo, šta nije, svi su puni ideja, znaju ljude koji bi pomogli. Nije vas bilo raja kad su se članovi skupštine birali i kad je klub bio na konopcima, ja ću rado svoje mjesto prepustit nekom ko misli da ima bolje ideje i planove za provođenje istih od ovoga što su ljudi dosad pokušali a vjerujte mi da sve to što vi pišete je već u planu samo za isto nismo finansijski sposobni...
A zasto se cekalo sve do sada? I zasto je izdato saopstenje da necemo izgubiti imovinu?milanribar je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 1:22 pmBiće press kluba za par dana i predstavljeni planovi šta i kako planiraju dalje.
Ovdje se puno piše kako bi i šta je trebalo, šta nije, svi su puni ideja, znaju ljude koji bi pomogli. Nije vas bilo raja kad su se članovi skupštine birali i kad je klub bio na konopcima, ja ću rado svoje mjesto prepustit nekom ko misli da ima bolje ideje i planove za provođenje istih od ovoga što su ljudi dosad pokušali a vjerujte mi da sve to što vi pišete je već u planu samo za isto nismo finansijski sposobni...
Vjerovatno su čekali do kraja rasplet s investitorima koji su davali pozitivne signale svo vrijeme, objasnit će i to na press konferenciji. Da je jednostavna situacija nije, a da će se uraditi sve da se ne izgubi imovina i to je istina... Plan očigledno postoji, strpimo se da čujemo zvanično.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 1:57 pmA zasto se cekalo sve do sada? I zasto je izdato saopstenje da necemo izgubiti imovinu?milanribar je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 1:22 pmBiće press kluba za par dana i predstavljeni planovi šta i kako planiraju dalje.
Nije se valjda sve ovo obrnulo i zeznulo u zadnje vrijeme...
To je trebalo biti u planu odmah krajem jula kad se znalo da od Eldina nema ništa, trebalo je upaliti sve alarme i do sada bi imali spremne pare sigurno, a ne hajcaj raju na utakmice, a mi kontamo da se u pozadini radi i da ce izaci na dobro. Znaci, klasicno mazanje ociju. Navijaci-klub iskren i posten odnos ta sinergija i ne moze ti niko nista, nema problema da se ne moze rijesiti na taj nacin.Lopta je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 1:48 pmmilanribar je napisao/la: ↑čet dec 01, 2022 1:22 pmBiće press kluba za par dana i predstavljeni planovi šta i kako planiraju dalje.
Ovdje se puno piše kako bi i šta je trebalo, šta nije, svi su puni ideja, znaju ljude koji bi pomogli. Nije vas bilo raja kad su se članovi skupštine birali i kad je klub bio na konopcima, ja ću rado svoje mjesto prepustit nekom ko misli da ima bolje ideje i planove za provođenje istih od ovoga što su ljudi dosad pokušali a vjerujte mi da sve to što vi pišete je već u planu samo za isto nismo finansijski sposobni...![]()