A to mi kao nemamo para????Dzezvar je napisao/la: ↑pon nov 28, 2022 2:59 pmVi bss kao da imamo para pa o nekakvim igracima namastavate.....
Ide najgori period u poslovanju jednog fudbalskog kluba 4 mjeseca u kojima nema nikakavih prihoda a moraju se obaveze izmedju ostalog i prema igtacima ispostovati.
Da ne govorimo o svemu oatalom.
Neka nam je Bog na pomoci...
Pa Nazif, sam se hvalio time, dobro se sjećam kad je podcastu na gg.ba rekao. "Ma s državom se najlakše dogovpriti" odmah mi je bilo sumnjivo da nešto mute, što se kasnije i obistinilo, nažalost.
jedini moguci dogovor u taj vakat je bio,jer se nije postovalo isplacivanje od strane ljudi koji su prije bili u klubu.
Ko je god,nebitno...
OK je onda.
Meni prvobitno pokaza na google da je klub osnovan 81. zato sam se izento, sreca eto nije
Jeste Nurko, uglavnom ta ekipa Nazif i Kerim ali ouno je njih još. Svjesno su to uradili da aa domognu Željine imovine. Mnogo je njih uključeno u sve ovo.Racional87 je napisao/la: ↑uto nov 29, 2022 7:55 amBivši direktor kluba Nurko Mustafa je ODGOVORAN što je raniji, VRLO POVOLJAN dogovor za Poreznom upravom, svjesno prekršen i što smo sada dovedeni u ovu situaciju.
Svjesno je prekršen po matrici - "ma hajde neće ništa biti ako se ne plati par rata", ali zato je bilo novca da se uživa po Zlatiboru i prave cehovi na račun kluba.
Direktor kluba, je odgovorno lice za provođenje Sporazuma, a čovjek nije bio u stanju da obezbjedi cca 13.500 KM mjesečno, kolika nam je bila "stara" rata po ranijem Sporazumu.
Imena odgovornih lica za ovo stanje se moraju znati i moraju ostati zapisana, da se ne bi ponovio takav odnos prema klubu.
Ima elemenata i za krivične prijave.