Sve možeš pronaći na internetu, fala Bogu tehnologija je toliko uznapredovala da imaš sve podatke. FoodHub i American Farmers Network. U pitanju su neki rančevi, restorani, proizvodnja domaćeg mesa. Evo čime se bavi ali to mu nisu jedini izvori prihoda, vlasnik je i suvlasnik još nekoliko firmi koje se bave raznim stvarima.ubaceni element je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 9:50 amSvasta ti napisa osim odgovora na pitanje, ko je Mirvic i cime se bavi? Koje je pokrice da se njemu preda Zeljo u ruke? Valjda nam znas reci barem toliko, obzirom da si upucen u sitne detalje i prijetnje roditeljima.
Ma svako ima pravo na svoje misljenje, a tvoje legitimno pravo je da mislis da je Mirvic sa ekipom dobra opcija, to ti niko ne moze uskratit.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 11:21 amNije to poenta Meša...treba provocirati. O tome se radi. Hvala momcima koji su se javili na pp. Uvijek se može fino, zar ne. Ako smo Željovci a ne intetesdžije.
Ma to nije opcija, niti u jednoj varijanti. Moze pisati ko sta hoce, ali nacin, pristup, profesionalnost pokazuju kakvi su bili planovi. PWC revizijom nije završio posao, ostao bi znacajno ukljucen u finansijske tokove investitora u klubu.AsharaK je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 11:30 amMa svako ima pravo na svoje misljenje, a tvoje legitimno pravo je da mislis da je Mirvic sa ekipom dobra opcija, to ti niko ne moze uskratit.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 11:21 amNije to poenta Meša...treba provocirati. O tome se radi. Hvala momcima koji su se javili na pp. Uvijek se može fino, zar ne. Ako smo Željovci a ne intetesdžije.
Mene je strah samo onoga sto sam sinoc piso, ne bih volio da se dva brata koja ne pricaju prepucavaju preko klubova realno.
Kako bilo koji navijac Zelje moze biti za nekoga za koga kazes da ga ne zanima imovina kluba? Sta ce biti sa stadionom, pomocnim? Poreska ce to prodati da bi se namirila, a mi cemo igrati na iznajmljenom stadionu?Veteran1965 je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 12:05 pmMa to nije opcija, niti u jednoj varijanti. Moze pisati ko sta hoce, ali nacin, pristup, profesionalnost pokazuju kakvi su bili planovi. PWC revizijom nije završio posao, ostao bi znacajno ukljucen u finansijske tokove investitora u klubu.AsharaK je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 11:30 amMa svako ima pravo na svoje misljenje, a tvoje legitimno pravo je da mislis da je Mirvic sa ekipom dobra opcija, to ti niko ne moze uskratit.Veteran1965 je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 11:21 amNije to poenta Meša...treba provocirati. O tome se radi. Hvala momcima koji su se javili na pp. Uvijek se može fino, zar ne. Ako smo Željovci a ne intetesdžije.
Mene je strah samo onoga sto sam sinoc piso, ne bih volio da se dva brata koja ne pricaju prepucavaju preko klubova realno.
Navijači ne znaju, jer je sve u tajnosti, ali covjeka ne zanima pomocni, zemljiste, ili prodaja bilo cega za razliku od drugih. Samo ekipa, rezultati, OP, izgradnja stadiona. Efikasan i samoodrživ klub. I neko je protiv toga. Mašala!!!
Druže, nije na to mislio. Ne zanima ga u tom smislu da bi nešto gradio zgrade, hotele, komplekse kao što je plan bio sa Eldinom.zeljoiznadsvega je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 12:26 pmKako bilo koji navijac Zelje moze biti za nekoga za koga kazes da ga ne zanima imovina kluba? Sta ce biti sa stadionom, pomocnim? Poreska ce to prodati da bi se namirila, a mi cemo igrati na iznajmljenom stadionu?
Za mene je imovina kluba svetinja, nasa Grbvica ne moze biti nicija osim Zeljina!
Ja sam i dalje onog misljenja da ako sve propadne, bilo bi to oficijalno i molili bi za pomoc. Sve dok sute rade na nacemu.Grbavica je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 1:53 pmIspade on uletio tolike pare za reviziju, nista od Zelje nece, hoce samo "onako" pare da gurne, ali eto zbog "prijetnji" roditeljima je odusto.
Smrdi mi to malo.
A i kakav je to covjek kad sa bratom rodjenim ne pricajes' da mu je brat kloc cim u torpedo ulaze, al opet.
Upravo tako, dakle ne zanima ga imovina u smislu prodaje, kao ni investiranja u bilo šta što nema veze s infrastrukturom stadiona Grbavica.Fićo je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 1:30 pmDruže, nije na to mislio. Ne zanima ga u tom smislu da bi nešto gradio zgrade, hotele, komplekse kao što je plan bio sa Eldinom.zeljoiznadsvega je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 12:26 pmKako bilo koji navijac Zelje moze biti za nekoga za koga kazes da ga ne zanima imovina kluba? Sta ce biti sa stadionom, pomocnim? Poreska ce to prodati da bi se namirila, a mi cemo igrati na iznajmljenom stadionu?
Za mene je imovina kluba svetinja, nasa Grbvica ne moze biti nicija osim Zeljina!
On bi dugovanja vratio, uostalom kao i drugi ‘investitori’ samo bi pomoćni ostao pomoćni kao što je bio i do sada ne bi bilo nikakve gradnje. Tako da je na to mislio, nije mislio da će neko pustiti imovinu i da ga ne zanima šta će biti sa njom.
Obzirom da su to i Ismirovi roditelji postavlja se pitanje koja strana je prijetilaGrbavica je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 1:53 pmIspade on uletio tolike pare za reviziju, nista od Zelje nece, hoce samo "onako" pare da gurne, ali eto zbog "prijetnji" roditeljima je odusto.
Smrdi mi to malo.
A i kakav je to covjek kad sa bratom rodjenim ne pricajes' da mu je brat kloc cim u torpedo ulaze, al opet.
Nadajmo se da se još radi i pregovara.AsharaK je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 1:55 pmJa sam i dalje onog misljenja da ako sve propadne, bilo bi to oficijalno i molili bi za pomoc. Sve dok sute rade na nacemu.Grbavica je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 1:53 pmIspade on uletio tolike pare za reviziju, nista od Zelje nece, hoce samo "onako" pare da gurne, ali eto zbog "prijetnji" roditeljima je odusto.
Smrdi mi to malo.
Eh, ova ti je dobraMaestro_1921 je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 3:04 pmNadajmo se da se još radi i pregovara.AsharaK je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 1:55 pmJa sam i dalje onog misljenja da ako sve propadne, bilo bi to oficijalno i molili bi za pomoc. Sve dok sute rade na nacemu.Grbavica je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 1:53 pmIspade on uletio tolike pare za reviziju, nista od Zelje nece, hoce samo "onako" pare da gurne, ali eto zbog "prijetnji" roditeljima je odusto.
Smrdi mi to malo.
A zamisli crnjaka da je sve propalo, a oni šute i čekaju kraj godine... Onda bi trebali biti streljani i obješeni za bandere u Zvorničkoj.![]()
Znal se ko je prijetio kad je sportsko društvo htjelo betonski teren da nam uzme, vidi možel se saznat i to ?Veteran1965 je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 2:53 pmZna se ko je prijetio, a saznaće se i ko je naredio..
Sta hoces da kazes, da jedna pretnja opravdava drugu?milanribar je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 3:27 pmZnal se ko je prijetio kad je sportsko društvo htjelo betonski teren da nam uzme, vidi možel se saznat i to ?Veteran1965 je napisao/la: ↑čet nov 24, 2022 2:53 pmZna se ko je prijetio, a saznaće se i ko je naredio..