Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Straus
SporCki direktor
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 23, 2022 11:02 pm

Možda jednog nećeš gledati sa tog spiska, ali samo možda.
Fear of the Maniacs!

fanaticZeljin
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:02 pm

Pa Mirvicu bi prijoritet bio sportski segment, dao je bolje uslove od Eldina, tu bi bili Zuban, Brkovic i jos neki ljudi, cuo sam i da vecina porodice Morvic navija za Zelju, ovo sam cuo prije mjesec, al nisam htio javno iznositi, a cuo sam i da uprava nije za Mirvica
Srcu draga, boja PLAVA !

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:03 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
sri nov 23, 2022 10:59 pm
Sto se ekipe tice nadam se da vise necemo gledati, Malica, Beganovica, Hajdarevica, Bekrica, Mekica, Subasica...
Pa što, nisu loši za kantonalnu.

fanaticZeljin
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:04 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Sto se ekipe tice nadam se da vise necemo gledati, Malica, Beganovica, Hajdarevica, Bekrica, Mekica, Subasica...
E jbg ti neumjesna ti je sala
Srcu draga, boja PLAVA !

ubaceni element
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:14 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sri nov 23, 2022 10:32 pm
Stavljati Mirvića u kontekst kladionica je u najmanju ruku neozbiljno, obzirom na njegov pristup, da njegove interese zastupa PWC jedna od najvećih svjetskih revizorskih kuća, i da je sve to baš debelo platio. I sada je u zalu sa kladionicama. Priča fakat nema smisla.
U koji kontekst njega mozemo staviti? Ko je taj covjek? Cim se bavi? Ima li neku firmu, ako ima koja je to firma? Odakle mu pare?

Odgovori na ova pitanja su vjerovatno i kljuc zasto su neki protiv njegovog ulaska u klub, a to sto mu je brat to sto jeste i da li pricaju ili ne me zaboli patka.

storm_raider
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:15 pm

Za Diglisica znamo cime se bavi, znamo i za Misimovica, a cime se bavi Mirvic?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:18 pm

Samo kad se kaze Uprava, to zvuci zayebano, a kod nas trenutno ne znas ni ko je tu, ko se pita, odlucuje. Pojedini clanovi uprave su se preko medija informisali o investitoru, pregovorima, bar je tako bilo do prije par mjeseci. Pretanko mi to sve izgleda. I to sto nisu bili za Mirvica garantujem da je bilo jer su se uzdali u Diglišića, pa da to ne pokvare. A ako je sad to jedina opcija, onda bi moglo biti daj šta daš. Drži vodu dok majstori odu.

Veteran1965
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:19 pm

ubaceni element je napisao/la:
sri nov 23, 2022 11:14 pm
sri nov 23, 2022 10:32 pm
Stavljati Mirvića u kontekst kladionica je u najmanju ruku neozbiljno, obzirom na njegov pristup, da njegove interese zastupa PWC jedna od najvećih svjetskih revizorskih kuća, i da je sve to baš debelo platio. I sada je u zalu sa kladionicama. Priča fakat nema smisla.
U koji kontekst njega mozemo staviti? Ko je taj covjek? Cim se bavi? Ima li neku firmu, ako ima koja je to firma? Odakle mu pare?

Odgovori na ova pitanja su vjerovatno i kljuc zasto su neki protiv njegovog ulaska u klub, a to sto mu je brat to sto jeste i da li pricaju ili ne me zaboli patka.
Boga mi ti kao da sam mu ja u najmanju ruku advokat ili glasnogovornik. Ono što znam napisao sam. Cijeli projekat njegovog ulaska u klub vodi PWC. Uradili su duboku reviziju, koju je on skupo platio. Za sve ostalo tu je google. O za informacije o njemu i o PWC-u.
A protiv su prvenstveno oni koji znaju da njih neće biti na pozicijama na kojima su trenutno, jer bi on doveo svoju ekipu, kao i oni koji imaju svoje planove poklapanja Željine imovine za male pare. Vrlo jednostavno i jasno.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Veteran1965
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:21 pm

exbabilon je napisao/la:
Samo kad se kaze Uprava, to zvuci zayebano, a kod nas trenutno ne znas ni ko je tu, ko se pita, odlucuje. Pojedini clanovi uprave su se preko medija informisali o investitoru, pregovorima, bar je tako bilo do prije par mjeseci. Pretanko mi to sve izgleda. I to sto nisu bili za Mirvica garantujem da je bilo jer su se uzdali u Diglišića, pa da to ne pokvare. A ako je sad to jedina opcija, onda bi moglo biti daj šta daš. Drži vodu dok majstori odu.
Ja koliko znam čovjek je odustao, i nije opcija. Pitam se koji su razlozi da investiraš 100k u reviziju i ne poduzimaš daljnje korake i odustaneš? Mora biti nešto ozbiljno.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Dr. Adzem
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:22 pm

storm_raider je napisao/la:
A cime ce se bavit brate nego lolovlukom pranje para i jos mnogo sta ko k brat mu
Cuva Bog Zelju svog!

alenmesanovic
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:27 pm

FoodHub i American Farmers Network. U pitanju su neki rančevi, restorani, proizvodnja domaćeg mesa. Navodno je to unosan biznis tamo.

I usput na instagramu nas prati druga firma American Farmers Network.

Sky1
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:36 pm

Mehmed Baždarević je napisao/la:
sri nov 23, 2022 11:27 pm
FoodHub i American Farmers Network. U pitanju su neki rančevi, restorani, proizvodnja domaćeg mesa. Navodno je to unosan biznis tamo.

I usput na instagramu nas prati druga firma American Farmers Network.
Izvini druže, ja koliko se sjećam da si ti pisao kad se pojavio Diglisic da si vec bio kontaktirao ove ljude koje spominjes, Zuban i ostali, ako sam dobro upratio.

Sky1
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:38 pm

Otorilike ovi Mirvići su neka vrsta bitnismena kao i ona divaisback na instagramu. Sve nešto, nečim se bave ali ništa konkretno.

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:44 pm

sri nov 23, 2022 11:04 pm
Leon_Professional je napisao/la:
E jbg ti neumjesna ti je sala
Pa po ovom to nam je najizglednija priča.
Ne bi niko volio, al eto.

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:45 pm

sri nov 23, 2022 11:21 pm
exbabilon je napisao/la:
Ja koliko znam čovjek je odustao, i nije opcija. Pitam se koji su razlozi da investiraš 100k u reviziju i ne poduzimaš daljnje korake i odustaneš? Mora biti nešto ozbiljno.
Možda mu se nije svidjelo nešto iz revizije.

alenmesanovic
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:48 pm

Sky1 je napisao/la:
sri nov 23, 2022 11:36 pm
Izvini druže, ja koliko se sjećam da si ti pisao kad se pojavio Diglisic da si vec bio kontaktirao ove ljude koje spominjes, Zuban i ostali, ako sam dobro upratio.
Prije nego što je u javnost došla informacija o početku pregovora sa Eldinom.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:48 pm

Gori forum k’o nekad.
Fear of the Maniacs!

fcz
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:50 pm

Google kaze:

- Kuca od 250 kvadrata u Rentonu, Washington

- Par registrovanih firmi nejasnog statusa, nijedna nema web sajt ni profil na drustvenim mrezama. Bez podataka o kapitalu, prometu i prihodima.

- Par tuzbi podnesenih protiv njega
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

NEZALAGANJE
Kontakt:

sri nov 23, 2022 11:53 pm

Kad covjek sve ovo cita i gleda moze pomisliti samo jedno...

Kakav smo mi cirkus od kluba!!! :rofl: :rofl:
Navijaci ko kakve tetkice svi sve znaju, a niko pojma nema, "legende" kluba koje su ti gore od najvecih dusmana, jer te godinama potkradaju i na klub gledaju kao na "zlatnu koku", a ne kao nesto u cijem interesu treba raditi, te "masa" nekakvih sumnjivih likova koji su toboze investitori, a Bog zna kakve motive imaju.

Najbolji primjer nam je Sarajevo.Gore te "investitore" boli ona stvar sta se desava sa klubom na samom terenu.Bace neke pare na sto svake godine i zdravo.I tako je godinama.Da nije tako, ulozile bi se pare u ozbiljne ljude, a ne da nesto u sta su ulozili novac vode likovi koji ne bi podigli nivo kantonalca.Odmah po tome znas da tu klub sluzi za neke druge stvari.

E sto sad neko misli da bi kod nas dosao posten investitor?Plus mi jos imamo i imovinu.Prestanite se zavaravati ljudi, ovo je Bosna, ovdje se samo gleda ko ce koga zaje.bati.Raj za plivanje u mutnom, a mi servirani kao na pladnju.Samo se ceka pravi cas.

Mi smo, prije svega, NETRANSPARENTNI, dok se, s druge strane, trazi neupitna ljubav i podrska navijaca. Daj ovo, daj ono, napuni stadion, "budi Zeljo", bla bla, a mi ne znamo, barem ne javno, ni kakve probleme klub ima, ni kolika su ta dugovanja, ni ko ih je stvorio (suti ne prozivaj nikog, ne talasaj), ni koji je plan izlaza itd.
Nista!!!Nula!! Sve to pogoduje gore navedenom.

Al zato ide hajc svake sedmice, slave se godisnjice, a glavni problem gura pod tepih.Nista mi bolje nismo ni zasluzili.Za svog zivota mi boljeg Zelju necemo gledati.Domet je ova fildzan liga i koje pretkolo.To je to.Ako nas u medjuvremenu na opljackaju i ne ugase.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Diverzant
Kontakt:
Status: Online

čet nov 24, 2022 12:09 am

NEZALAGANJE je napisao/la:
sri nov 23, 2022 11:53 pm
Kad covjek sve ovo cita i gleda moze pomisliti samo jedno...

Kakav smo mi cirkus od kluba!!! :rofl: :rofl:
Navijaci ko kakve tetkice svi sve znaju, a niko pojma nema, "legende" kluba koje su ti gore od najvecih dusmana, jer te godinama potkradaju i na klub gledaju kao na "zlatnu koku", a ne kao nesto u cijem interesu treba raditi, te "masa" nekakvih sumnjivih likova koji su toboze investitori, a Bog zna kakve motive imaju.

Najbolji primjer nam je Sarajevo.Gore te "investitore" boli ona stvar sta se desava sa klubom na samom terenu.Bace neke pare na sto svake godine i zdravo.I tako je godinama.Da nije tako, ulozile bi se pare u ozbiljne ljude, a ne da nesto u sta su ulozili novac vode likovi koji ne bi podigli nivo kantonalca.Odmah po tome znas da tu klub sluzi za neke druge stvari.

E sto sad neko misli da bi kod nas dosao posten investitor?Plus mi jos imamo i imovinu.Prestanite se zavaravati ljudi, ovo je Bosna, ovdje se samo gleda ko ce koga zaje.bati.Raj za plivanje u mutnom, a mi servirani kao na pladnju.Samo se ceka pravi cas.

Mi smo, prije svega, NETRANSPARENTNI, dok se, s druge strane, trazi neupitna ljubav i podrska navijaca. Daj ovo, daj ono, napuni stadion, "budi Zeljo", bla bla, a mi ne znamo, barem ne javno, ni kakve probleme klub ima, ni kolika su ta dugovanja, ni ko ih je stvorio (suti ne prozivaj nikog, ne talasaj), ni koji je plan izlaza itd.
Nista!!!Nula!! Sve to pogoduje gore navedenom.

Al zato ide hajc svake sedmice, slave se godisnjice, a glavni problem gura pod tepih.Nista mi bolje nismo ni zasluzili.Za svog zivota mi boljeg Zelju necemo gledati.Domet je ova fildzan liga i koje pretkolo.To je to.Ako nas u medjuvremenu na opljackaju i ne ugase.
Sve si rekao
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Diverzant, Google [Bot], Shooter1 i 31 gost.

Prijava