Pa nisu u kontaktu valjda. A kako je gore, možda "njihov" Mirvić i odeAsharaK je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:38 pmPa dva Mirvica, neko to spomenu ovde

Pa nisu u kontaktu valjda. A kako je gore, možda "njihov" Mirvić i odeAsharaK je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:38 pmPa dva Mirvica, neko to spomenu ovde
naravno, generalni sekretar, a kao takav je u svaki moguci proces, placanja/ne placanja bio ukljucen dok je bio u klubu.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:37 pmNijaz je bio generalni sekretar, i naš predstavnik u savezu. Nikakva alfa i omega. Predsjednik je bio Žujo, a za sve se pitao Amar. Zato je Nijaz i otišao iz kluba.
Ma sve okej, nama trebaju pare. Samo kazem da je onaj lik teska seljacina, a ne bih volio da se neko inati i prepucava preko kluba, ako me razumijes.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:41 pmPa nisu u kontaktu valjda. A kako je gore, možda "njihov" Mirvić i ode![]()
Tako je. Moramo biti legalisti, i prihvatiti odluke skupštine. Na kraju oni su najveći organ kluba, i treba da preuzmu odgovornost. Na nama je da u korist Želje prihvatimo njihovu odluku, bez obzira slagali se sa njom ili ne. A različitih mišljenja ima, biće i mora ih biti. Ne bi valjalo da je drukčije.storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:42 pmPa Skupstina ce i odluciti, mi ovdje pisemo zelje i pozdrave.U pamet.
mi smo vise popucali po savovimastorm_raider je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:42 pmPa Skupstina ce i odluciti, mi ovdje pisemo zelje i pozdrave.U pamet.
Sumnjam da je pored Amara i Žuje imao mogućnosti za tako nešto. Jeste bio uključen u neke procese, ali ne u tolikoj mjeri. Najveći je posao radio u savezu,a i tu je na žalost Amar loše odigrao, i poduzeo sve da NIjaz ode iz saveza.blueheart je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:41 pmnaravno, generalni sekretar, a kao takav je u svaki moguci proces, placanja/ne placanja bio ukljucen dok je bio u klubu.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:37 pmNijaz je bio generalni sekretar, i naš predstavnik u savezu. Nikakva alfa i omega. Predsjednik je bio Žujo, a za sve se pitao Amar. Zato je Nijaz i otišao iz kluba.
pa prema tome snosi odgovornost za uradjeno /neuradjeno
Ne znam je li gore da su dobri ili da nisu.AsharaK je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:42 pmMa sve okej, nama trebaju pare. Samo kazem da je onaj lik teska seljacina, a ne bih volio da se neko inati i prepucava preko kluba, ako me razumijes.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:41 pmPa nisu u kontaktu valjda. A kako je gore, možda "njihov" Mirvić i ode![]()
Ma dobro buraz, al citaju i navijaci drugih klubova, pa zato.
Mora bit najavljena 7 dana unaprijed, pa cemo znat valjda.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:50 pmPlanirana je početkom decembra, znači ubrzo.
Zamisli posvadjaju se kome sejo bolje ogleda u fildzanLeon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:49 pmNe znam je li gore da su dobri ili da nisu.AsharaK je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:42 pmMa sve okej, nama trebaju pare. Samo kazem da je onaj lik teska seljacina, a ne bih volio da se neko inati i prepucava preko kluba, ako me razumijes.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:41 pm
Pa nisu u kontaktu valjda. A kako je gore, možda "njihov" Mirvić i ode![]()
Jer ono gore meni ne izgleda baš najpoštenije. Gore se neke mutne stvari rade. Ne bi volio da to bude i ovdje.
A i ovo što ti kažeš ima smisla.
Svakako da nama pare trebaju i da smo u zajebanoj situaciji.
Zar nije bilo 14 dana prije?AsharaK je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:51 pmMora bit najavljena 7 dana unaprijed, pa cemo znat valjda.Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:50 pmPlanirana je početkom decembra, znači ubrzo.
Zamisli posvađaju se ko će boljeg kapitalca dovest.AsharaK je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:53 pmZamisli posvadjaju se kome sejo bolje ogleda u fildzanLeon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 10:49 pmNe znam je li gore da su dobri ili da nisu.
Jer ono gore meni ne izgleda baš najpoštenije. Gore se neke mutne stvari rade. Ne bi volio da to bude i ovdje.
A i ovo što ti kažeš ima smisla.
Svakako da nama pare trebaju i da smo u zajebanoj situaciji.