100%

Ja sam istog stava samo sam zelio da se i ranije pokrene nesto slicno. Pa ne mora sve da se skupi ali nek se pokrene pa vide sponzori, banke, investitori. Ne znam jebi ga ovo je sve na laickom nivou. Samo kad god bih pokrenuo to pitanje sjecam se da sam s kolegom @Leon dijelio zabrinutost za pomocni. Ostalo se rijetko ko ili niko prikljucio raspravi. Eto i tebi Leone dio odgovora na post a drugi dio kad slika bude potpuna, ovako na pravdi Boga da uperim u nekoga prst, ipak cu sacekati.
OK, evo ja sam cuo za njega. Ti nam reci za ostale da znamo. Svi smo radi Zelje ovdje, pa bi bilo lijepo da to podijelimo međusobno da svo znamo.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:34 pmNe vrijeđaj Zubana tim poređenjem ba. Ne mogu u istu rečenicu. Samo Zuban je jedan, ko su svi?
Odnos prema navijačima koji su izganjali licencu je očajan (i ovo je blago rečeno).
Pa spominje se ekipa, logicno da je mnozina.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:38 pmTi si prozvao mnozinu, ekipu. Onda znas imena...
Sheldon je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:37 pmJa sam istog stava samo sam zelio da se i ranije pokrene nesto slicno. Pa ne mora sve da se skupi ali nek se pokrene pa vide sponzori, banke, investitori. Ne znam jebi ga ovo je sve na laickom nivou. Samo kad god bih pokrenuo to pitanje sjecam se da sam s kolegom @Leon dijelio zabrinutost za pomocni. Ostalo se rijetko ko ili niko prikljucio raspravi. Eto i tebi Leone dio odgovora na post a drugi dio kad slika bude potpuna, ovako na pravdi Boga da uperim u nekoga prst, ipak cu sacekati.
Jeste, slažem se. Ali opet, navijači mnogo više volje Želju, nego što razmišljaju kakav je prema njima odnos jedne prolazne uprave.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:40 pmOdnos prema navijačima koji su izganjali licencu je očajan (i ovo je blago rečeno).
Ma to sigurno, ali onako kažem.blueboy je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:43 pmJeste, slažem se. Ali opet, navijači mnogo više volje Želju, nego što razmišljaju kakav je prema njima odnos jedne prolazne uprave.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:40 pmOdnos prema navijačima koji su izganjali licencu je očajan (i ovo je blago rečeno).
Hajmo dalje kad smo otvorili. Ko je Mirviceva ekipa i kako ih je njegov "odnos" mogao natjerati da odustanu od tako velikog projekta?Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:26 pmNije ih vozao u gepeku, ali je sigurno njegov odnos sa većinom iz Mirvićeve ekipe utjecao na tu odluku.fcz je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:21 pmA kako je to (ukoliko je istina) otjeralo investitore? Je li ih vozao u gepeku?Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:16 pmDa ne guramo pod tepih više, Senad Misimović je ponudio određenu cifru za pomoćni teren, je li uredu sada?