To je pitanje za ljude iz kluba, nije to jedina opcija koja se mogla uraditi u dogledno vrijeme, sad je već kasno. Barem je to moje mišljenje.
A kako je to (ukoliko je istina) otjeralo investitore? Je li ih vozao u gepeku?Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:16 pmDa ne guramo pod tepih više, Senad Misimović je ponudio određenu cifru za pomoćni teren, je li uredu sada?
da li nas ta cifra cupa iz dugova poreske? zasto da ne ako je to vrijednost tog zemljista?Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:16 pmDa ne guramo pod tepih više, Senad Misimović je ponudio određenu cifru za pomoćni teren, je li uredu sada?
hahahha dobar, moram se nasmijati, a nike mi do toga. Ti me brate vazda fino nasmijes.fcz je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:21 pmA kako je to (ukoliko je istina) otjeralo investitore? Je li ih vozao u gepeku?Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:16 pmDa ne guramo pod tepih više, Senad Misimović je ponudio određenu cifru za pomoćni teren, je li uredu sada?
Znači rang smo sredine tabele druge lige MakedonijeLeon_Professional je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:22 pmAli je Hajdar fino očisti. Baš štoperski.
Nije ih vozao u gepeku, ali je sigurno njegov odnos sa većinom iz Mirvićeve ekipe utjecao na tu odluku.fcz je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:21 pmA kako je to (ukoliko je istina) otjeralo investitore? Je li ih vozao u gepeku?Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:16 pmDa ne guramo pod tepih više, Senad Misimović je ponudio određenu cifru za pomoćni teren, je li uredu sada?
Naravno da ce izaci u javnost. Mora. I mnoge stvari koje se rade radni sitnih pijacarskih finansijskih interesa.storm_raider je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:18 pmNaravno da ima, ali da ne idem predaleko sada. Svakako, ukolko je istina ovo sto pises da neko hoce za male pare da "poklopi Zeljinu imovinu", nadam se da ce sve izaci u javnost. Navijaci, kao najveci sponzor Kluba zasluzuju da znaju sve.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:09 pmKakve veze ima drustvo sto pojedini u koje se kunemo i prizivamo ih hoce za male pare da poklope Željinu imovinu? Jos jednom, brzo ce se pokazati zasto zainteresovani investitori odustaju, brzo ce to izaci u javnost.
Mirvicevoj ekipi samo Amar fali koliko sam ja pohvatao, a o morzu je stadion rekao svoje protiv VelezaMehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:26 pmNije ih vozao u gepeku, ali je sigurno njegov odnos sa većinom iz Mirvićeve ekipe utjecao na tu odluku.fcz je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:21 pmA kako je to (ukoliko je istina) otjeralo investitore? Je li ih vozao u gepeku?Mehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:16 pmDa ne guramo pod tepih više, Senad Misimović je ponudio određenu cifru za pomoćni teren, je li uredu sada?
Eo Zuban nprVeteran1965 je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:30 pmTo je mantra. Fali Amar. Nabroj ta imena kada vec znas
Prosli put sam te pitao pa si izbjegao odgovoriti. Ko je ta cuvena ekipa? Pa da malo i o njima prodiskutujemo. Amar ako hoce da opet radi u Zelji morat ce formirati novi klub sa tim imenom.Sky1 je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:29 pmMirvicevoj ekipi samo Amar fali koliko sam ja pohvatao, a o morzu je stadion rekao svoje protiv VelezaMehmed Baždarević je napisao/la: ↑sri nov 23, 2022 9:26 pmNije ih vozao u gepeku, ali je sigurno njegov odnos sa većinom iz Mirvićeve ekipe utjecao na tu odluku.