Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri nov 23, 2022 8:26 am

Doveo bih ja Nardina odmah ako ga možemo platit. Pričamo o čovjeku koji je imao flop polusezonu tamo odakle su otjerali dugogodišnjeg najboljeg igrača lige (nismo ni mi puno bolji). U isto vrijeme, napadači Dženis i Dženan.

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 23, 2022 8:49 am

blueboy je napisao/la:
uto nov 22, 2022 11:40 pm
amar92 je napisao/la:
uto nov 22, 2022 10:18 pm
Leon_Professional je napisao/la:A koliko je taj Nardin dao golova?
3 gola i 2 asistencije, a totalno podbacio i razocarao ovu polusezonu. Covjek je klasa napadac, samo se kod njih kao i mnogi drugi nije „snasao“.

Medjutim, bezveze pricati o njemu. Cini mi se da je kod kona imao 20.000€ mjesecno.
Kažu pitari da nisu imali ovakvog napadača još od vremena Alena Melunovića.
Nek se on malo još pokaže da je klasa. Pogotovo toliko da košta, pa za te pare treba 20+golova da daje.

Ovaj ima jednu dobru sezonu u Sloveniji.
Po meni ogroman rizik i to skup.

Veteran1965
Kontakt:

sri nov 23, 2022 9:39 am

Špic nam treba definitivno. Budgeta za ozbiljnog igrača trenutno nema, a vidimo šta se desi kada dovedeš jeftina rješenja.
Mi nemamo mnogo opcija, kao i obično potražiti nekoga da ga vratiš u život, možda bude sreće i proradi, eventualno gurneš nekog juniora (što sa Edisom nije opcija) ili pokušaš dovesti nekoga ko vrijedi, na neki hajp ili priču.
Da smo imali nekoga jesenas tipa ovog Bobana iz Posušja ili Krpe, nadavao bi se dobrih golova pored ovakvih krila i sa Štilom iza sebe.
Proljeće bez špica će biti definitivno izgubljeno.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri nov 23, 2022 10:25 am

Ima li sta od investitora?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ponosannavas
Kontakt:

sri nov 23, 2022 10:33 am

Zna li se imaligdje prenos za večeras? Imali link neki ili hoće li streamat Vardar tekmu?

ponosannavas
Kontakt:

sri nov 23, 2022 10:52 am

Veteran1965 je napisao/la:
sri nov 23, 2022 9:39 am
Špic nam treba definitivno. Budgeta za ozbiljnog igrača trenutno nema, a vidimo šta se desi kada dovedeš jeftina rješenja.
Mi nemamo mnogo opcija, kao i obično potražiti nekoga da ga vratiš u život, možda bude sreće i proradi, eventualno gurneš nekog juniora (što sa Edisom nije opcija) ili pokušaš dovesti nekoga ko vrijedi, na neki hajp ili priču.
Da smo imali nekoga jesenas tipa ovog Bobana iz Posušja ili Krpe, nadavao bi se dobrih golova pored ovakvih krila i sa Štilom iza sebe.
Proljeće bez špica će biti definitivno izgubljeno.
Ma drug moj ako igdje ima mogućnosti da za mle pare dovedeš dobrog igrača to je ovdje. Samo ga treba preoznat i biti pošten i ne marifetlučit sa menadžerima. Ili ne biti ko Mulalić (ovo navodim jer sam čuo da je i odbio mnogo igrača koje su mu našli) da dovodiš koga voliš već ko je bolji. DA je razmišljao i da ima mozga za trenera doveo bi Ramića a ne Beganovića npr. jernačin n akoji igra dovodi do toga da ti je on mnogo potrebniji od Begana. Dobro Ramić je sad odigrao nestvarno ali ima napadača.eto taj Boban. Šta nismo mi mogli doći do njega? Naravno da jesmo. Evo onaj Anes Mašić isto napadač za kakav nam treba. Pokretan, Zna lopte, visok da može na centaršut pa ko rezervni rezervni ali moraš imati i takvog. Plus mlad. Nije se pokazao u zrinji što ne mora značiti da nebi ovdje ali si bar pokušao. Za Begana i Hračića smo zanli da nije to to ali smo išli na to bolji su od Vučebnovića. I jesu. Ali morao si riskirati i sa jednim mlađim, a ne sa dvojicom u istim godinama koji ništa nisu napravili u karijeri. Ok iskustvo pa kontaš dat će na to. Ali obojica iskustvo niđe veze.

Dr. Adzem
Kontakt:

sri nov 23, 2022 12:03 pm

Cuva Bog Zelju svog!

MiroslavKruzik

sri nov 23, 2022 12:59 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
https://bosnainfo.ba/svakidasnja-jadiko ... -to-znati/
Lijep tekst
Ma ne da je lijep, nego je jako realan, samo to mnogi neće prihvatiti jer su nasjeli na Edisove ratničke fazone a to generalno kod nas navijača prolazi.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

sri nov 23, 2022 1:01 pm

Danas se navršavaju dvije godine od smrti Admira Džubura, bivšeg predsjednika FK Željezničar.
Fear of the Maniacs!

Sky1
Kontakt:

sri nov 23, 2022 2:08 pm

Evo jedna jako bitna informacija što se tiče poreznog duga i kako naši kažu nezakonski upisane hipoteke. Bojim se da će se naši upustiti u pravnu bitku sa PU i da se odustalo od traženja rješenja, kako bismo izmirili taj dug, što nimalo ne bi bilo pametno. Dakle, PU kada upiše hipoteku kao u našem slučaju gdje je dug oko 2,4 milona, a imovina vrijedi mnogo više, oni tu istu imovinu mogu prodati za cifru u visini toga duga, a ne možeš im reći da je nezakonski, šta njih briga, oni hoće da uzmu svoje. Takvi slučajevi postoje. Dakle, slika je sve jasnija da iza svega ovoga stoji dobro isplaniran snenario.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri nov 23, 2022 2:50 pm

Znaci od investitora nista, toliko neke suplje i na kraju nista.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Veteran1965
Kontakt:

sri nov 23, 2022 3:06 pm

Sky1 je napisao/la:
Evo jedna jako bitna informacija što se tiče poreznog duga i kako naši kažu nezakonski upisane hipoteke. Bojim se da će se naši upustiti u pravnu bitku sa PU i da se odustalo od traženja rješenja, kako bismo izmirili taj dug, što nimalo ne bi bilo pametno. Dakle, PU kada upiše hipoteku kao u našem slučaju gdje je dug oko 2,4 milona, a imovina vrijedi mnogo više, oni tu istu imovinu mogu prodati za cifru u visini toga duga, a ne možeš im reći da je nezakonski, šta njih briga, oni hoće da uzmu svoje. Takvi slučajevi postoje. Dakle, slika je sve jasnija da iza svega ovoga stoji dobro isplaniran snenario.
Imao sam isti slučaj, kada mi se poreska, zbog duga uknjižila na imovinu. Ništa ne pitaju, nego se, bez obzira što je banka ima hipoteku, uknjiže uvijek kao prvi. Njihova namjeta nije nikada da prodaju imovinu, nego da naplate dug. Dogovorio sam plaćanje na rate, i kada sam izmirio dug, kako su se upisaki, tako su se i skinuli sa imovine. Izvadio ZK i nema poreske, ali nije bilo ni duga.
Slično je i sa bankama. Nisu oni sretni da prodaju imovinu koja je pod hipotekom kredita koji se ne vraća. Najsretniji su kada rate liježu na vrijeme.
A pravna bitka je osuđena na propast u startu.

Veteran1965
Kontakt:

sri nov 23, 2022 3:08 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Ko hoće da zna, on zna šta se dešavalo oko investitora.

Grbavica
Kontakt:

sri nov 23, 2022 4:03 pm

Ima li prenosa kakvog veceras?
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

sri nov 23, 2022 4:27 pm

Sada na zimu i nema nekih naših napadača. Stranaca uvijek ima, to je sigurno. Mada nisam siguran koliko smo konkurentni.

Panteliću iz Veleža ističe ugovor ja mislim. Nije on neko rješenje.

Na ljeto će biti bolje. Krpi ističe ugovor.

Sky1
Kontakt:

sri nov 23, 2022 4:42 pm

Veteran1965 je napisao/la:
sri nov 23, 2022 3:06 pm
Sky1 je napisao/la:
Imao sam isti slučaj, kada mi se poreska, zbog duga uknjižila na imovinu. Ništa ne pitaju, nego se, bez obzira što je banka ima hipoteku, uknjiže uvijek kao prvi. Njihova namjeta nije nikada da prodaju imovinu, nego da naplate dug. Dogovorio sam plaćanje na rate, i kada sam izmirio dug, kako su se upisaki, tako su se i skinuli sa imovine. Izvadio ZK i nema poreske, ali nije bilo ni duga.
Slično je i sa bankama. Nisu oni sretni da prodaju imovinu koja je pod hipotekom kredita koji se ne vraća. Najsretniji su kada rate liježu na vrijeme.
A pravna bitka je osuđena na propast u startu.
Ako ja dobro razumijem, ukoliko Sud donese pravosnažnu presudu ide prislina naplata od strane PU i tu mi više ne možemo ništa uciniti. Na hajr

Diverzant
Kontakt:

sri nov 23, 2022 5:00 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
https://bosnainfo.ba/svakidasnja-jadiko ... -to-znati/
Lijep tekst
Nazalost sve je tacno, svako slovo. Mi ako ikakve planove imamo sto se tice sportskog segmenta, on je morao biti bivsi. Jednostavno lik nije za Želje i za klub koji ganja nesto vise od opstanka u ligi, a hvala Bogu to ne ganjamo. Da ne pricam kad je sve ispricano, edise vakat je
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

blueboy
Kontakt:

sri nov 23, 2022 5:36 pm

Leon_Professional je napisao/la:
sri nov 23, 2022 8:49 am
blueboy je napisao/la:
uto nov 22, 2022 11:40 pm
amar92 je napisao/la:
uto nov 22, 2022 10:18 pm

3 gola i 2 asistencije, a totalno podbacio i razocarao ovu polusezonu. Covjek je klasa napadac, samo se kod njih kao i mnogi drugi nije „snasao“.

Medjutim, bezveze pricati o njemu. Cini mi se da je kod kona imao 20.000€ mjesecno.
Kažu pitari da nisu imali ovakvog napadača još od vremena Alena Melunovića.
Nek se on malo još pokaže da je klasa. Pogotovo toliko da košta, pa za te pare treba 20+golova da daje.

Ovaj ima jednu dobru sezonu u Sloveniji.
Po meni ogroman rizik i to skup.
Ma njima je Alen Melunović nešto najgore što su imali poslije rata, a ovog porede s njim, pa ti je sve jasno.

cikazubo
Kontakt:

sri nov 23, 2022 6:09 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
Haman da nema, Eldin bio blizu pa propao pa opet bio blizu, sirila se medju rajom slika naseg dresa sa shipex logom kojeg drzi Eldin, haman sve dogovoreno a ipak nije i mislim da u konacnici tako i ostaje, covjeku dopizdilo.
Mirvicev buraz je odradio reviziju, ceka skupstinu, skuplja ruke, ali sumnjiv lik i opcija.
Senad i dionice su samo kontra Mirvicu, i jedna i druga opcija nerealna i neozbiljna, opet se suprostavljaju stari neprijateljiu u sustini jer je Mirvic okupio Amarovu raju.

Sta je za nas vazno, rjesenja nema niti se nazire, poreska nam je na ledjima, vremena nemamo.

fcz
Kontakt:

sri nov 23, 2022 6:27 pm

Znaci gasenje?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Trenutno korisnika/ca: dr S, Dzezvar, Google [Bot], Okolele, PlavaDobrinja1921, Riki1921, salle86, SkenderijaTM87, ubaceni element i 89 gostiju.

Prijava