Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 21, 2022 1:19 pm

slika

Maestro_1921
Kontakt:

pon nov 21, 2022 1:24 pm

Cedva je napisao/la:
pon nov 21, 2022 1:06 pm
https://hehe.ba/bura-u-tuzla-cityu-veli ... -iz-kluba/ imal' kakav bek, ili napadač da hoće za male pare doći? 😅🤭
Ma Mehidića zaganjat životom, otkad ja za njega govorim. Kad su već u rasulu pokušati otkinuti još nekog, možda Mišića, ali ne znam koliko je realno da bi htio kod nas. Mešinović, mogao bi nam poslužiti na desnom beku, može ruke dati, da ga imamo za rotacije sa Galićem, a pri tome je i U21. Karjašević je također interesantan, dobar zadnji vezni, ima pas, dobre kretnje, dobar šut, brzinu, a mlad je i on. Za ove strance ne znam stvarno, mislim da dobre pare uzimaju tamo, Eleouet, Kulibali, Diabi. Kuzmanović je dobar, ali ga ne vidim kod nas, bar u ovom sistemu kojeg forsira Mulalić.

Maestro_1921
Kontakt:

pon nov 21, 2022 1:25 pm

Leon_Professional je napisao/la:
pon nov 21, 2022 1:19 pm
slika
Eto Tuce, pa proberi. :D

Diverzant
Kontakt:

pon nov 21, 2022 1:27 pm

Jos jedna stvar koju ublehasu mulalicu necu nikad halaliti, utakmica koja je bila oprostaj od pokojnog Ivice uspio je da odigra nerijeseno protiv mrtvog radnika, jer je pazi sad, cuvao igrace za utakmicu protiv borca koja je apsolutno nebitna bila. jos jedna situacija gdje mu je ego ispred svega jer nije mogao dozvoliti da ga pobijedi ivkovic. Btw i opet nismo pobijedili.
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon nov 21, 2022 1:30 pm

Pokusat dovesti ovog Coulibalya, njega gurnuti na spica, a sa strane bi imao Santosa i Amoaha. Sjecam se da je svojom brzinom poderao pitare i da je bio bas zvjeka
Alea iacta est!

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

pon nov 21, 2022 1:35 pm

cipiripi je napisao/la:
pon nov 21, 2022 1:30 pm
Pokusat dovesti ovog Coulibalya, njega gurnuti na spica, a sa strane bi imao Santosa i Amoaha. Sjecam se da je svojom brzinom poderao pitare i da je bio bas zvjeka
samo protiv njih je i odigrao utakmicu zivota, ovo ostalo tanko

Cedva
Kontakt:

pon nov 21, 2022 1:39 pm

Otprilike svi mislim isto, želja nam je Mehidić,i ovaj zadnji komentar za Coulibalya mi se isto sviđa. Ali isto znamo da mi ne možemo platiti igrače kao ovaj ublehaš što pere pare. Eh sad ako igrači razmišljaju da odigraju top u Želji za male pare,i za godinu napraviti transfer gdje će uzimati keš to je već druga stvar. Željo je IME,kraj!
"KAD DOĐU TEŠKI DANI
I KADA TI LOŠE KRENE
DIGNI POGLED KA TRIBINI
UGLEDAĆEŠ SAMO MENE..."

fcz
Kontakt:

pon nov 21, 2022 1:54 pm

Vjerujem da je Azmir okupio igrace kojima je bitno da dobiju:

- sto vecu platu, pozeljno kes, ispod stola
- labav ugovor

Znaci sve suprotno od onoga cemu mi valjda tezimo. Naravno da treba pokusati ali sumnjam da tamo ima puno profila za nas.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

volimtezeljo

pon nov 21, 2022 2:23 pm

Mogli bi oni lako u Slobodu preci

thierryhenry21
Kontakt:

pon nov 21, 2022 2:35 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
pon nov 21, 2022 1:24 pm
Cedva je napisao/la:
pon nov 21, 2022 1:06 pm
https://hehe.ba/bura-u-tuzla-cityu-veli ... -iz-kluba/ imal' kakav bek, ili napadač da hoće za male pare doći? 😅🤭
Ma Mehidića zaganjat životom, otkad ja za njega govorim. Kad su već u rasulu pokušati otkinuti još nekog, možda Mišića, ali ne znam koliko je realno da bi htio kod nas. Mešinović, mogao bi nam poslužiti na desnom beku, može ruke dati, da ga imamo za rotacije sa Galićem, a pri tome je i U21. Karjašević je također interesantan, dobar zadnji vezni, ima pas, dobre kretnje, dobar šut, brzinu, a mlad je i on. Za ove strance ne znam stvarno, mislim da dobre pare uzimaju tamo, Eleouet, Kulibali, Diabi. Kuzmanović je dobar, ali ga ne vidim kod nas, bar u ovom sistemu kojeg forsira Mulalić.
Istrošeni igrači, ja ne bih nijednog iz TC-a doveo.
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

Sky1
Kontakt:

pon nov 21, 2022 3:51 pm

Iz TC bi nam legao Mehidić i Mišić.. ima li šta kod kona interesantno za nas, evo raspad i kod njih, a jest ih Arteta posložio 😁

ponosannavas
Kontakt:

pon nov 21, 2022 3:55 pm

Onako čitam povremeno i ne sjećam se gdje sam opet vidio ali pravo me nervira komentar ono kao kad smo dobili igrača iz omladisnkog pogona. Evo upravo jednog otpustila Tuzla. Bakir Brajlović je i sljedeće godine zaštićeno a Muftić npr. nije. Brajlović je stekao iskutvno i to bio poprilično dobar. Meni je recimo i Miličević bio bolji od Muftća ali evo nisam neki stručnjak a pogotovo za golmane pa možda griješim.
Eh sad ovdje se pljuvao Beća. Evo neki dan goru tekmu odgirao mekić nego ijedna Bećina što je bila i ništa sve ok. Komentari umjereni. Beću se tjeralo. A Beća je igrao u 18toj godini bolje nego sad jer nije imao pritiska. Ima bolje predispoziicije od Mekića. Mekić je evo u 26oj postao igrač za ovakvog Želju a Beća u 18toj i haman pa iste igre pružaju.Šta hoću reći? Ne dajemo priliku i ne znamo dati priliku zbog trenera (množ.) koje boli neka stvar za tu djecu. Sad trenutno Bajrić u Veležu, Kulašin, Duraković, Brajlović sutraće biti Jaganjac, Kočević, pa Karić, Pločo i sl oni gdje ćemo reći bili naša djeca a nisu osjetili prvog tima. Da nespominjem Hiroše i sl. Ne dobijaju priliku momci sve zbog trenera raznih. Tako smo otjerali nekad Dadu, pa nam kasnije valjao. Primjera je more. Namjerno ne spominjem Memije, Ovčine, Hasanoviće i ostale koji komotno sda mogu biti ili u 11 ili medju 20 ne samo u ovom Želji. Koncept prelaska iz juniora u seniore i nedostatak pravog sportskog direktora nas jebe godinama. Svi treneri, a tu je Mulalić posebna prica gledaju svoje guzice prije svega. Kakav Željo. Ok voli on ali da voli Želju gledao bi i dugoročno. Nijednog on nije igrača gurnuo on lično. Beća, Gasal, Drina su imali dobru minutažu prije nego je došao i plus su morali igrati zbog pravila. Najbolja djeca su uglavno u Želji i Sarajevu što se tiče mladih. Od 20 repprezentativca iz 2006 godišta pet ih je iz Želje. A ja npr mislim da su tu još dvojica sto posto imala mjesta. Možda i prije druge dvojice naših ali eto. Poetnta je da imamo tu u našoj avliji iz svake genracije bar trojicu od desetak najbojih u državi i nemamo koncept da ostanu tu. Neki ne mogu odmha igrati ali mogu za godinu. eto Mkeić koji nije bio ni blizu ta tri u svojoj genraciji je došao za pet godina ali je došao. Obilaznim putem.

Valter
Kontakt:

pon nov 21, 2022 5:08 pm

U ovoj sezoni skor kod kuće od 10 utakmica 4 pobjede, 4 remija, 2 poraza s tim da smo bili jedni od rijetkih koji su i bukvalno bili domaćini na svom terenu.. Od nas bolji domaći skor ima i Leotar kojeg uzgred nismo kući pobijedili.
Dakle šanse u osmini finala kupa 40% prolaz, 40% penali, 20% ispadanje a sve ostalo je u domenu navijačke subjektivnosti.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Leon_Professional
Kontakt:

pon nov 21, 2022 5:33 pm

Golmana Tuzle treba dovesti. Jedino da on ne želi negdje gdje bi bio prvi golman. Ali treba vidjeti, sumnjam da je skup, a u21.

blueboy
Kontakt:

pon nov 21, 2022 5:54 pm

ponosannavas je napisao/la:
pon nov 21, 2022 3:55 pm
Onako čitam povremeno i ne sjećam se gdje sam opet vidio ali pravo me nervira komentar ono kao kad smo dobili igrača iz omladisnkog pogona. Evo upravo jednog otpustila Tuzla. Bakir Brajlović je i sljedeće godine zaštićeno a Muftić npr. nije. Brajlović je stekao iskutvno i to bio poprilično dobar. Meni je recimo i Miličević bio bolji od Muftća ali evo nisam neki stručnjak a pogotovo za golmane pa možda griješim.
Eh sad ovdje se pljuvao Beća. Evo neki dan goru tekmu odgirao mekić nego ijedna Bećina što je bila i ništa sve ok. Komentari umjereni. Beću se tjeralo. A Beća je igrao u 18toj godini bolje nego sad jer nije imao pritiska. Ima bolje predispoziicije od Mekića. Mekić je evo u 26oj postao igrač za ovakvog Želju a Beća u 18toj i haman pa iste igre pružaju.Šta hoću reći? Ne dajemo priliku i ne znamo dati priliku zbog trenera (množ.) koje boli neka stvar za tu djecu. Sad trenutno Bajrić u Veležu, Kulašin, Duraković, Brajlović sutraće biti Jaganjac, Kočević, pa Karić, Pločo i sl oni gdje ćemo reći bili naša djeca a nisu osjetili prvog tima. Da nespominjem Hiroše i sl. Ne dobijaju priliku momci sve zbog trenera raznih. Tako smo otjerali nekad Dadu, pa nam kasnije valjao. Primjera je more. Namjerno ne spominjem Memije, Ovčine, Hasanoviće i ostale koji komotno sda mogu biti ili u 11 ili medju 20 ne samo u ovom Želji. Koncept prelaska iz juniora u seniore i nedostatak pravog sportskog direktora nas jebe godinama. Svi treneri, a tu je Mulalić posebna prica gledaju svoje guzice prije svega. Kakav Željo. Ok voli on ali da voli Želju gledao bi i dugoročno. Nijednog on nije igrača gurnuo on lično. Beća, Gasal, Drina su imali dobru minutažu prije nego je došao i plus su morali igrati zbog pravila. Najbolja djeca su uglavno u Želji i Sarajevu što se tiče mladih. Od 20 repprezentativca iz 2006 godišta pet ih je iz Želje. A ja npr mislim da su tu još dvojica sto posto imala mjesta. Možda i prije druge dvojice naših ali eto. Poetnta je da imamo tu u našoj avliji iz svake genracije bar trojicu od desetak najbojih u državi i nemamo koncept da ostanu tu. Neki ne mogu odmha igrati ali mogu za godinu. eto Mkeić koji nije bio ni blizu ta tri u svojoj genraciji je došao za pet godina ali je došao. Obilaznim putem.
Mekić kad je imao 18 taj Željo je bio mnogo bolji od ovog i logično da nije mogao igrati. Tomić, Jamak, Hadžiahmetović, Blagojević, Svraka, dva Sadikovića. U toj konkurenciji ovaj Beća bi lopte dohvaćao, tako da ti je to neuporedivo.

blueboy
Kontakt:

pon nov 21, 2022 6:25 pm

AsharaK je napisao/la:
pon nov 21, 2022 12:50 pm
blueboy je napisao/la:
pon nov 21, 2022 12:47 pm
Borac, Zrinjski, Široki, vjerovatno Velež, vjerovatno Čelik, Sloboda ili Sloga svejedno, Zvijezda ili Rudar K. svejedno, i nadam se da i mi možemo izbaciti Leotar. Četvrtfinale izuzetno teško protiv Borca, Zrinjskog ili Širokog, Velež je tu negdje s nama, Čelik na Bilinom polju nezgodan, poželjni bi bili Sloboda/Sloga i Zvijezda/Rudar K.

S obzirom kakve smo sreće u četvrtfinalu će nas sačekati Zrinjski ili Borac.
Jel se od cetvrtfinala vec igraju po dvije tekme?
Nema veze, nama godi i Zrinjski i Borac da idu sto dalje, pa i Siroki. To je najbolje da se ufati 4 pozicija koja vodi u Evropu.
Mislim da su dvije tekme od četvrtfinala.

Grbavica
Kontakt:

pon nov 21, 2022 6:36 pm

U sljedecem kolu daj nam Celik da im fudbal zgadimo :D jos u zen'ci naravno slika
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pon nov 21, 2022 6:41 pm

Imal šta kod pitara probrat :D

blueboy
Kontakt:

pon nov 21, 2022 6:48 pm

Ima pitar al' iz Tuzle, Smajlagić 😀

11 utakmica, 561 odigran minut, 5 golova.

Naš Dženis za 5 golova treba 56.000 minuta.

Leon_Professional
Kontakt:

pon nov 21, 2022 7:09 pm

blueboy je napisao/la:
pon nov 21, 2022 6:48 pm
Ima pitar al' iz Tuzle, Smajlagić 😀

11 utakmica, 561 odigran minut, 5 golova.

Naš Dženis za 5 golova treba 56.000 minuta.
:rofl:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], BrUDA, Google [Bot], South i 39 gostiju.

Prijava