Diverzant je napisao/la: ↑ned nov 13, 2022 11:58 pm
Nikad neću edisu halaliti ovo konstanto i bezobrazno ignorisanje juniora. Pa njemu ni drina ne bi igrao da nije aco kikso na max i da nije u21 pravila, s strasnog smo igraca dobili. Koliko ce jos juniora otjerati i indirektno nam para iz džepa izbiti to samo Bog zna. Jel moguce da je lik toliki ziheras pa da ne smije probati sa nekim iz omladinskog pogona bar jednu utakmicu. Imao citavu polusezonu da proba, da eksperimentise da vidi na koga moze racunati ove sezone, on forsirao mrtvog resića i paraplegicara vucenovica. Ove sezone moramo gledati junca beganovica u napadu sa statistikom ko da igra sa slomljenom nogom a ne rukom. Na jednoj od proslih presica nabraja u21 igrace i ne spominje ni jednog od onih momaka sto ih vodi da sjede na klupi. Pa kako je tim momcima kad krenu negdje na gostovanje a znaju da ce loptu šutnuti samo na zagrijavanju. A to da lik nije htio hodzica kad su ga doveli to ne treba ni komentarisati. Hvala mu za sve sto radi za klub, sto je dosao kad niko nije htio ali ja jedva čekam leđa da mu vidim
Slažem se s većinom ovoga što si napisao. Samo ja ne bih svu krivicu na Edisa stavio, ne znamo mi šta je njemu uprava sugerisala, ako je bilo šta sugerisala. Oni su mu to trebali reći i na to pažnju skrenuti. Moraš promovisati naše mlade igrače, iz našeg omladinskog pogona, cilj je da ih što više ispromovišemo da bi ih prodali, zaradili i to je to. Imamo i sportskog direktora, valjda gleda i prati i njih, pa da mu skrene pažnju. Smiješno bi bilo da gledaš neke sa strane, a ne vidiš ove pred nosom, koji uz to i treniraju zajedno s tobom. Križevac, Kobašević, Pašić, Mućaj, i Pločo koji također ja mislim trenira s prvim timom, moraju dobiti šansu.