23.11 u 19 i 30 Skoplje i vardarvolimtezeljo je napisao/la: ↑ned nov 13, 2022 4:28 pmU subotu u 17h protiv Posusja, pa 29.11 protiv Konyaspora
23.11 u 19 i 30 Skoplje i vardarvolimtezeljo je napisao/la: ↑ned nov 13, 2022 4:28 pmU subotu u 17h protiv Posusja, pa 29.11 protiv Konyaspora
Vidio sam isjecke i ono prijw gola nije faul ni blizu. Drugo je sad sto se sviraju onakvi faulovi kod nas kad se navlaci nekome pa da sprijecis da toj ekipi zabiju, ali ono ja starom svom ne bih sviraoblueboy je napisao/la: ↑ned nov 13, 2022 3:00 pmU dvije minute jedne utakmice stane sav apsurd i lopovluk ove lige. Čist penal za Tuzlu kod 0:1 i dvije minute kasnije Zrinjski ide na 0:2 uz očigledan faul u napadu prije gola. I sve tako ukrug, mijenjaju se samo akteri pomalo. Biće zanimljivo vidjeti kome će se šiljiti Zrinjski-Borac slijedeće kolo.
Sudijski kriterij u ligi je takav da je ono faul u 99% slučajeva osim kad su u pitanju Borac i Zrinjski. Ni ja ono ne bih svirao nikom. Isto tako ja danima trubim da je gol Cocalića protiv Borca regularan. Kome nije, nek pogleda prvi gol Tottenhama protiv Leedsa jučer. I nedavno se u Engleskoj onakav gol priznao, to je kod njih sasvim normalno, a isti sport bi trebao biti u pitanju i kod njih i kod nas.ponosannavas je napisao/la: ↑ned nov 13, 2022 5:24 pmVidio sam isjecke i ono prijw gola nije faul ni blizu. Drugo je sad sto se sviraju onakvi faulovi kod nas kad se navlaci nekome pa da sprijecis da toj ekipi zabiju, ali ono ja starom svom ne bih sviraoblueboy je napisao/la: ↑ned nov 13, 2022 3:00 pmU dvije minute jedne utakmice stane sav apsurd i lopovluk ove lige. Čist penal za Tuzlu kod 0:1 i dvije minute kasnije Zrinjski ide na 0:2 uz očigledan faul u napadu prije gola. I sve tako ukrug, mijenjaju se samo akteri pomalo. Biće zanimljivo vidjeti kome će se šiljiti Zrinjski-Borac slijedeće kolo.
Htjedoh i ja to napisati, katastrofa. Čist penal ljudima ne svirnu i nakon toga prime gol. Mogli su još jedan gol primiti iz izmišljenog kornera. Teško Bgm sa ovim Zrinjskim, šteli im se, a uz to su jaki i uigrani. Njima i Borcu se šteli najviše, samo njima nije toliko očigledno i bezobrazno, tu i tamo zavrnu, navuku faul, prekid, ne svirnu penal protivniku. Dok je ovo što se šteli i navlači Borcu zadnjih par godina za zatvora bukvalno i suspenzije kluba.blueboy je napisao/la: ↑ned nov 13, 2022 3:00 pmU dvije minute jedne utakmice stane sav apsurd i lopovluk ove lige. Čist penal za Tuzlu kod 0:1 i dvije minute kasnije Zrinjski ide na 0:2 uz očigledan faul u napadu prije gola. I sve tako ukrug, mijenjaju se samo akteri pomalo. Biće zanimljivo vidjeti kome će se šiljiti Zrinjski-Borac slijedeće kolo.
Ne daj Boze nikome...Bosanac1993 je napisao/la: ↑ned nov 13, 2022 3:52 pmNadam se da će se Klub obratiti postom da izjavi saučešće igraču FK Sloboda Eldaru Mehmedoviću, zbog gubitka oba roditelja.
Mi smo Željo, to se od nas očekuje, teška je tragedija!
Luka Ratković?