Sheldon je napisao/la: ↑sub nov 12, 2022 4:45 pm
Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub nov 12, 2022 4:15 pm
Sheldon je napisao/la: ↑sub nov 12, 2022 4:03 pm
Govorim za ovo posljednje ne znam ni kako bih nazvao, mozda glupiranje. Ne znam sta je htio postici. Za sve prije nema rijeci naravno. Od njega ovo nisam ocekivao. Zato i jeste veliko razocarenje kod mene. Nije on neki selimovic ili nazif. Opet respekt za upravu i momke iz skupstine sto nam drze klub u zivotu. Svi za Zeljeznicar!
Pa stani majstore. Šta je to Miske pogrešno uradio, kakvo glupiranje ? Čovjek je ponudio model i put kojim bi klub mogao da ide. Ne može on prstima puknut i da to automatski bude završena stvar, imaju klupski organi koji to trebaju da prihvate, provedu, nije on u klubu. Šta treba, da ode pred klub i moli ljude da prihvate ovo. Klupski organi su tu da razmotre opcije i odluče šta je najbolje i u kojem smjeru klub treba da ide. A i neki su nakon tog intervjua pisali da će biti vanredna sjednica, ne znam šta bi od toga. Nadam se da ćemo više znati uskoro o svemu.
Malo sam vise upucen nije sve ni za foruma ali eto nek se zna bar djelimicno kako stvari stoje. Vidim da se cesto spomene Miske pa da se raja ne nada bezveze. Neki su pisali, pa je clan skupstine odgovorio da nece, pa mu je nestao post. Kao sto ce se dogoditi vjerovatno i sa mojim postovima i profilom ubrzo. I nije nikakav problem meni je Zeljo iznad zivota i navijaci trebaju znati istinu pa ako je ban cijena nek bude.
Ovdje se i moze samo istina pisati i ja cu te zamoliti da ovaj forum ne etiketiras takvim, jer dobro znamo da su to radili isljucivo zlonamjernici oko Zelje, a mislim da nisi jedan od tih. Kojem clanu skupstine je nestao post? Ja to nisam vidio, a mislim da bi mi tesko promaklo. Nece se dogoditi ni sa tvojim postovima, niti sa profilom. Zato, ako ti je Zeljo iznad zivota, onda si na pravom mjestu, jer je ovaj forum i napravljen sa tom filozofijom. Pisi, sta god da je, vezano za Misketa, desetog, samo neka je istina. Neka raja zna. Post, ako nije psovka, uvreda ili dezinformacija se brisaoi brisace
samo i iskljucivo ako autor posta to zamoli. U suprotnom, nikada nije, niti hoce. Dakle, mani se ovakvog pravljenja zrtve, jer niti si u pravu sa tim, niti moze proci.
O ovoj temi cu mnogo pisati nakon zadnje utakmice ove polusezone. Pogotovo o modelima poslovanja, licnostima, kultovima licnosti. Za sada mogu napisati samo - svaka cast Zeljinim navijacima... ovo bi malo ko izdrzao. Bravo ljudi, svi trebamo jedni druge da zagrlimo kada ulazimo i izlazimo sa Grbavice.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/