Nama bi digao i ofsajd i ne bi svirao faul nad golmanom. To je najgora stvar i cinjenica, koja jede covjeka.
Al bas smo navuceni, ono bas.
Strasna prilika se propustila. Sreca ide pauza, pa ce se sleci ovo, ali tesko mi je, bas mi je krivo.
Nisi dobro gledaoLudvig Leple je napisao/la: ↑pon nov 07, 2022 9:36 amKao i uvijek tražimo krivce na pogrešnom mjestu. Jasno mi je da nam je želja bila ogromna da pobijedimo i da smo svi priželjkivali pozitivan rezultat, ali nije mi jasno ovo primitivno ponašanje koje iskazujemo u posljednje vrijeme i to evidentno. Ok, navijači se klofaju, neka ih, ultra život se fura i derite (...masa sili daje ubrzanje je prejeb.eno bilo), ali da se izobliče face zato što je neki Kulašin zabio gol i još se predstavlja da je provocirao, evo ja bio na istoku i nisam vidio da je bilo koga provocirao. Ostavimo na stranu iznad pomenuto, jer izgleda da će biti samo gore ubuduće.
Tražimo krivca u sudiji, ali evo ja iskreno govoreći ne vidim da je isti direktno uticao na rezultat.
Crveni karton nakon pregledanog snimka opravdan 100%. Ostavljeni na cjedilu.
Cocin faul nad golmanom 100% (golman teatralan, ali rukom svučen prema dole, da li bi ovo svirali Borcu ne znam i ne zanima me).
Drugi gol nije ofsajd jer je lopta upućena prema krilu, a ne prema špic igraču i to se vidi na snimku (da li bi ovo svirali Borcu ne znam i ne zanima me).
Konkretno loše postavljanje Coce kod ove situacije, jer nije pratio liniju, a i ne znam gdje su vezni igrači bili u ovoj situaciji. Molim vas pogledajte ponovo print screen i sve vam je jasno.
Krivca isključivo treba tražiti u jednom čovjeku, a to je EDIS MULALIĆ! Dok se ovog diletatnta ne riješimo mi ne možemo ama baš ništa uraditi. Ako nema u juniorima bolja dva igrača od Beće i Hajdarevića onda treba zatvoriti omladinsku školu i reći da smo dočekali dno dna (nismo daleko). Majke mi mile neka mi neko objasni zbog čega igra Omar Beća? Ovo njegovo metiljanje je vrijeđanje intelingencije. Hajdarević nema snage da dobaci loptu duže od 5m, a dečko tek ušao i "pun" snage.
Apelujem na savjest trenutne Uprave da otjeraju ovu neznalicu koja ne zna sročiti niti jednu prosto proširenu rečenicu, a u fudbal se razumije k'o Mara u kriv k.u.r.a.c!
Ara je rod pravih papiga, koje žive na području od južnoga Meksika do brazilskih prašuma.
Tacno tako sam i ja vidio svojim ocima, bio sam tacno iza gola i djelovao mi je cist gol ko suzaZdule je napisao/la: ↑pon nov 07, 2022 12:25 pmhttps://youtu.be/CtMeoBBDxck
Vidite samo rekaciju golmana nakon što je loše reagovao na 0:16 nije mu nista na 0:17 vidi da ulazi lopta u mrezu pada.