Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon nov 07, 2022 9:34 am

Nama bi digao i ofsajd i ne bi svirao faul nad golmanom. To je najgora stvar i cinjenica, koja jede covjeka.

Al bas smo navuceni, ono bas.
Strasna prilika se propustila. Sreca ide pauza, pa ce se sleci ovo, ali tesko mi je, bas mi je krivo.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u pon nov 07, 2022 9:35 am, ukupno mijenjano 1 put.

milanribar
Kontakt:

pon nov 07, 2022 9:35 am

Morali smo ovo pametnije, znali smo otprilike kako će bit suđenje, bili smo bolji u prvom imali smo ih. Trebalo se malo bolje tempirat ovo dizanje tenzija na sudije.
Iznenadilo me ponašanje ovog malog Kulašina, ispade smeće pravo, mislim da je on digo pritisak publike više nego Bilbija u prvom poluvremenu...

Ludvig Leple
Kontakt:

pon nov 07, 2022 9:36 am

Kao i uvijek tražimo krivce na pogrešnom mjestu. Jasno mi je da nam je želja bila ogromna da pobijedimo i da smo svi priželjkivali pozitivan rezultat, ali nije mi jasno ovo primitivno ponašanje koje iskazujemo u posljednje vrijeme i to evidentno. Ok, navijači se klofaju, neka ih, ultra život se fura i derite (...masa sili daje ubrzanje je prejeb.eno bilo), ali da se izobliče face zato što je neki Kulašin zabio gol i još se predstavlja da je provocirao, evo ja bio na istoku i nisam vidio da je bilo koga provocirao. Ostavimo na stranu iznad pomenuto, jer izgleda da će biti samo gore ubuduće.

Tražimo krivca u sudiji, ali evo ja iskreno govoreći ne vidim da je isti direktno uticao na rezultat.
Crveni karton nakon pregledanog snimka opravdan 100%. Ostavljeni na cjedilu.
Cocin faul nad golmanom 100% (golman teatralan, ali rukom svučen prema dole, da li bi ovo svirali Borcu ne znam i ne zanima me).
Drugi gol nije ofsajd jer je lopta upućena prema krilu, a ne prema špic igraču i to se vidi na snimku (da li bi ovo svirali Borcu ne znam i ne zanima me).
Konkretno loše postavljanje Coce kod ove situacije, jer nije pratio liniju, a i ne znam gdje su vezni igrači bili u ovoj situaciji. Molim vas pogledajte ponovo print screen i sve vam je jasno.

Krivca isključivo treba tražiti u jednom čovjeku, a to je EDIS MULALIĆ! Dok se ovog diletatnta ne riješimo mi ne možemo ama baš ništa uraditi. Ako nema u juniorima bolja dva igrača od Beće i Hajdarevića onda treba zatvoriti omladinsku školu i reći da smo dočekali dno dna (nismo daleko). Majke mi mile neka mi neko objasni zbog čega igra Omar Beća? Ovo njegovo metiljanje je vrijeđanje intelingencije. Hajdarević nema snage da dobaci loptu duže od 5m, a dečko tek ušao i "pun" snage.

Apelujem na savjest trenutne Uprave da otjeraju ovu neznalicu koja ne zna sročiti niti jednu prosto proširenu rečenicu, a u fudbal se razumije k'o Mara u kriv k.u.r.a.c!

storm_raider
Kontakt:

pon nov 07, 2022 9:59 am

Ara!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Diverzant
Kontakt:

pon nov 07, 2022 10:00 am

Ludvig Leple je napisao/la:
pon nov 07, 2022 9:36 am
Kao i uvijek tražimo krivce na pogrešnom mjestu. Jasno mi je da nam je želja bila ogromna da pobijedimo i da smo svi priželjkivali pozitivan rezultat, ali nije mi jasno ovo primitivno ponašanje koje iskazujemo u posljednje vrijeme i to evidentno. Ok, navijači se klofaju, neka ih, ultra život se fura i derite (...masa sili daje ubrzanje je prejeb.eno bilo), ali da se izobliče face zato što je neki Kulašin zabio gol i još se predstavlja da je provocirao, evo ja bio na istoku i nisam vidio da je bilo koga provocirao. Ostavimo na stranu iznad pomenuto, jer izgleda da će biti samo gore ubuduće.

Tražimo krivca u sudiji, ali evo ja iskreno govoreći ne vidim da je isti direktno uticao na rezultat.
Crveni karton nakon pregledanog snimka opravdan 100%. Ostavljeni na cjedilu.
Cocin faul nad golmanom 100% (golman teatralan, ali rukom svučen prema dole, da li bi ovo svirali Borcu ne znam i ne zanima me).
Drugi gol nije ofsajd jer je lopta upućena prema krilu, a ne prema špic igraču i to se vidi na snimku (da li bi ovo svirali Borcu ne znam i ne zanima me).
Konkretno loše postavljanje Coce kod ove situacije, jer nije pratio liniju, a i ne znam gdje su vezni igrači bili u ovoj situaciji. Molim vas pogledajte ponovo print screen i sve vam je jasno.

Krivca isključivo treba tražiti u jednom čovjeku, a to je EDIS MULALIĆ! Dok se ovog diletatnta ne riješimo mi ne možemo ama baš ništa uraditi. Ako nema u juniorima bolja dva igrača od Beće i Hajdarevića onda treba zatvoriti omladinsku školu i reći da smo dočekali dno dna (nismo daleko). Majke mi mile neka mi neko objasni zbog čega igra Omar Beća? Ovo njegovo metiljanje je vrijeđanje intelingencije. Hajdarević nema snage da dobaci loptu duže od 5m, a dečko tek ušao i "pun" snage.

Apelujem na savjest trenutne Uprave da otjeraju ovu neznalicu koja ne zna sročiti niti jednu prosto proširenu rečenicu, a u fudbal se razumije k'o Mara u kriv k.u.r.a.c!
Nisi dobro gledao
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

svraka
Kontakt:

pon nov 07, 2022 10:20 am

Kada nam dodju pitari, redovno ide gadjanje bakljama na sjever, pa im se neka pokusa i vratiti. Jucer isto, samo je nas dio poceo. Sto se derbi ne prekida tada, a jucer se odmah stalo?
Forza 1921!

Oda majstore!

cala
Kontakt:

pon nov 07, 2022 10:27 am

Ma mora se kavez napravit, ne trubimo mi bezveze godinama.

Ja ne znam da li nasi prodaju uvijek vise karata za istok nego sto je to moguce, ali svaka utakmica je bila haos. Ljudi stoje na stepenicama i kod ulaza, stolica jednostavno nema. Ako smo vec ogradili sektor za desetogodisnje i tampon prema sjeveru, neka nasi malo bolje izracunaju koliko karata mogu prodat.

Veteran1965
Kontakt:

pon nov 07, 2022 10:38 am

Utakmica sinoć je pokazatelj da sektor za gostujuće navijače, bezbjedan, blindiran sa 5% kapaciteta mora biti prioritet. Sa tim bi riješili mnoge izazove, ali sigurno i smanjili ili izbjegli neke kazne koje plaćamo godinama.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon nov 07, 2022 10:40 am

storm_raider je napisao/la:
Ara!
:palacgore:
Fear of the Maniacs!

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon nov 07, 2022 10:45 am

Semir Štilić (35) - 4 gola, 8 asistencija i 2 izborena penala.

Samo za one što prozivaju Semira kako je loš, kako ne trči, kako je letargičan i tako dalje.
Fear of the Maniacs!

Diverzant
Kontakt:

pon nov 07, 2022 11:25 am

Kulašine od srca ti želim jos jednom da ti krizni ligamenti na oba koljena odu
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

blueheart
Kontakt:

pon nov 07, 2022 11:37 am

sve stoji, da imamo poprilicno limitiranu ekipu, da je trener prosjek, i imamo to sto imamo. Problem nije od jucer.... mi kao klub imamo problem godinama sto u svojim redovima sto od strane NS. Kao klub institucionalno smo u podredjenom polozaju u odnosu na skoro pola lige i kad se tome doda svo stanje u i oko kluba dobro mi ikako funkcionisemo
DRZAVA ZELJO

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon nov 07, 2022 11:51 am

KUPREŠKI ZAKON I STEČENO ZNANJE, SILA MASI DAJE UBRZANJE!
Fear of the Maniacs!

Amar927
Kontakt:

pon nov 07, 2022 12:05 pm

Uz dosadašnju igru i zalaganje Europa ne bi trebala doci u pitanje,a nagovještava se dolazak 2,3 dobra igraca sto znaci da cemo biti na proljeće jos jaci uz armiju navijača. ps.Envere sestre ti se sjetim i najmilih!!!Memiju smo vrijedjali nedavno a na toj utakmici je pjevao Grbavicu a ovom malom seljacicu sve najgore aBd

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon nov 07, 2022 12:16 pm

Dobro je sto se odgodi derbi :D

Porazi i pobjede su sastavni dio fudbala, ako nesto naucimo iz ovog bit ce super, bit ce to dobra lekcija. Idemo pobjedit Posusje pa onda jos u vece borbe za nas klub.
Željezničar ante portas !

Zdule
Kontakt:

pon nov 07, 2022 12:25 pm

https://youtu.be/CtMeoBBDxck
Vidite samo rekaciju golmana nakon što je loše reagovao na 0:16 nije mu nista na 0:17 vidi da ulazi lopta u mrezu pada.

BrUDA
Kontakt:

pon nov 07, 2022 12:27 pm

storm_raider je napisao/la:
Ara!
Ara je rod pravih papiga, koje žive na području od južnoga Meksika do brazilskih prašuma. :D
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

tm87alem
Kontakt:

pon nov 07, 2022 12:30 pm

Pokusacat cu nesto iskomentarisati nakon (ne)prospavane noci. Ovo je jedna od onih utakmica koje znas da ne mozes dobiti, ali nikako! Ovi sto pisu da smo eventualno bolji pet puta pobjedili bi, bez obzira na ovog paksu s pistaljkom, ne slazem se! On je u centru paznje i po zadatku svog stranackog sefa iz rs-a odradio sto je trebalo! Niko me ne moze ubijediti da ne bi sve ove odluke na nasu stetu isle u obratnom smjeru da je trebalo za bojac, nebitno protiv koga igraju. Pa sjetite se samo kradje bojca protiv svinjskog kad je bilo 1:1! Tri faula tad svirao samo domacima, sergej se ibretio! Kad su to uradili najjacoj ekipi, sta onda ocekujes protiv Zelje, bez obzira na 10 milja na tribinama! Igru necu komentarisati, jer ovo se znalo i prije pocetka kako ce zavrsiti! Gosti dosli po bod, uzeli sva tri! Kako je jak taj bojac, dovoljno pokazuje cinjenica da su u evropi ispali od ribara, zasto, kako, jer nema u evropi pomoci nekih gigovica, bilbija i sl.! Nama je glavna utakmica potkraj godine i spasavanje kluba! Ovo sve na terenu je jako dobro i imamo sasvim solidnu zalihu bodova, obzirom na situaciju u i oko kluba. Ne mogu da ne spomenem situaciju u drzavi, koja se prenosi na savez, i sta da covjek ocekuje? Unistavaju nam fudbalsku, kosarkaski i rukometnu reprezentaciju! Ko god napravi neki iskorak. Meni su najgore *****, prodate duse koje bi za cenera majku rodjenu prodale! Trebalo je odavno formirati jedan front klubova probosanskih i formirati udruzenje prvoligasa. Ako ovi iz h i s komponente na to ne pristanu, znamo gdje je problem. Dok god mi ne sredimo nas voljeni klub, dok se u savezu ne promijene okolnosti, sudijska organizacija, takmicarska i disciplinska komisija, nema nam na bolje! I naravno da imamo svoje predstavnike, a ne ko sad, nista! Zamislite samo da jedan dinamo z ili zvezda nemaju svojih predstavnika u savezima, a kod nas je to nornalno da Zeljo nema nikog! I na kraju da dodam, bravo Edise za izjavu! Bez dlake na jeziku! Iskreno, onako zeljovski. S nadom da nas vise nece krasti i da ce nam doci bolje sutra, zelim svim navijacima Zelje puno zdravlja i svake nafake i da docekamo evropskog Zelju.
Zadnja izmjena: tm87alem, dana/u pon nov 07, 2022 12:36 pm, ukupno mijenjano 3 puta.

BrUDA
Kontakt:

pon nov 07, 2022 12:30 pm

Zdule je napisao/la:
pon nov 07, 2022 12:25 pm
https://youtu.be/CtMeoBBDxck
Vidite samo rekaciju golmana nakon što je loše reagovao na 0:16 nije mu nista na 0:17 vidi da ulazi lopta u mrezu pada.
Tacno tako sam i ja vidio svojim ocima, bio sam tacno iza gola i djelovao mi je cist gol ko suza
Srce ima svoje razloge koje razum ne poznaje!

Dr. Adzem
Kontakt:

pon nov 07, 2022 12:40 pm

https://www.facebook.com/groups/5168379 ... 745541992/
Evo snimak, cist go ko suza.
Golmane DaBog da jutros nemogo iz kreveta ustat
Cuva Bog Zelju svog!

Trenutno korisnika/ca: Okolele i 52 gosta.

Prijava