pon nov 07, 2022 12:30 pm
Pokusacat cu nesto iskomentarisati nakon (ne)prospavane noci. Ovo je jedna od onih utakmica koje znas da ne mozes dobiti, ali nikako! Ovi sto pisu da smo eventualno bolji pet puta pobjedili bi, bez obzira na ovog paksu s pistaljkom, ne slazem se! On je u centru paznje i po zadatku svog stranackog sefa iz rs-a odradio sto je trebalo! Niko me ne moze ubijediti da ne bi sve ove odluke na nasu stetu isle u obratnom smjeru da je trebalo za bojac, nebitno protiv koga igraju. Pa sjetite se samo kradje bojca protiv svinjskog kad je bilo 1:1! Tri faula tad svirao samo domacima, sergej se ibretio! Kad su to uradili najjacoj ekipi, sta onda ocekujes protiv Zelje, bez obzira na 10 milja na tribinama! Igru necu komentarisati, jer ovo se znalo i prije pocetka kako ce zavrsiti! Gosti dosli po bod, uzeli sva tri! Kako je jak taj bojac, dovoljno pokazuje cinjenica da su u evropi ispali od ribara, zasto, kako, jer nema u evropi pomoci nekih gigovica, bilbija i sl.! Nama je glavna utakmica potkraj godine i spasavanje kluba! Ovo sve na terenu je jako dobro i imamo sasvim solidnu zalihu bodova, obzirom na situaciju u i oko kluba. Ne mogu da ne spomenem situaciju u drzavi, koja se prenosi na savez, i sta da covjek ocekuje? Unistavaju nam fudbalsku, kosarkaski i rukometnu reprezentaciju! Ko god napravi neki iskorak. Meni su najgore *****, prodate duse koje bi za cenera majku rodjenu prodale! Trebalo je odavno formirati jedan front klubova probosanskih i formirati udruzenje prvoligasa. Ako ovi iz h i s komponente na to ne pristanu, znamo gdje je problem. Dok god mi ne sredimo nas voljeni klub, dok se u savezu ne promijene okolnosti, sudijska organizacija, takmicarska i disciplinska komisija, nema nam na bolje! I naravno da imamo svoje predstavnike, a ne ko sad, nista! Zamislite samo da jedan dinamo z ili zvezda nemaju svojih predstavnika u savezima, a kod nas je to nornalno da Zeljo nema nikog! I na kraju da dodam, bravo Edise za izjavu! Bez dlake na jeziku! Iskreno, onako zeljovski. S nadom da nas vise nece krasti i da ce nam doci bolje sutra, zelim svim navijacima Zelje puno zdravlja i svake nafake i da docekamo evropskog Zelju.
Zadnja izmjena:
tm87alem, dana/u pon nov 07, 2022 12:36 pm, ukupno mijenjano 3 puta.