Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fanaticZeljin
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned nov 06, 2022 11:20 pm

Fićo je napisao/la:
ned nov 06, 2022 11:16 pm
Mali smrad je iz Vakufa.
E fino taj dio BiH ima itekako navijača plave boje , prosli put provocirao , zaboravio ponijelo ga , sad opet ... I dodze ovaj gore i brani ga a napada raju sa istoka ??? Jesi lud ??? Nije se radovao , nego je krenuo prema istoku i poceo sa nekim gestikulacija , psovkama , cim vec ...
Srcu draga, boja PLAVA !

volimtezeljo

ned nov 06, 2022 11:24 pm

@Nezalaganje se obicno pojavi na utakmici kad kiksamo. Ako nije tajna, na kojoj si utakmici/tribini bio?
Jel moguce da 90% raje koja pise su svi vruce glave, svakog boli nepravda, a samo ti vidis nesto sto niko ne vidi.
Zadnja izmjena: volimtezeljo, dana/u ned nov 06, 2022 11:25 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Bozidar Radosevic
Kontakt:

Nije ovo Zeljo danas. Ovo danas je sramota. Prvo koji ***** odmah na noz skaces. Boli te ***** sto su dosli, izignorises ih. Jebala te skupina od 200 idiota. Dignes tenzije bespotrebno. Druga stvar **** te i Borac vise. Kradu, znas i sam ali neces sigurno na nervozu dobiti. Mjesto da se stvori hajc i da svih 10000 ljudi pjevaju iz sveg glasa i bodre, mi se idemo tuc s dvjesto idiota, unistavati vlastiti stadion i jos sigurno popusiti kaznu i izbiti klubu 50k minimalno. ***** ti glupost i glupane. I Edis glupi koji je cijelo vrijeme dizao tenzije, mjesto da je bodrio i trazio od njih 120% a dali bi mu on se ide krkanski nadglasavati. Budi bolan gospodin, istrpi vrati se sve u zivotu. **** te titula i Evropa. Ne moze na silu ali daj da bez obzira na rezultat nas bude 8-9 hiljada svaku utakmicu daj da posaljemo sliku zajednistva, a ne da pravimo stetu samim sebi.
Vego odlican danas. Zao mi je sto se povrijedio, bili smo bolji. Bilbija ocekivano, Santos isto tako, vidi se nekoliko utkamica da je stravicno nervozan. Svjestan je da je dobar i ima ispravan mentalitet ali je jako nezreo u glavi. Gol cist, njihov iz ofsajda ali aj. Enver je mali seljacic, pravi onaj dosljo. Drago mi je sto nije kod nas. Dobar jeste, napravit ce i karijeru ali karakterna nula. Zasluzio je svaki zvizduk i psovku.

Ako nas ne zatvore vidimo se na Posusju. Nadam se da cemo izvuci pouke. Apsolutno je bilo do nas, ovo se rijesava gospodstvom a ne papanlukom.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned nov 06, 2022 11:25 pm

Mogu samo misliti kakvu ce nam kaznu opaliti :kafa:
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

blueboy
Kontakt:

ned nov 06, 2022 11:27 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Nije ovo Zeljo danas. Ovo danas je sramota. Prvo koji ***** odmah na noz skaces. Boli te ***** sto su dosli, izignorises ih. Jebala te skupina od 200 idiota. Dignes tenzije bespotrebno. Druga stvar **** te i Borac vise. Kradu, znas i sam ali neces sigurno na nervozu dobiti. Mjesto da se stvori hajc i da svih 10000 ljudi pjevaju iz sveg glasa i bodre, mi se idemo tuc s dvjesto idiota, unistavati vlastiti stadion i jos sigurno popusiti kaznu i izbiti klubu 50k minimalno. ***** ti glupost i glupane. I Edis glupi koji je cijelo vrijeme dizao tenzije, mjesto da je bodrio i trazio od njih 120% a dali bi mu on se ide krkanski nadglasavati. Budi bolan gospodin, istrpi vrati se sve u zivotu. **** te titula i Evropa. Ne moze na silu ali daj da bez obzira na rezultat nas bude 8-9 hiljada svaku utakmicu daj da posaljemo sliku zajednistva, a ne da pravimo stetu samim sebi.
Vego odlican danas. Zao mi je sto se povrijedio, bili smo bolji. Bilbija ocekivano, Santos isto tako, vidi se nekoliko utkamica da je stravicno nervozan. Svjestan je da je dobar i ima ispravan mentalitet ali je jako nezreo u glavi. Gol cist, njihov iz ofsajda ali aj. Enver je mali seljacic, pravi onaj dosljo. Drago mi je sto nije kod nas. Dobar jeste, napravit ce i karijeru ali karakterna nula. Zasluzio je svaki zvizduk i psovku.

Ako nas ne zatvore vidimo se na Posusju. Nadam se da cemo izvuci pouke. Apsolutno je bilo do nas, ovo se rijesava gospodstvom a ne papanlukom.
Ne ne, griješiš druže. Previše puta smo mi pokušavali gospodstvom nešto riješiti, pa ne ide, ponavlja se. Sa gospodom gospodski, sa papcima papanski.

Dr. Adzem
Kontakt:

ned nov 06, 2022 11:31 pm

Ljudi dragi, za sta nam mogu kaznu opalit?
Cuva Bog Zelju svog!

blueboy
Kontakt:

ned nov 06, 2022 11:33 pm

Dr. Adzem je napisao/la:
Za bacanje baklji na gostujuće navijače, gađanje igrača predmetima s tribina, gađanje sudija predmetima s tribina...napakovat će oni svega.

Qooler
Kontakt:

ned nov 06, 2022 11:36 pm

blueboy je napisao/la:
Dr. Adzem je napisao/la:
Za bacanje baklji na gostujuće navijače, gađanje igrača predmetima s tribina, gađanje sudija predmetima s tribina...napakovat će oni svega.
Cifra ce biti javna, mozemo se organizovat i to preuzeti. Red je.

Mulalic Edis
Kontakt:

ned nov 06, 2022 11:37 pm

Joj postova Boze dragi. Lik nas unistio, klao nas od starta, ponistio gol koji Borcu nikad ne bi ponistio, pustio gol iz ofsajda, sjeckao nas, njima svirao sto nama nije, pa sta treba majka mu stara? Cuj seljacke reakcije trenera , igraca i publike, pa sta treba da spustimo glavu i popusimo ga sami sebe. I ovaj Borac je tri puta skuplji od nas, izvukli sezonu na ludjacku energiju i ljubav, dosli do vode i ovako te sasjeku? Kakva tu treba kultura? Meni je ovo preofirno i ogavno, nikad vidjeno na Grbavici. Ovo je dno dna.
Grande Miske 💪

kvalitet
Kontakt:

Može se i o igri, navijačima, onom idiotu s pištaljkom… ali ja sad nemam snage ni da čitam ni da raspravljam o tome.

Samo želim reći da smo mi strašno nezreli i kao navijači i kao igrači i kao klub, svi redom, čast izuzecima. Skroz pogrešan pristup utakmici svih nas. Užas.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Diverzant
Kontakt:

Jebiga sad mi zao sto se sve desilo sa pticurinama, zeznuli smo manijake skroz i ukrali im Show, ako se moze tako nazvati. Samo sada mozemo navuci ogromne kazne i mozda zatvaranje stadiona ili tribine. Izvinite braco s juga ali ne moze niko ostati ravnodusan na cetnike koji ulaze provocirajuci
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

volimtezeljo

ned nov 06, 2022 11:38 pm

Ma sta se ima pricati. Ko je bio na stadionu, sve mu je jasno. Od prve minute, prvi napad lik obora Beganovica rukama nista, nastavlja se napad Becu obara uzima loptu i oopet nista. Lopta na drugu stranu Hodzic je blizu Kulasina, drugi pada i zuti karton. Jebi ga da to stane na tome, aut ti ukrade bolesnik.. i da ne poludis? Pa na Santosu su bili ozbiljniji prekrsaji nego taj njegov lakat, a prije lakta ga drzi igrac Borca, valjda to normalna pojava. Normalno je jebi ga da se silji za Borac, ne treba se buniti, suti, trpi. Cist gol Coce ponisten, nikome se ne bi ponistio.
Nisam ni ja za ovakvu atmosferu, da se igraci flasama gadjaju, ali sama se ona napravi.
Edisu kapa do pada za pres. Sve otvoreno, kako i jeste.
Nadam se da je covjek sa zapadne tribine dobro.
Manijaci sve grupe kad se ujedine nisu kao oni trenutno.. jos kad ispalise baklje sa juga.

Mulalic Edis
Kontakt:

ned nov 06, 2022 11:39 pm

I da, volio bih da Amerikanac sto prije uleti da ove kerove popisamo s lovom samo zbog ovakvih stvari. Mada mi je ovaj sad Zeljo posebno drag jer bukvalno sve ide na energiju i ljubav, bas se osjeti. Necemo posustati. Svaka cast Manijacima i svim ostalim.
Grande Miske 💪

Dr. Adzem
Kontakt:

ned nov 06, 2022 11:39 pm

blueboy je napisao/la:
Dr. Adzem je napisao/la:
Pozdrav za brata sto je tenom gadjo 😂 ma mogu samo novcanom, nemaju elemenata za zatvaranje tribina. Nista vise od 5k
Cuva Bog Zelju svog!

volimtezeljo

ned nov 06, 2022 11:40 pm

Mulalic Edis je napisao/la:
Joj postova Boze dragi. Lik nas unistio, klao nas od starta, ponistio gol koji Borcu nikad ne bi ponistio, pustio gol iz ofsajda, sjeckao nas, njima svirao sto nama nije, pa sta treba majka mu stara? Cuj seljacke reakcije trenera , igraca i publike, pa sta treba da spustimo glavu i popusimo ga sami sebe. I ovaj Borac je tri puta skuplji od nas, izvukli sezonu na ludjacku energiju i ljubav, dosli do vode i ovako te sasjeku? Kakva tu treba kultura? Meni je ovo preofirno i ogavno, nikad vidjeno na Grbavici. Ovo je dno dna.
Treba ko Ivkovic mrtav ozbiljan sudjenje i goste pohvaliti, a iskritikovat domace navijace.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned nov 06, 2022 11:45 pm

E sto me ovo spustilo da valja :D
Željezničar ante portas !

Charlie Sheen
Kontakt:

ned nov 06, 2022 11:46 pm

Samo me zanima kako bi ova gospoda reagovala kada bi lopov usao u njihovu kucu i pred njihovim ocima im krao stvari iz kuce, dal bi ga ispratili sa bonbonjerom i cvijecem?

MiroslavKruzik

ned nov 06, 2022 11:49 pm

slika
Vidi se da ga nije Stanić učio šta je Željo...

svraka
Kontakt:

ned nov 06, 2022 11:50 pm

blueboy je napisao/la:
Dr. Adzem je napisao/la:
Morat ce i gostujuce onda za gadjanje.
Forza 1921!

Oda majstore!

volimtezeljo

ned nov 06, 2022 11:57 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
ned nov 06, 2022 11:46 pm
Samo me zanima kako bi ova gospoda reagovala kada bi lopov usao u njihovu kucu i pred njihovim ocima im krao stvari iz kuce, dal bi ga ispratili sa bonbonjerom i cvijecem?
I lopovu nalogodavac policija.
Opet bi gospoda okrivila sebe.

Trenutno korisnika/ca: igla i 53 gosta.

Prijava