ned nov 06, 2022 11:24 pm
Nije ovo Zeljo danas. Ovo danas je sramota. Prvo koji ***** odmah na noz skaces. Boli te ***** sto su dosli, izignorises ih. Jebala te skupina od 200 idiota. Dignes tenzije bespotrebno. Druga stvar **** te i Borac vise. Kradu, znas i sam ali neces sigurno na nervozu dobiti. Mjesto da se stvori hajc i da svih 10000 ljudi pjevaju iz sveg glasa i bodre, mi se idemo tuc s dvjesto idiota, unistavati vlastiti stadion i jos sigurno popusiti kaznu i izbiti klubu 50k minimalno. ***** ti glupost i glupane. I Edis glupi koji je cijelo vrijeme dizao tenzije, mjesto da je bodrio i trazio od njih 120% a dali bi mu on se ide krkanski nadglasavati. Budi bolan gospodin, istrpi vrati se sve u zivotu. **** te titula i Evropa. Ne moze na silu ali daj da bez obzira na rezultat nas bude 8-9 hiljada svaku utakmicu daj da posaljemo sliku zajednistva, a ne da pravimo stetu samim sebi.
Vego odlican danas. Zao mi je sto se povrijedio, bili smo bolji. Bilbija ocekivano, Santos isto tako, vidi se nekoliko utkamica da je stravicno nervozan. Svjestan je da je dobar i ima ispravan mentalitet ali je jako nezreo u glavi. Gol cist, njihov iz ofsajda ali aj. Enver je mali seljacic, pravi onaj dosljo. Drago mi je sto nije kod nas. Dobar jeste, napravit ce i karijeru ali karakterna nula. Zasluzio je svaki zvizduk i psovku.
Ako nas ne zatvore vidimo se na Posusju. Nadam se da cemo izvuci pouke. Apsolutno je bilo do nas, ovo se rijesava gospodstvom a ne papanlukom.