Samo da onaj gol nismo primili, kakvi oni i kurci. Došli uzeti bod i to s Bilbijom. Nekako se moramo smiriti i probati ovo dobiti.ono.na je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 8:23 pmMa nek se i nasi ne daju i nek im jebu materLeon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 8:22 pmKako smo nasjeli na ovaj seljačizam. Nikad mi iz ovog ne možemo uzeti pobjedu.
Dobio već žuti van terena, za prvi faul bi mu dao drugi žuti.
Na stranu sve i rasprave sa sudijom, ali oni dobro stoje na terenu, mirni na lopti i imaju jako dobru ekipu generalno. Mislim da im čak ovo konstantno navlačenje sudija u neku ruku i odmaže, ne pokazuju puni kvalitet jer se oslanjaju da će sudije odraditi svoje.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 8:28 pmSamo da onaj gol nismo primili, kakvi oni i kurci. Došli uzeti bod i to s Bilbijom. Nekako se moramo smiriti i probati ovo dobiti.ono.na je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 8:23 pmMa nek se i nasi ne daju i nek im jebu materLeon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 8:22 pmKako smo nasjeli na ovaj seljačizam. Nikad mi iz ovog ne možemo uzeti pobjedu.
A ovog malog Kulašina prevaspitati prvi put kad dođe u Sarajevo. Govnar. Kakav debil moraš biti da se ovako ponašaš.
Cuo me Edis
Stajali bi i mi dobro i mirno da znamo da imamo zaledjinu.blueboy je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 8:36 pmNa stranu sve i rasprave sa sudijom, ali oni dobro stoje na terenu, mirni na lopti i imaju jako dobru ekipu generalno. Mislim da im čak ovo konstantno navlačenje sudija u neku ruku i odmaže, ne pokazuju puni kvalitet jer se oslanjaju da će sudije odraditi svoje.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 8:28 pmSamo da onaj gol nismo primili, kakvi oni i kurci. Došli uzeti bod i to s Bilbijom. Nekako se moramo smiriti i probati ovo dobiti.
A ovog malog Kulašina prevaspitati prvi put kad dođe u Sarajevo. Govnar. Kakav debil moraš biti da se ovako ponašaš.
Moguće naravno.ono.na je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 8:37 pmStajali bi i mi dobro i mirno da znamo da imamo zaledjinu.blueboy je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 8:36 pmNa stranu sve i rasprave sa sudijom, ali oni dobro stoje na terenu, mirni na lopti i imaju jako dobru ekipu generalno. Mislim da im čak ovo konstantno navlačenje sudija u neku ruku i odmaže, ne pokazuju puni kvalitet jer se oslanjaju da će sudije odraditi svoje.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 8:28 pm
Samo da onaj gol nismo primili, kakvi oni i kurci. Došli uzeti bod i to s Bilbijom. Nekako se moramo smiriti i probati ovo dobiti.
Napisah odmah, fina ekipa, mirno ušli u meč.blueboy je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 8:36 pmNa stranu sve i rasprave sa sudijom, ali oni dobro stoje na terenu, mirni na lopti i imaju jako dobru ekipu generalno. Mislim da im čak ovo konstantno navlačenje sudija u neku ruku i odmaže, ne pokazuju puni kvalitet jer se oslanjaju da će sudije odraditi svoje.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned nov 06, 2022 8:28 pmSamo da onaj gol nismo primili, kakvi oni i kurci. Došli uzeti bod i to s Bilbijom. Nekako se moramo smiriti i probati ovo dobiti.