Nabacivala se ova ideja par puta do sad, kad god su nam ogranicavali broj karata, stavljali skuplje karte, itd. Iskreno bih volio da konacno to zazivi, na Kosevo nisam otisao bar 5 godina.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 6:32 pmVezano za ovo pomjeranje utakmice sa malenima, nadam se da cemo bojkotovati dolazak. Napuniti Grbavicu, gledati na ekranima. Bice nas duplo vise opet nego njih.
Nadam se da ćemo to i uraditi, obavezno to da se predloži. Veliki ekran ili platno, istok pun, zavisi kako pozicioniramo ekran ili platno, možda i sjever, a i jug. Imamo sponzore, između ostalog Bavariju, pa neće piva faliti (makar i nularice), može i kakav roštilj, svakako nam je i Brajlović sponzor, kad je bal nek je maskenbal. Bolje da pare idu našem klubu, u našu kasu, nego uhljupima. Ugođaj bi sigurno bio vrhunski, svoji na svom.storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 6:32 pmVezano za ovo pomjeranje utakmice sa malenima, nadam se da cemo bojkotovati dolazak. Napuniti Grbavicu, gledati na ekranima. Bice nas duplo vise opet nego njih.
Nit' ga hvalim, niti glorifikujem, samo kažem, to su činjenice. Nisam ni rekao da je on nešto spektakularno, ali za naše uslove je u ovom trenutku super. Siguran sam da bi imao bolji učinak i od Dženisa i Haračića. A i meni je po tom ostao u sjećanju, samo je nije nabio na jug, nego na sjever.blueboy je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 2:29 pmDa ne glorifikujemo sad svakog ko ode od nas. Momak je solidan napadač, u svakom slučaju bolji od naših trenutnih, ali ništa spektakularno. Imao je on nevjerovatnih promašaja kod nas, nije se nadavao golova a igrao svaku utakmicu. Ima fino znanje za napadača, ali nije killer. Meni će ostati u sjećanju po nabijanju lopte sa penala na jug u utakmici protiv Veleža za 100. rođendan.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 2:01 pmBaš, slažem se. Sa ovim krilima i Štilom iza sebe, nadavao bi se on golova. Dobar je Luka, jak, tehnički potkovan, ima brzinu, kretnje, skok igru. On je kod nas u tom periodu dosta stvari sam radio, znao je dobro izvući odbranu protivnika, navući igrače na sebe, otvoriti prostor, odložiti loptu, i onda Mujezinović standardno zakomplikuje i pokvari sve, a i Suba. Sjećam se koliko sam se nervirao kad frajer sve dobro uradi, a niko ga ne prati gore, sam ostane, nigdje nikog, često i zbog Tominih bunkera.
Moj lapsus. A za ova dva naša napadača je i Cibra iz Famosa Ibrahimović lično.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 6:52 pmNit' ga hvalim, niti glorifikujem, samo kažem, to su činjenice. Nisam ni rekao da je on nešto spektakularno, ali za naše uslove je u ovom trenutku super. Siguran sam da bi imao bolji učinak i od Dženisa i Haračića. A i meni je po tom ostao u sjećanju, samo je nije nabio na jug, nego na sjever.blueboy je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 2:29 pmDa ne glorifikujemo sad svakog ko ode od nas. Momak je solidan napadač, u svakom slučaju bolji od naših trenutnih, ali ništa spektakularno. Imao je on nevjerovatnih promašaja kod nas, nije se nadavao golova a igrao svaku utakmicu. Ima fino znanje za napadača, ali nije killer. Meni će ostati u sjećanju po nabijanju lopte sa penala na jug u utakmici protiv Veleža za 100. rođendan.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 2:01 pm
Baš, slažem se. Sa ovim krilima i Štilom iza sebe, nadavao bi se on golova. Dobar je Luka, jak, tehnički potkovan, ima brzinu, kretnje, skok igru. On je kod nas u tom periodu dosta stvari sam radio, znao je dobro izvući odbranu protivnika, navući igrače na sebe, otvoriti prostor, odložiti loptu, i onda Mujezinović standardno zakomplikuje i pokvari sve, a i Suba. Sjećam se koliko sam se nervirao kad frajer sve dobro uradi, a niko ga ne prati gore, sam ostane, nigdje nikog, često i zbog Tominih bunkera.
Naravno i ovo sa ograničenjima za gostujuće navijace prvi su poceli valjda strah da ce nas biti vise. Uz to ti lupnu kartu od 10,15 km. Nadam se da ce nasi napravit akcijustorm_raider je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 6:32 pmVezano za ovo pomjeranje utakmice sa malenima, nadam se da cemo bojkotovati dolazak. Napuniti Grbavicu, gledati na ekranima. Bice nas duplo vise opet nego njih.
Nevjerovatni su...