Haj ba Senade, pred najvazniju tekmu ti nesto sada oko Santosa.
Idemo hajcanje za tekmu i nova 3 boda.
SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑pet nov 04, 2022 9:00 pmHaj ba Senade, pred najvazniju tekmu ti nesto sada oko Santosa.
Idemo hajcanje za tekmu i nova 3 boda.
A dolaze nam najveci dusmani u zdenku. Zato nam i treba citav stadion da ih razbijemo kako na terenu, tako na tribini.
Negatori genocida su meni najveći dušmani a pitari, kakvi god da su, naši su
Pitari nisu nasi....thierryhenry21 je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 1:46 amNegatori genocida su meni najveći dušmani a pitari, kakvi god da su, naši su
thierryhenry21 je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 1:46 amNegatori genocida su meni najveći dušmani a pitari, kakvi god da su, naši su
Generalizacija je najgori koncept. Sta cemo sa pitarima koji su se borili za ovaj grad, za naselje Grbavica i cak i koji su poginuli oko stadiona? Jesu li nam i oni najveci dusmani. Ne volim ih nikako, ali ne daj Boze da se zakuha, zna se dobro ko je ko. Ja znam da su sada neka druga vremena, ali vrijednosti moraju biti univerzalne. Principi su podlozni promjeni.Lopta je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 10:16 amthierryhenry21 je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 1:46 amNegatori genocida su meni najveći dušmani a pitari, kakvi god da su, naši suCuj nasi su. Pa bolan njima ce biti 5 puta draze da zeljo propadne nego bilo kome u drzavi. Pusti tu nacionalnu liniju zna se ko su najveci dusmani
storm_raider je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 11:03 amGeneralizacija je najgori koncept. Sta cemo sa pitarima koji su se borili za ovaj grad, za naselje Grbavica i cak i koji su poginuli oko stadiona? Jesu li nam i oni najveci dusmani. Ne volim ih nikako, ali ne daj Boze da se zakuha, zna se dobro ko je ko. Ja znam da su sada neka druga vremena, ali vrijednosti moraju biti univerzalne. Principi su podlozni promjeni.Lopta je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 10:16 amthierryhenry21 je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 1:46 am
Negatori genocida su meni najveći dušmani a pitari, kakvi god da su, naši suCuj nasi su. Pa bolan njima ce biti 5 puta draze da zeljo propadne nego bilo kome u drzavi. Pusti tu nacionalnu liniju zna se ko su najveci dusmani
Nama su najveći dušmani iz vlastitih redova, pa onda pitari, a fašisti svih vrsta su navjći neprijatelji društvu generalno.volimtezeljo je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 11:05 amstorm_raider je napisao/la: ↑sub nov 05, 2022 11:03 amGeneralizacija je najgori koncept. Sta cemo sa pitarima koji su se borili za ovaj grad, za naselje Grbavica i cak i koji su poginuli oko stadiona? Jesu li nam i oni najveci dusmani. Ne volim ih nikako, ali ne daj Boze da se zakuha, zna se dobro ko je ko. Ja znam da su sada neka druga vremena, ali vrijednosti moraju biti univerzalne. Principi su podlozni promjeni.![]()