ponosannavas je napisao/la:Grbavica je napisao/la: ↑pon okt 24, 2022 12:38 pm
I meni je taj mali zapao za oko. Pa majku mu sto se ne bi njemu dala sansa? Vjerujem da bi dao isto golova ko i Dzenis ako ne i vise da ima Dzenisovu minutazu.
Decko je dobar. Visok. Pokretan ali recimo Jaganajc je za mene bio level iznad pa nije dobio šansu. Ovaj mi je mali više tip igrača Krpić, dok je Jaganjac znao više sam sebi iskreirati. Ja bi i ovom dao šansu ali kad nije dao Jaganjcu i KOčeviću šta da očekuješ
Sa trenutnim krilima i Stilom iza sebe ne bi ni morao nesto kreirati. Njegovo bi bilo samo da posprema lopte u go
Doduse, ima ti ta mjesta za Kocevica i Jaganjca i to nikad necu shvatiti. Znaci imas idealnu situaciju za razvoj tih mladih igraca, ne boris se ni za sta, nemas taj rezultatski imperativ, nemas pritisak navijaca jer smo se i mi prosle sezone pomirili sa cinjenicom da igramo 'nako, ali dzaba, opet igra nekakav Vucenovic, igra ti Resic, a nisu bolji od ove dvojice malaca. Ako su i bolji, to je minimalna razlika koja bi se u nekoj blizoj buducnosti istopila pa i okrenula u korist tih mladica.
Da se mene pita, sav **** kluba bih okreno na omladinski pogon i veliku vecinu finansijskih sredstava bih okrenuo tamo. Prva stvar je ukidanje clanarine.
Dovedes 10 ljudi strucnih, uvedes neki sistem, obezbjedis uslove toj djeci i kazes za x godina cemo imati kompetitivnu ekipu ciju ce okosnicu ciniti domaci igraci. Do tada cemo se nekako koprcati

Ovih zadnjih 4-5 godina su bile idealne za taj proces.
Al eto, ne moze pita od 3 marke i tako to na tu temu.
Ko nas je kleo, nije dangubio.