Nije Vedad ali ako razmislja isto kao i ja pozdravi gabianco blu je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 1:05 pmVedade, jesi to ti?Lopta je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 9:53 amHahahahahahah iskreno si smijesan golman sirokog Josipovic nije uopste na nekom ozbiljnom nivou samo ti ne pratis a pricas u prazno. Golman Citya Brajlovic ne brani u prvoj ekipi bas zbog toga sto Fejzic ima vise iskustva i manje je sklon greskama. Sahinovic je stvarno odlican golman i on je jedini izuzetak ovdje i mislim da ce pitari fine pare da mlatnu za njega a mogao bi momak i zavrsiti u reprezentaciji za 7 8 godina. Pa takvi kao ti su jednog Filipa Dujmovica otjerali jer Boze moj nije bio na vrhunskom nivou tako mlad a sada bi se svi nogom u guzicu udarali da nam se vrati.ubaceni element je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 12:35 amGolman kitara 2003 godiste a drugi 2001, Sirokog 2001, Brajlovic u TC 2002, i da ne nabrajam dalje. Svi su po godistu tu negdje sa Mufticem a djeluju miljama bolje i ozbiljnije od njega.
Kad smo vec kod toga ne znam jel zanima nekoga ali evo vam zadnji cv Filipa Dujmovica
https://youtu.be/YHUgOVlz-j4
Nisu problem rijeci nego djela.
Josipovic je od 7 utakmica mrezu sacuvao 5 puta, meni je to veoma ozbiljno. Brajlovic pored mozda i najboljeg golmana lige zadnjih 6-7 godina Fejzica ima izborenih 20ak startova po 90 min, i nesto se ne sjecam da se izbrukao. Ovaj nas ima 15ak utakmica i mrezu je sacuvao samo 2 puta, i to protiv Krupe i Han Bile, a da ne spominjem da je kod bar pola golova sto je primio direktno kumovao.Lopta je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 9:53 amHahahahahahah iskreno si smijesan golman sirokog Josipovic nije uopste na nekom ozbiljnom nivou samo ti ne pratis a pricas u prazno. Golman Citya Brajlovic ne brani u prvoj ekipi bas zbog toga sto Fejzic ima vise iskustva i manje je sklon greskama. Sahinovic je stvarno odlican golman i on je jedini izuzetak ovdje i mislim da ce pitari fine pare da mlatnu za njega a mogao bi momak i zavrsiti u reprezentaciji za 7 8 godina. Pa takvi kao ti su jednog Filipa Dujmovica otjerali jer Boze moj nije bio na vrhunskom nivou tako mlad a sada bi se svi nogom u guzicu udarali da nam se vrati.ubaceni element je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 12:35 amGolman kitara 2003 godiste a drugi 2001, Sirokog 2001, Brajlovic u TC 2002, i da ne nabrajam dalje. Svi su po godistu tu negdje sa Mufticem a djeluju miljama bolje i ozbiljnije od njega.
Kad smo vec kod toga ne znam jel zanima nekoga ali evo vam zadnji cv Filipa Dujmovica
https://youtu.be/YHUgOVlz-j4
Ja kako znam nije odbio neka imena dobra u vakat kad si igrali Sevkija i Vucenovic.
Mirzad Mehanović.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 7:01 pmI tih imena ste se uhvatili, hajde recite koja imena je odbio vrhunska koja bi nam unaprijedili igru? Za Obradovica znamo, koji su sljedeći.
Pa on trči manje od Štile, a igra istu poziciju kao Semir.Fićo je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 7:10 pmMirzad Mehanović.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 7:01 pmI tih imena ste se uhvatili, hajde recite koja imena je odbio vrhunska koja bi nam unaprijedili igru? Za Obradovica znamo, koji su sljedeći.
Ali bi imao širinu sa još 2-3 provjerena igrača, što mu očigledno ne odgovara, jer mu ova priča ne bi prolazila ni kod koga, a sad mu prolazi kod 20% navijača. Lik je teški manipulator, i bira samo klubove koji nemaju nikakvih posebnih ambicija kao ovi po Crnoj Gori, ili u ovom slučaju nas koji trenutno ni sami ne znamo šta hoćemo. U takvoj situaciji on je u win-win poziciji, ako nešto napravi do njega je, ako ne napravi ide priča "rekao sam vam da se ne može pita praviti od tri marke". Iole sređen klub njega neće ni razmatrati za posao.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 7:32 pmPa on trči manje od Štile, a igra istu poziciju kao Semir.Fićo je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 7:10 pmMirzad Mehanović.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 7:01 pmI tih imena ste se uhvatili, hajde recite koja imena je odbio vrhunska koja bi nam unaprijedili igru? Za Obradovica znamo, koji su sljedeći.
Ja i? Sad to kao znači da je on loš(iji) igrač?Leon_Professional je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 7:32 pmPa on trči manje od Štile, a igra istu poziciju kao Semir.
Tu su negdje. Zar Štila nije do prošlog kola bio najkorisniji igrač lige?!Fićo je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 7:50 pmJa i? Sad to kao znači da je on loš(iji) igrač?Leon_Professional je napisao/la: ↑pet okt 21, 2022 7:32 pmPa on trči manje od Štile, a igra istu poziciju kao Semir.