Ja sam gore iznad tranzita, ovo je bilo strasno!storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 3:38 pmProveo sam na Malti vecinu rata... Ne ponovilo se brate moj, ziv i zdrav bio.
Ja sam gore iznad tranzita, ovo je bilo strasno!storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 3:38 pmProveo sam na Malti vecinu rata... Ne ponovilo se brate moj, ziv i zdrav bio.
Meni su suze potekle vjeruj mi…storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 3:58 pmJoj kraj ovog filma... Boze dragi sta smo pregurali sve...
Da, proslu kad je bio starter bio je solidan. Protiv Leotara ja msm.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 6:17 pmDoduše Beganović je odigrao dobro svoju zadnju tekmu, ali dole je teren fin, nije krkanluk, svakako bih prije krenuo s Haračićem.
Al hajde.
samo jednom. 1994. u zenici u prvom ratnom prvenstvu. bilo je 1-1.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 6:16 pmJedno pitanje iz historije. Jesmo li vjeciti derbi ikad igrali van grada?
Sta bismo mi bez tebe...jovanmaksimovic je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 6:25 pmsamo jednom. 1994. u zenici u prvom ratnom prvenstvu. bilo je 1-1.storm_raider je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 6:16 pmJedno pitanje iz historije. Jesmo li vjeciti derbi ikad igrali van grada?
To je veći "poraz", opet igra kiksara Aco, a Drinu zavaljuješ na beka.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 6:20 pmDa, proslu kad je bio starter bio je solidan. Protiv Leotara ja msm.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub okt 15, 2022 6:17 pmDoduše Beganović je odigrao dobro svoju zadnju tekmu, ali dole je teren fin, nije krkanluk, svakako bih prije krenuo s Haračićem.
Al hajde.
Nije mi jasno ovaj bek eksperiment, i zar je moguce da se Sehi ne vjeruje toliko da starohan Kosoric mora poceti utakmicu. Tuga ocekujem poraz.
Nije bilo tesko izvesti taj sastav, samo ne znam koje bismo posljedice snosili zbog igranja bez 2 u21 igraca.