Hajdarevic od prije 2 godine mozda ali po meni momak sada igra iznad prosjecno za nasu ligu. Da nema tog pravila u21 sa njim i hodzicem bi imali najbolji vezni red lige sigurnoblueboy je napisao/la: ↑čet okt 13, 2022 5:50 pmGasal ni sad nije nikakva pljačka, i jeste mu najviši domet naša liga ili eventualno neki prosječan klubu regionu , kao i Beći.ponosannavas je napisao/la: ↑čet okt 13, 2022 5:10 pmGasala do prije dva mjeseca svi otpisivali. Mladi momci osciliraju. A što se tiče potencijala ja baš mislim da je potencijal Gasala za našu ligu a Beće za mnogo više. Ne mislim u Barsu sad ali neka srednja evroopska liga sigruno. Ja inače imaminteres.Inačesam Bećin menadžer. Jbg da nisam onda sam neznalica a ti si pun znanja. Recimo protiv Sloge momak je igrao vrlo često gore glumio drugog napadača. Ili drugog kreativca i logično da je rjeđe u posjedu lopte bio. Protiv Zrinjskog je bio povučeniji. Nije to on smislio nego mu trener rekao. Uglavnom imam i ja pravo na svoje mišljenje pa otom potom. I jesam ga poredio sa Dadom jer djelujetako kad površno pratiš. Kad se zadubiš momak ni blizu nije loš kako ga vi ovdje predstavljate.Fali mu snage u duelu i kad to dođe bit će mnogo bolji.Doći će sve do izražaja. Drugo ubio mu je Edis kreativnost i inteligenciju sa manjkom samopouzdanja. Mnogo zavisi igra pojedinca od mjesta iuloge u timu i od trenera. Mnogo puta dokazano. Ja ovdje pričam o kvalitetima koje neko treba znati da iskoristi. Dijete je mnogo bolje igralo kod TOme a bio je bez iskustva. Imamo drugačije poglede i to je to. Nemam potrebu dalj da odgovaram.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri okt 12, 2022 7:17 pmBeća nema energije i čvrstine u 3 oj minuti utakmice. Ne griješi, jer i nema loptu često. Krije se i trčkara, mekano ulazi u duele, i ništa pozitivno ja u njegovoj igri ne vidim. Fakat reći za njega da nešto radi dobro je ili neznanje ili interes. Pa mi sa njim u prvih 11 svaku tekmu igramo sa igračem manje. Samo U21 pravilo njemu omogućuje da igra, a kada izađe iz te kategorije, završiće sa Željom, isto kao i Subašić, i mogu zajedno put Kaknja i Rudara, eventualno Čelika.
Slažem se i da je Drina skroz druga priča, na mnogo zahtjevnijoj i odgovornijoj poziciji, i momak radi sve što ovaj ne radi. Dakle energija, zalaganje, hrabrost, požrtvovanje, i jedna velika prednost jer ima iskusnog Cocu pored sebe, koji mu značajno pomaže i mentoriše ga, a momak sluša i upija. To je pristup mladog igrača koji pomaže značajno u razvoju karijere.
Inače je naša konkurencija u U21 "onako" i nama treba jedan kvalitetan U21 za prvih 11, i tu bi najviše ojačali ekipu. Možda bek, ili neko u sredini, ali osim Drine, i donekle Gasala, Beća i Muftić ne ulijevaju optimizam.
Drina ima potencijal za nešto više, jer se ne boji lopte i ima fin osjećaj kad je treba povući i iznijeti. Više se Hajdarević i Beća boje lopte, nego Drina. Budi pozdravljen.