https://reprezentacija.ba/372558-radovi ... -dinamikom
Ne bi igrao niko kod Mulalića da nema godišta ispod 21 pravilo. Ni Drina ni niko. Ja i hoću da kažem da može bolje zato sam i rekao potencijal. Ja mislim da mu je domet veći od Damirovg npr. jer ima više dobrih karakteristika a Damira smo prije dvije godine svi hvalili. Međutim isto tako kažem da mu se traži svaka mana dok recimo u mnogo tekmi drugi igrači naprave više grešaka. Nije dobro zatvorio. Njegov je gol, ali nije do izbijanja lopte. Ali je isto tako gol od njih 6 koji se nisu vratili. Ja mislim da pretjerujemo u kritici i da mu je samopouzdanje loše i zbog toga i otkako je došao Edis. A napravit će karijeru bolje od svih mladih što spadaju u U21 pravilo a u rosteru su trenutno. Donekle odgovor i @blueboy-uLeon_Professional je napisao/la: ↑uto okt 11, 2022 5:40 pmVratila su se 4 igrača i Beća koji i prvi šut gleda opušteno.ponosannavas je napisao/la: ↑uto okt 11, 2022 4:55 pmNisam odavno ušao na forum pa sam brzinski prelazio komentare. Ovaj tvoj mi je zapao za oko. Upravo tako. Pljuje se po Beći a momak jedan od rijetkih koji je istrčao. Da je ostao niko ga ne bi ni spomenuo. INteresantna logika naših navijača. isto tako mnogi ga pljuju je nije nabio loptu, a jedva je zahvatio. Da je na njegovom mjestu bio hajdar npr. ne bi mogao ni da dohvati loptu. Njegova jedina greška je što je mogao bolje da se postavi tj trebao je ispratiti Bilbiju, ali to niko ne spominje. Elem ko mi. Pljujemo dečka koji ima potencijal. Podsjeća me na Dadu i po meni ima više talenta od Dade jer se izuzetno dobro kreće i prodoran je. Npr kod Santosove kontre jedini on je istrčao i ispratio kontru i navukao dva igrača na sebe. Što me podjsećana Dadu. Zbg pljuvanja po njemu. Jedini njegov grijeh je što nije u duelu jak kao što ni Dado nije bio u njegovim godinama. I to svi vide. Mnogo puta on presječe napade ali pismeno glavom procjenom a ne duelom. Pustite momka. Tekmaprotiv SLoge čini mi se ili još jednaprije na Grbavici. Pet pogrešnih pasova Armina Hodžića niko ne psuje. Pogriješi Beća koji je do tog momenta bio najbolji u vezi odmah psovka. Užas kako kod nas mora neko da bude na tapeti. Malić isto. Ima grešaka ali zapitajte se što i on i Beća i Suba igraju lošije kod Edisa nego kod Tome.
A poslije... Em mlitavo izbijanje, em smiješan blok kod šuta.
Niko ga ne drži druže, al da je loš, loš je. Da može bolje, može. E hoće li, to je upitno. I to je njegov najveći problem.
A i činjenica je, da ne bi igrao ni prije Mekića, ni Hajdara ni Armina, da nema onog pravila. Tako da, suvišno je pričati.
Nemoj zajebavat druže, Hodžić kad ima loptu u posjedu na 40 metara od našeg gola možeš biti siguran da i ako je izgubi odmah će je vratiti. Beća se prije svega krije od lopte, a i kad ima loptu na 40 metara od našeg gola velike su šanse da će je izgubiti zbog manjka samopouzdanja i loše duel igre, i što je još gore, kad je izgubi toliko je bezvoljan da je vrati da zaslužuje šamarčinu svaki put.ponosannavas je napisao/la: ↑sri okt 12, 2022 4:18 pmNe bi igrao niko kod Mulalića da nema godišta ispod 21 pravilo. Ni Drina ni niko. Ja i hoću da kažem da može bolje zato sam i rekao potencijal. Ja mislim da mu je domet veći od Damirovg npr. jer ima više dobrih karakteristika a Damira smo prije dvije godine svi hvalili. Međutim isto tako kažem da mu se traži svaka mana dok recimo u mnogo tekmi drugi igrači naprave više grešaka. Nije dobro zatvorio. Njegov je gol, ali nije do izbijanja lopte. Ali je isto tako gol od njih 6 koji se nisu vratili. Ja mislim da pretjerujemo u kritici i da mu je samopouzdanje loše i zbog toga i otkako je došao Edis. A napravit će karijeru bolje od svih mladih što spadaju u U21 pravilo a u rosteru su trenutno. Donekle odgovor i @blueboy-uLeon_Professional je napisao/la: ↑uto okt 11, 2022 5:40 pmVratila su se 4 igrača i Beća koji i prvi šut gleda opušteno.ponosannavas je napisao/la: ↑uto okt 11, 2022 4:55 pm
Nisam odavno ušao na forum pa sam brzinski prelazio komentare. Ovaj tvoj mi je zapao za oko. Upravo tako. Pljuje se po Beći a momak jedan od rijetkih koji je istrčao. Da je ostao niko ga ne bi ni spomenuo. INteresantna logika naših navijača. isto tako mnogi ga pljuju je nije nabio loptu, a jedva je zahvatio. Da je na njegovom mjestu bio hajdar npr. ne bi mogao ni da dohvati loptu. Njegova jedina greška je što je mogao bolje da se postavi tj trebao je ispratiti Bilbiju, ali to niko ne spominje. Elem ko mi. Pljujemo dečka koji ima potencijal. Podsjeća me na Dadu i po meni ima više talenta od Dade jer se izuzetno dobro kreće i prodoran je. Npr kod Santosove kontre jedini on je istrčao i ispratio kontru i navukao dva igrača na sebe. Što me podjsećana Dadu. Zbg pljuvanja po njemu. Jedini njegov grijeh je što nije u duelu jak kao što ni Dado nije bio u njegovim godinama. I to svi vide. Mnogo puta on presječe napade ali pismeno glavom procjenom a ne duelom. Pustite momka. Tekmaprotiv SLoge čini mi se ili još jednaprije na Grbavici. Pet pogrešnih pasova Armina Hodžića niko ne psuje. Pogriješi Beća koji je do tog momenta bio najbolji u vezi odmah psovka. Užas kako kod nas mora neko da bude na tapeti. Malić isto. Ima grešaka ali zapitajte se što i on i Beća i Suba igraju lošije kod Edisa nego kod Tome.
A poslije... Em mlitavo izbijanje, em smiješan blok kod šuta.
Niko ga ne drži druže, al da je loš, loš je. Da može bolje, može. E hoće li, to je upitno. I to je njegov najveći problem.
A i činjenica je, da ne bi igrao ni prije Mekića, ni Hajdara ni Armina, da nema onog pravila. Tako da, suvišno je pričati.
Eh tome se nadam, valjda će moći to završiti na zimu ili na kraju sezone. Ponuditi im nove ugovore na duže vremena, bolje uslove naravno u slučaju da ostanu, ako ih prodamo, a bit će sigurno ponuda, da se dobro ugradimo i zaradimo. Šabanović je baš finu stvar uradio za pitare kad je trebao ići u Angers, isticao mu je ugovor na kraju sezone i mogao je otići besplatno, a ipak je potpisao novi ugovor da bi klub zaradio. Volio bih da i mi to uradimo sa njima.
Bekrić je rekao da s nekim imamo duge ugovore, a da smo s nekim kao blizu da se dogovorimo.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sri okt 12, 2022 7:23 pmEh tome se nadam, valjda će moći to završiti na zimu ili na kraju sezone. Ponuditi im nove ugovore na duže vremena, bolje uslove naravno u slučaju da ostanu, ako ih prodamo, a bit će sigurno ponuda, da se dobro ugradimo i zaradimo. Šabanović je baš finu stvar uradio za pitare kad je trebao ići u Angers, isticao mu je ugovor na kraju sezone i mogao je otići besplatno, a ipak je potpisao novi ugovor da bi klub zaradio. Volio bih da i mi to uradimo sa njima.
Al ima đenan haraćić
Po meni Siroki ima 2 boda vise nego treba imati.
Gasala do prije dva mjeseca svi otpisivali. Mladi momci osciliraju. A što se tiče potencijala ja baš mislim da je potencijal Gasala za našu ligu a Beće za mnogo više. Ne mislim u Barsu sad ali neka srednja evroopska liga sigruno. Ja inače imaminteres.Inačesam Bećin menadžer. Jbg da nisam onda sam neznalica a ti si pun znanja. Recimo protiv Sloge momak je igrao vrlo često gore glumio drugog napadača. Ili drugog kreativca i logično da je rjeđe u posjedu lopte bio. Protiv Zrinjskog je bio povučeniji. Nije to on smislio nego mu trener rekao. Uglavnom imam i ja pravo na svoje mišljenje pa otom potom. I jesam ga poredio sa Dadom jer djelujetako kad površno pratiš. Kad se zadubiš momak ni blizu nije loš kako ga vi ovdje predstavljate.Fali mu snage u duelu i kad to dođe bit će mnogo bolji.Doći će sve do izražaja. Drugo ubio mu je Edis kreativnost i inteligenciju sa manjkom samopouzdanja. Mnogo zavisi igra pojedinca od mjesta iuloge u timu i od trenera. Mnogo puta dokazano. Ja ovdje pričam o kvalitetima koje neko treba znati da iskoristi. Dijete je mnogo bolje igralo kod TOme a bio je bez iskustva. Imamo drugačije poglede i to je to. Nemam potrebu dalj da odgovaram.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri okt 12, 2022 7:17 pmBeća nema energije i čvrstine u 3 oj minuti utakmice. Ne griješi, jer i nema loptu često. Krije se i trčkara, mekano ulazi u duele, i ništa pozitivno ja u njegovoj igri ne vidim. Fakat reći za njega da nešto radi dobro je ili neznanje ili interes. Pa mi sa njim u prvih 11 svaku tekmu igramo sa igračem manje. Samo U21 pravilo njemu omogućuje da igra, a kada izađe iz te kategorije, završiće sa Željom, isto kao i Subašić, i mogu zajedno put Kaknja i Rudara, eventualno Čelika.
Slažem se i da je Drina skroz druga priča, na mnogo zahtjevnijoj i odgovornijoj poziciji, i momak radi sve što ovaj ne radi. Dakle energija, zalaganje, hrabrost, požrtvovanje, i jedna velika prednost jer ima iskusnog Cocu pored sebe, koji mu značajno pomaže i mentoriše ga, a momak sluša i upija. To je pristup mladog igrača koji pomaže značajno u razvoju karijere.
Inače je naša konkurencija u U21 "onako" i nama treba jedan kvalitetan U21 za prvih 11, i tu bi najviše ojačali ekipu. Možda bek, ili neko u sredini, ali osim Drine, i donekle Gasala, Beća i Muftić ne ulijevaju optimizam.
Gasal ni sad nije nikakva pljačka, i jeste mu najviši domet naša liga ili eventualno neki prosječan klubu regionu , kao i Beći.ponosannavas je napisao/la: ↑čet okt 13, 2022 5:10 pmGasala do prije dva mjeseca svi otpisivali. Mladi momci osciliraju. A što se tiče potencijala ja baš mislim da je potencijal Gasala za našu ligu a Beće za mnogo više. Ne mislim u Barsu sad ali neka srednja evroopska liga sigruno. Ja inače imaminteres.Inačesam Bećin menadžer. Jbg da nisam onda sam neznalica a ti si pun znanja. Recimo protiv Sloge momak je igrao vrlo često gore glumio drugog napadača. Ili drugog kreativca i logično da je rjeđe u posjedu lopte bio. Protiv Zrinjskog je bio povučeniji. Nije to on smislio nego mu trener rekao. Uglavnom imam i ja pravo na svoje mišljenje pa otom potom. I jesam ga poredio sa Dadom jer djelujetako kad površno pratiš. Kad se zadubiš momak ni blizu nije loš kako ga vi ovdje predstavljate.Fali mu snage u duelu i kad to dođe bit će mnogo bolji.Doći će sve do izražaja. Drugo ubio mu je Edis kreativnost i inteligenciju sa manjkom samopouzdanja. Mnogo zavisi igra pojedinca od mjesta iuloge u timu i od trenera. Mnogo puta dokazano. Ja ovdje pričam o kvalitetima koje neko treba znati da iskoristi. Dijete je mnogo bolje igralo kod TOme a bio je bez iskustva. Imamo drugačije poglede i to je to. Nemam potrebu dalj da odgovaram.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri okt 12, 2022 7:17 pmBeća nema energije i čvrstine u 3 oj minuti utakmice. Ne griješi, jer i nema loptu često. Krije se i trčkara, mekano ulazi u duele, i ništa pozitivno ja u njegovoj igri ne vidim. Fakat reći za njega da nešto radi dobro je ili neznanje ili interes. Pa mi sa njim u prvih 11 svaku tekmu igramo sa igračem manje. Samo U21 pravilo njemu omogućuje da igra, a kada izađe iz te kategorije, završiće sa Željom, isto kao i Subašić, i mogu zajedno put Kaknja i Rudara, eventualno Čelika.
Slažem se i da je Drina skroz druga priča, na mnogo zahtjevnijoj i odgovornijoj poziciji, i momak radi sve što ovaj ne radi. Dakle energija, zalaganje, hrabrost, požrtvovanje, i jedna velika prednost jer ima iskusnog Cocu pored sebe, koji mu značajno pomaže i mentoriše ga, a momak sluša i upija. To je pristup mladog igrača koji pomaže značajno u razvoju karijere.
Inače je naša konkurencija u U21 "onako" i nama treba jedan kvalitetan U21 za prvih 11, i tu bi najviše ojačali ekipu. Možda bek, ili neko u sredini, ali osim Drine, i donekle Gasala, Beća i Muftić ne ulijevaju optimizam.