Ma kakvi, ja kad pomislim na Videoton srce me žigne, to nisam prežalio a nisam bio ni u planu kad se ta utakmica igrala, kamo li ovako nešto, da smo ovo večeras bili mi. Tu bi mi kraj bio. Da ne govorim o 3:3 sa ovim ujkanima u Mostaru, pa Krupa...
Js to svima govorim veceras
Tu bi mi negdje kraj bio
Slažem se, vjerovatno to i jest sastav za vcrs, međutim Hajdar bi morao prije Mekića u prvu. Mnogo bolje izgledamo Hodza-Hajdar na sredini.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 26, 2022 12:43 amBender
Galic, Drina, Coca, Malic
Hodzic, Mekic
Gasal, Stila, Santos
Haracic
Poslije umjesto Haracica ubaciti Amoaha.
Gdje plaćaš ?
Takodjer ubjedjen sam da ce procepit cak i jace od Tuzle. Prvi derbi nakon toliko godina da sam opustenKospa je napisao/la: ↑pet avg 26, 2022 7:46 amNakon dugo vremena ja sam ubijedjen u pobjedu na derbiju.
Oni gdje su najslabiji mi smo najjaci. Nacin na koji Dudic igra nam u potpunosti odgovara.
Nas jedino moze zajebati donekle Hodzina povreda a 100% nas moze zajebat Edis sa fiks idejama
Gazi gazi gazi pitareeeee pitareeee pitareeeeee
Ma 100%
Sve zavisi kako planiras igrati i kako ocekujes razvoj tekme.Sky1 je napisao/la: ↑pet avg 26, 2022 12:51 amSlažem se, vjerovatno to i jest sastav za vcrs, međutim Hajdar bi morao prije Mekića u prvu. Mnogo bolje izgledamo Hodza-Hajdar na sredini.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet avg 26, 2022 12:43 amBender
Galic, Drina, Coca, Malic
Hodzic, Mekic
Gasal, Stila, Santos
Haracic
Poslije umjesto Haracica ubaciti Amoaha.