Onaj Musa je defanzivno taraba , zaleti se naprijed , tu vidim sansu za Santosa
Onaj Musa je defanzivno taraba , zaleti se naprijed , tu vidim sansu za Santosa
Sumnjam da ce se zaletiti toliko, ali sigurno da su suplji.fanaticZeljin je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 11:12 amOnaj Musa je defanzivno taraba , zaleti se naprijed , tu vidim sansu za Santosa
Tu je Mirvic, da preuzme sportski segment. Boli ga neka stvar za stadion, za pomocni, to ce lagano prepustiti poreskoj a mi cemo samo igrati na grbavici...
Mozda cemo dobiti i kakve igrace na pozajmicu od jufkicaLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 11:35 amMa ja, sto bi on bio drugaciji od brata. Oni nemaju nista osim tog sportskog dijela.
Umm, jedva cekam.paradox01 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 11:36 amMozda cemo dobiti i kakve igrace na pozajmicu od jufkicaLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 11:35 amMa ja, sto bi on bio drugaciji od brata. Oni nemaju nista osim tog sportskog dijela.
Neki Camavinga za sirotinjuLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 11:41 amUmm, jedva cekam.paradox01 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 11:36 amMozda cemo dobiti i kakve igrace na pozajmicu od jufkicaLeon_Professional je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 11:35 am
Ma ja, sto bi on bio drugaciji od brata. Oni nemaju nista osim tog sportskog dijela.
Igraci iz Reala kod nas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kako će d.o.o izdavati dionice, čudi me da gospodin Misimović to ne zna kao ozbiljan privrednik?Durgo je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 9:18 amPlitak narod, al dok je Miske ziv ja se ne brinem za sudbinu Zelje. Mi volimo klub al nemamo NOVAC koji ga moze spasiti. On ima. To je razlika izmedju nas i njega.
Dionice su odlican sistem. Klub i dalje nas, spospobni ljudi da vode klub. Opet kazem sutra bih dao 1000 KM za dionice, da znam da ce on ili njemu slicni vodi klub. Bez violina, kerovodja, selimovica i slicnih...
Il ovo zlonamjerno pises da zbunis ostale ili nisi pogledai intervju gdje je sve objasnio kako i na koji način. Pozdravteatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 11:57 amKako će d.o.o izdavati dionice, čudi me da gospodin Misimović to ne zna kao ozbiljan privrednik?Durgo je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 9:18 amPlitak narod, al dok je Miske ziv ja se ne brinem za sudbinu Zelje. Mi volimo klub al nemamo NOVAC koji ga moze spasiti. On ima. To je razlika izmedju nas i njega.
Dionice su odlican sistem. Klub i dalje nas, spospobni ljudi da vode klub. Opet kazem sutra bih dao 1000 KM za dionice, da znam da ce on ili njemu slicni vodi klub. Bez violina, kerovodja, selimovica i slicnih...
Zna li neko koliko su stampali juga ?
Eto ti si ozbiljan privrednik, djaba krecite...teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 11:57 amKako će d.o.o izdavati dionice, čudi me da gospodin Misimović to ne zna kao ozbiljan privrednik?Durgo je napisao/la: ↑čet avg 25, 2022 9:18 amPlitak narod, al dok je Miske ziv ja se ne brinem za sudbinu Zelje. Mi volimo klub al nemamo NOVAC koji ga moze spasiti. On ima. To je razlika izmedju nas i njega.