Situacija kao kad Amar priča kako je propao transfer Džeke u Juve.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:20 pmSami smo krivi. Cekas skoro godinu dana fantoma iz Amerike i dobijes kurcinu
25 godina nam se servirala prica kako je nemoguce napraviti istocnu tribinu pa se napravila.
Eto Senad onako dosao pricao u prazno da se blamiraVeteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:25 pmMi smo prodali 900 godišnjih čini mi se. VIP nismo ni 50. Redovno prodamo po 2-3 hiljade karata, i sada bi kao trgovali dionicama. U situaciji kada za to nema zakonskog osnova...Čista patetika. Ali eto neka se Manijaci raduju makar virtualno...
Nick sa gg foruma 'veteranSa' : " Mi smo prodali 50 VIP karti po milju, ne možemo 3 milje karata da prodamo, i sad priča o nakim hiljadama dioničara..daleko je ovo od realnosti na žalost...čista patetika..."fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:28 pmEto Senad onako dosao pricao u prazno da se blamiraVeteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:25 pmMi smo prodali 900 godišnjih čini mi se. VIP nismo ni 50. Redovno prodamo po 2-3 hiljade karata, i sada bi kao trgovali dionicama. U situaciji kada za to nema zakonskog osnova...Čista patetika. Ali eto neka se Manijaci raduju makar virtualno...
On može samo kod svog predsjednika skupštine pričati, i to nešto govori...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:28 pmEto Senad onako dosao pricao u prazno da se blamiraVeteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:25 pmMi smo prodali 900 godišnjih čini mi se. VIP nismo ni 50. Redovno prodamo po 2-3 hiljade karata, i sada bi kao trgovali dionicama. U situaciji kada za to nema zakonskog osnova...Čista patetika. Ali eto neka se Manijaci raduju makar virtualno...
On konstatno proziva gosp. Misimovica za "nesto". Evo prilike da nam kazes sta je to nesto. Koji to tvoj prijedlog i model po kojemu treba da nas klub funkcionise, da cujemo.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:29 pmNick sa gg foruma 'veteranSa' : " Mi smo prodali 50 VIP karti po milju, ne možemo 3 milje karata da prodamo, i sad priča o nakim hiljadama dioničara..daleko je ovo od realnosti na žalost...čista patetika..."fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:28 pmEto Senad onako dosao pricao u prazno da se blamiraVeteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:25 pmMi smo prodali 900 godišnjih čini mi se. VIP nismo ni 50. Redovno prodamo po 2-3 hiljade karata, i sada bi kao trgovali dionicama. U situaciji kada za to nema zakonskog osnova...Čista patetika. Ali eto neka se Manijaci raduju makar virtualno...
Ti buraz predloži model, pa pravo na državnu televiziju, saslušat će te sigurno, svima je bitna gledanost.Veteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:30 pmOn može samo kod svog predsjednika skupštine pričati, i to nešto govori...fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:28 pmEto Senad onako dosao pricao u prazno da se blamiraVeteran1965 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:25 pmMi smo prodali 900 godišnjih čini mi se. VIP nismo ni 50. Redovno prodamo po 2-3 hiljade karata, i sada bi kao trgovali dionicama. U situaciji kada za to nema zakonskog osnova...Čista patetika. Ali eto neka se Manijaci raduju makar virtualno...
11.2.2016. - 25.6.2024.Kako možeš odgovoriti nešto što ocigledno ne znaš?fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:14 pmJel imamo drugu opciju ??ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:12 pmOvo je nerealno meni iskreno. Ne znam cemu euforija. Ovo je meni hvatanje za slamku bukvalno
Eldina ??
Nemamo , od neceg se mora krenuti..
Pa ne znam evo zato pitam , gdje su te silne opcije ???Zdule je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:37 pmKako možeš odgovoriti nešto što ocigledno ne znaš?fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:14 pmJel imamo drugu opciju ??ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:12 pmOvo je nerealno meni iskreno. Ne znam cemu euforija. Ovo je meni hvatanje za slamku bukvalno
Eldina ??
Nemamo , od neceg se mora krenuti..
Kako misliš nemamo drugo opciju?Poozdrav.
Ne zezaj. @rodrigo je jedan od nas, popustite covjeka. Svi smo napaceni zadnjih godina...rodrigo87 je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:18 pmMa to sto vi navijate za Senada to je vas problem, moj sigurno nije. Koliko ste pojedini ograniceni pokazuje to da me nazivate ljubiteljem grobara, a poznati su moji stavovi o njemu jer ne pisem od jucer ovdje. Svaka vam cast, nastavite navijati za jednu osobu, a ja molim administraciju da me trajno ukloni sa foruma kako ne bih smetao pojedinim.
Znači vas 15 ima koji pomažete Želji? Ovo ostalo je goli k****? Oni bolesnici iz USA/Kanada, oni su isto k****? Mi ostali koji pomažemo svako na svoj način smo isto k****? Ali ti znaš da mi za dva života ne možemo pomoći kao vas 15? I simptomatično, kad god taj rodrigo ulazi ovdje u neke rasprave, istovremeno si i ti na forumu kao njegov advokat. Da niste ista osoba?Sheldon je napisao/la: ↑sri avg 24, 2022 10:35 pmPonavljam se ali moram posto on nece nikad sam to reci. Kolega forumas rodrigo87 je u zadnjih par mjesec za klub VOLONTERSKI bez ikakve naknade uradio sto svi vi sto ga pljujete i napadate necete za dva zivota. Lakse je bit Zeljeznicar preko tastature, kad treba pomoci klubu ima 15 momaka koji su uvijek tu. Taj covjek nije bolesnik kluba nego bolesnik nad bolesnicima i kad vidim da mu neko pise da je zlonamjeran, ima neke skrivene motive, da je bot i slicne bljuvotine pritisak mi skoci na 200. A nicim izazvano ga napadate. Pa ako iko cijeni Misketa to je on. Na forumu je od 2016. eto listajte postove i vidite ko je i sta je. On kad je branio Misimovica gdje se trebao braniti vi ste isto sto i sad, blijeda podrska preko tastature bili. Ako nastavite tako skakati na svakog ko za pikometar odstupi od vaseg nacina razmisljanja ovaj forum onda ne vodi nicemu. Ovdje nas je bar 99% zbog Zelje a oci povadismo jedni drugima. Dozovite se!