Sta mislis kako bi u normalnoj drzavi tekao prijenos upravljackih prava da npr investitor odluci uloziti u klub koji je duzan 7 miliona i nakon provjera pokaze se da je taj dug ipak mnogo veci? Ili da postoje okolnosti koje ukazuju da moze biti problema sa imovinom koju investitor planira koristiti za izgradnju odredjenih sadrzaja? Evo navodim samo dva razloga koja mogu otjerati investitora. Da li trenutna uprava i na koji nacin moze biti odgovorna za to?plavi kanarinac je napisao/la:Pratim fudbal bruku, a zadnjih 15-6 se događaju ti prenosi vlasništva/upravljačkih prava/investicija/investitora ovako "javno" i nikad, nikad nije bilo ovako dugo to neko pregovaranje ili šta već... Toliko da sam apsolutno počeo da mislim da nama neko jebe ovdje znanje, da nema ni investitora ni ničega, da nam samo neko ono priče neke priča i mi čekamo i imamo strpljenja i sabura i danas i sutra i opet sutra i tako evo svaki Božiji dan, počeo sam psihički nestabilan biti radi investitora tog nekog fiktivnog, imaginarnog i Želje...
Sent from my SM-A515F using Tapatalk