Hasan Salihamidzic i Bekric k'o nokat i mesoLeon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 7:58 amNizak, nizi od Bendera, a i Bender je primao neke balone.
**** ti njeg, mene vise brine ako je istina da se Bekric pita nesto.![]()
Bekric je jedan od zasluznijih sto je dosao Santos, sto je Hodzic produzio i sto cemo dovesti Amoaha.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 7:58 amNizak, nizi od Bendera, a i Bender je primao neke balone.
**** ti njeg, mene vise brine ako je istina da se Bekric pita nesto.![]()
Hodžić je imao ponude i drugih klubova iz naše lige ali je uz nagovaranje Bekrića (znaju se iz Slobode) došao kod nas.
Fićo, griješiš jbg, poznata je cifra i Bekricu i odgovarala je itekako, ali je odbijen jer imamo širinu na poziciji golmana i jer neće proći pripreme sa nama u to vrijeme kad se nudio. Zar će mu Sloboda ponuditi 6000-7000 KM, a Komazec kao najveće njihovo pojačanje im igra za nesto vise od 3000 KM. Pa evo vi koji ste u kontaktu sa Ericem, pitajte ga za platu, nema ni blizu one kao u Želji. Fićo, raspitaj se u Klubu za cijenu, saznat' ćeš da nisu to razlozi i da se transfer mogao realizovati ali je jbg odbijen i tjt. PozdravFićo je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:17 pmIstina je da su bili u potrazi za golmanom dok nisu dobili nalaze i dok nisu saznali koliko će potrajati oporavak. I kad su skontali zašto tražiti golmana kad će imati Bendera na raspolaganju za najdalje tri kola (eto bio je i u drugom na klupi). Muftić je solidno to odradio, imao je kiks protiv Širokog ostalo je manje više bilo dovoljno da adekvatno zamijeni Bendera. Za gol protiv Leotara je isključivo kriv Kosorić.
A ta priča da će se prilagoditi situaciji u klubu ne pije vode, znaju ljudi u klubu kako to ide. Zovu igrača preko telefona, ok zna on situaciju, neće biti problema plate a kad se sastanu uživo da pričaju postavi ogromne uslove, traži platu po 6000, 7000KM. A garantujem da i ovaj Hadžikić nije jeftin.
Trudimo se da maksimalno srežemo troškove kako bi ih mogli ispunjavati kroz sezonu a da imamo luksuz da dovodimo "rezervnog" golmana koji bi sigurno koštao preko 3000KM.
Apsolutno se ne slažem.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:06 pmMozes dovest i Armina Hodzica Aru, Zukanovica i Šehića na gol, dzaba je, ovaj Edis ne bi ni Europu uspio izboriti.
Pa da sad zamijene mjesta Jakirovic i Mulalic , Mulalic bi se s njima patio i trazio izgovore, isto k'o i sa nama, dok bi mi sa Jakirovicem deset puta bolje stajali na terenu i vidjeli da imamo kvalitet i da možemo se boriti za sami vrh.
Tek je početak, pokazat će naredne utakmice gdje smo i šta smo, mi smo od Leotara izgubili bodove kuci a nadamo se nečemu, dok taj isti Leotar u tri tekme primi msm 9 golova u tri kola. Neće mu ni demagogija ni honaj izgovori pomoci, otjerat ce ga njegovo neznanje, "rat protiv imaginarnih neprijatelja u i oko kluba" i loši rezultati bez ikakve vizije.
Jakirovic je prvu polusezonu imao desetak igrača koje je zatekao i nije selektirao, kako to zaboravljas. Narednu sezonu poslije preuzimanja, dovodio je igrače koji mu trebaju da budu tim, a odrekao se bgm velikih imena tada za našu ligu, i to se pokazao kao odličan potez. A Mulalić se ne može odreći jednog Kosorica i Bekrica, daj nemoj, pa neko je doveo i tog Dzenisa kojeg navodis kao primjer i poredis ga sa Bilbijom. Ja govorim o pogresnoj selekciji i viziji koju ima Mulalic i prenosi na tim i teren, za razliku od Jakirovica koji uz to ima i trenersko znanje i hrabrost.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:40 pmApsolutno se ne slažem.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:06 pmMozes dovest i Armina Hodzica Aru, Zukanovica i Šehića na gol, dzaba je, ovaj Edis ne bi ni Europu uspio izboriti.
Pa da sad zamijene mjesta Jakirovic i Mulalic , Mulalic bi se s njima patio i trazio izgovore, isto k'o i sa nama, dok bi mi sa Jakirovicem deset puta bolje stajali na terenu i vidjeli da imamo kvalitet i da možemo se boriti za sami vrh.
Tek je početak, pokazat će naredne utakmice gdje smo i šta smo, mi smo od Leotara izgubili bodove kuci a nadamo se nečemu, dok taj isti Leotar u tri tekme primi msm 9 golova u tri kola. Neće mu ni demagogija ni honaj izgovori pomoci, otjerat ce ga njegovo neznanje, "rat protiv imaginarnih neprijatelja u i oko kluba" i loši rezultati bez ikakve vizije.
Jakirović se patio prvu polusezonu s Zrinjskim. Katastrofa realizacija bila. Prošle sezone Bilbija prekucao, a ove je doveo igrače i pravi golove iz drugih igrača, nije samo od Bilbije.
Eto bi Štila ono zabija da je Jakirović trener. Ili Santos možda. Dženis bi bio Bilbija.
Jašta radi.
Pa i ovdje da dođe nisu ovo njegovi igrači.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:50 pmJakirovic je prvu polusezonu imao desetak igrača koje je zatekao i nije selektirao, kako to zaboravljas. Narednu sezonu poslije preuzimanja, dovodio je igrače koji mu trebaju da budu tim, a odrekao se bgm velikih imena tada za našu ligu, i to se pokazao kao odličan potez. A Mulalić se ne može odreći jednog Kosorica i Bekrica, daj nemoj, pa neko je doveo i tog Dzenisa kojeg navodis kao primjer i poredis ga sa Bilbijom. Ja govorim o pogresnoj selekciji i viziji koju ima Mulalic i prenosi na tim i teren, za razliku od Jakirovica koji uz to ima i trenersko znanje i hrabrost.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:40 pmApsolutno se ne slažem.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:06 pmMozes dovest i Armina Hodzica Aru, Zukanovica i Šehića na gol, dzaba je, ovaj Edis ne bi ni Europu uspio izboriti.
Jakirović se patio prvu polusezonu s Zrinjskim. Katastrofa realizacija bila. Prošle sezone Bilbija prekucao, a ove je doveo igrače i pravi golove iz drugih igrača, nije samo od Bilbije.
Eto bi Štila ono zabija da je Jakirović trener. Ili Santos možda. Dženis bi bio Bilbija.
Jašta radi.
Kakvo plitko razmisljanje.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:40 pmApsolutno se ne slažem.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:06 pmMozes dovest i Armina Hodzica Aru, Zukanovica i Šehića na gol, dzaba je, ovaj Edis ne bi ni Europu uspio izboriti.
Jašta radi.
Nisam rekao da je Hadžikić tražio 6000 ili 7000KM, već da ih je bilo, nekih drugih igrača što su pričali sa nama i tražili te pare a kao znaju situaciju u klubu. Nema logike dovoditi golmana za nekoliko utakmica a u kadru imaš još dvojicu pored tada povrijeđenog Bendera. Kolika god plata bila, nema logike i nemamo taj luksuz da imamo četiri golmana i da ih plaćamo.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:30 pmFićo, griješiš jbg, poznata je cifra i Bekricu i odgovarala je itekako, ali je odbijen jer imamo širinu na poziciji golmana i jer neće proći pripreme sa nama u to vrijeme kad se nudio. Zar će mu Sloboda ponuditi 6000-7000 KM, a Komazec kao najveće njihovo pojačanje im igra za nesto vise od 3000 KM. Pa evo vi koji ste u kontaktu sa Ericem, pitajte ga za platu, nema ni blizu one kao u Želji. Fićo, raspitaj se u Klubu za cijenu, saznat' ćeš da nisu to razlozi i da se transfer mogao realizovati ali je jbg odbijen i tjt. Pozdrav
Nisi ti mislim shvatio poentu šta sam uporedio, al nejse.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:58 pmPa i ovdje da dođe nisu ovo njegovi igrači.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:50 pmJakirovic je prvu polusezonu imao desetak igrača koje je zatekao i nije selektirao, kako to zaboravljas. Narednu sezonu poslije preuzimanja, dovodio je igrače koji mu trebaju da budu tim, a odrekao se bgm velikih imena tada za našu ligu, i to se pokazao kao odličan potez. A Mulalić se ne može odreći jednog Kosorica i Bekrica, daj nemoj, pa neko je doveo i tog Dzenisa kojeg navodis kao primjer i poredis ga sa Bilbijom. Ja govorim o pogresnoj selekciji i viziji koju ima Mulalic i prenosi na tim i teren, za razliku od Jakirovica koji uz to ima i trenersko znanje i hrabrost.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:40 pm
Apsolutno se ne slažem.
Jašta radi.
Baš o tome i govorim i baš to potvrđuje da nam ni ekipa nije neka. Ne može Pep od Dženisa napraviti igrača koji će dati 20 golova il od ostalih koji nisu u stanju zabiti 5 golova za sezonu.
Druga stvar. Situacija u klubu. Ne mogu da vjerujem da neko očekuje nešto ozbiljno u ovakvoj situaciji. Nije normalno. Nije realno.
Eto onaj konsultant na Areni je stručnjak, nisam ja, al i on kaže da igramo i bolje nego treba i nego je očekivano u ovakvim okolnostima.
Lako je dovesti igrača u Zrinjski. I praviti tim u takvim okolnostima. Ovdje moraš se baviti hoće li se ovaj ljutiti što nema platu, hoće li ovaj oprostiti dugove, je li bolje dat platu Arminu nego Štili...
Svakako da ima zamjerki i loših odluka, ali de malo realnosti.
Upravo to @milanribarmilanribar je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:59 pmKakvo plitko razmisljanje.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:40 pmApsolutno se ne slažem.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:06 pmMozes dovest i Armina Hodzica Aru, Zukanovica i Šehića na gol, dzaba je, ovaj Edis ne bi ni Europu uspio izboriti.
Jašta radi.
Mi da dovedemo igrace koje Jakirovic dovodi (druga liga HNL), rekli bi kakva su ovo pojacanja, ne moze se s ovim titula osvajati.
Ne bi Bilbija ništa prekucao da nema sistema koji je neko uspostavio i selektiro igrače koji mu trebaju za tu formaciju. Bio je BIlbija i prije pa je otjeran sa Koševa i nije zabijo ovolio golova ni blizu. Za 90% igrača koje je Jakirović doveo nikad niste čuli, a to je njegov kvalitet da poznaje igrače i ligu iz koje dovodi iako su anonimusi zna šta mogu i za šta mu trebaju ...
Ja i, sta to mijenja konstataciju da on s ovom ekipom ne bi napravio nista bolji rezultat?!milanribar je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:59 pmKakvo plitko razmisljanje.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:40 pmApsolutno se ne slažem.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri avg 03, 2022 12:06 pmMozes dovest i Armina Hodzica Aru, Zukanovica i Šehića na gol, dzaba je, ovaj Edis ne bi ni Europu uspio izboriti.
Jašta radi.
Mi da dovedemo igrace koje Jakirovic dovodi (druga liga HNL), rekli bi kakva su ovo pojacanja, ne moze se s ovim titula osvajati.
Ne bi Bilbija ništa prekucao da nema sistema koji je neko uspostavio i selektiro igrače koji mu trebaju za tu formaciju. Bio je BIlbija i prije pa je otjeran sa Koševa i nije zabijo ovolio golova ni blizu. Za 90% igrača koje je Jakirović doveo nikad niste čuli, a to je njegov kvalitet da poznaje igrače i ligu iz koje dovodi iako su anonimusi zna šta mogu i za šta mu trebaju ...