Šta mu dođe onaj Mekic što je na FB stranici od kluba vrijeđao Misimovica i što brani Amara??Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 4:15 pmJao, jao moj Mekiću, šta si sebi dozvolio... E ja mu vala ne halalim![]()
Ethis je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 4:22 pmŠta mu dođe onaj Mekic što je na FB stranici od kluba vrijeđao Misimovica i što brani Amara??Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 4:15 pmJao, jao moj Mekiću, šta si sebi dozvolio... E ja mu vala ne halalim![]()
Manjo... Ima takav stav i ne moze mu se dogovoriti. Ali to je jedan veliki i iskreni Zeljovac, sigurnofanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 4:35 pmEthis je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 4:22 pmŠta mu dođe onaj Mekic što je na FB stranici od kluba vrijeđao Misimovica i što brani Amara??Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned jul 31, 2022 4:15 pmJao, jao moj Mekiću, šta si sebi dozvolio... E ja mu vala ne halalim![]()
![]()
Dobro si primjetio bolida
I kad kaže navijači trebaju dati sve od sebe i ne praviti negativnu atmosferu. A naš igrač ode na Koševo, pa **** jes glup ko kc. Šta li konta onom glavom, ako uopće i konta.