phpBB [video]
Nema se Uprava šta oglašavati, što se tice Diglisica rekli su da ce rok vjerovatno biti probijem. Što se tice Amoaha isto, informacija je procurila, vjerovatno su bili blizu dogovora, mozda je propalo ili nije ali ni po tom pitanju nam ne duguju nikakav odgovor, jer iz kluba niko zvanicno nije ni potvrdio da se pregovora sa njim.
Koliko imam info propalo nije.SaburSky1 je napisao/la: ↑sub jul 30, 2022 12:42 pmNema se Uprava šta oglašavati, što se tice Diglisica rekli su da ce rok vjerovatno biti probijem. Što se tice Amoaha isto, informacija je procurila, vjerovatno su bili blizu dogovora, mozda je propalo ili nije ali ni po tom pitanju nam ne duguju nikakav odgovor, jer iz kluba niko zvanicno nije ni potvrdio da se pregovora sa njim.
Pa rečeno nam je fino, okvirno negdje do kraja mjeseca jula, ali i ako se probije rok 5-10 dana niko neće praviti problem. Još malo da se strpimo, kad smo ovoliko možemo još koji dan jbga..Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 30, 2022 1:40 pmOvo s Diglišićem je neozbiljno. Ne znam s čije strane, ali ako je dat rok mjesec i po (tj. Do kraja ovog mjeseca) onda je red da se i ispoštuje.
Sigurno ovako ne šalje finu i ozbiljnu sliku.
Znaci ako je u crvenom dolazi gurbetima kodirana slikovna poruka je to.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub jul 30, 2022 1:13 pmAmoah objavio sliku u crvenoj majici i papučama, odma se dole bosnjo raspravlja 'come to Zeljo, come to Sarajevo'...
Ljudi koji vam je vrag...
Ko je rekao za to???SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jul 30, 2022 2:12 pmJedino sto me tjesi jeste sto su rekli da Eldin nije jedina opcija, tako da se mozda najbolje okrenuti prema drugim za svaki slučaj.
Za Amoah koliko ga iscekujemo u najmanju ruku da je Benzema![]()
Daj Bože da ima još opcija.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub jul 30, 2022 2:12 pmJedino sto me tjesi jeste sto su rekli da Eldin nije jedina opcija, tako da se mozda najbolje okrenuti prema drugim za svaki slučaj.
Za Amoah koliko ga iscekujemo u najmanju ruku da je Benzema![]()
Sutra utakmica niko riječi o tome, svi samo Eldin, samo Amoah. Kadeti i pioniri dobili u Širokom Brijegu niko ni riječi. Novi trener došao u omladinski pogon isto niko ništa. Sinoć druženje perfektno i to niko da spomene. Samo čekate momenat za pljuvanje i tako u krug, malo Edis, malo Eldin, malo Amoah i tako dalje. Imaju ljudi koji rade na tome, kada bude nešto svi ćemo biti informisani i ne znam zbog čega se vodi tolika polemika, čekali smo više od pola godine a sad nam problem predstavlja sedmica, dvije. Valjda ćemo negdje zakasniti pa zbog toga.Kao što znate imali smo sjednicu skupštine 27.6 i objavljeno je da je skupština donijela odluku o izboru strateškog partnera gospodina Eldina Diglisića za strateškog partnera FK Željezničar. Ta odluka je njemu iskomunicirana odmah i verbalno a i naknadno je dostavljena odluka. Mi smo sebi kao rukovodstvo kluba dali jedan okvirni datum da kažemo mjesec dana da zaključimo sporazum i da time se ta saradnja ozvaniči i da imamo ugovor po kojem ćemo dalje postupati. Tako da je mjesec juli okviran datum da se to privede kraju, naravno neće niko praviti problem ako se probije rok i 5 dana ili 10 dana i tako dalje.
Najvažnije. Pobjeda bi došla "ko budali šamar". Ne sumnjam u atmosferu i navijanje, i da će i momci na terenu dati sve od sebe. Kako će to taktički izgledati, to je već pitanje...