Ma pusti njih, pojedinci tamo zive za to da Eldin ne dodje.
Unistili su forum.
Ma pusti njih, pojedinci tamo zive za to da Eldin ne dodje.
Ma sve znam to mi jaran rece nesto se upalili ja to vagno i ne otvaram ima ihihi pa mi sega kao oni upuceni.mozes mislit.sve ok.cekamo sabura malo.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet jul 28, 2022 8:50 pmMa pusti njih, pojedinci tamo zive za to da Eldin ne dodje.
Unistili su forum.
Ima fino ljudi na istočnoj tribini, skoro pa puno.Maestro_1921 je napisao/la: ↑čet jul 28, 2022 8:54 pmTuga, htio sam i ja doći al ne dade mi se. Ima li raje bar ?
Do kojeg roka?ubaceni element je napisao/la: ↑čet jul 28, 2022 9:14 pmDo ovog roka nece sigurno, a kasnije Bog zna…
Nadam se da nisi optimist bez pokrica. Valjda dodjd vise **** ga grob. Uvenusmo vise svega mi
Ne znam sta je “sve” dogovoreno, ali taj ugovor tj. prijedlog ugovora koji skupstina treba da izglasa jos nije stigao od strane Diglisica. Koliko je pomjereno i tako to nemam pojma. Nije tacno da je otkazao ista, ali nazalost nije nam ni poslao to sto smo se nadali da ce stici na glasanje do 31.7.
Ma ebe se njemu za Zelju realno , jedina prava snaga i spas naseg Zelje smo mi navijači , obicni smrtnici, mi koji se uclanjujemo , kupimo sezonsku pa opet i ako je imamo kupimo pojedinacnu kartu, e to je jedino pravo i ispravno ...ubaceni element je napisao/la: ↑čet jul 28, 2022 9:39 pmNe znam sta je “sve” dogovoreno, ali taj ugovor tj. prijedlog ugovora koji skupstina treba da izglasa jos nije stigao od strane Diglisica. Koliko je pomjereno i tako to nemam pojma. Nije tacno da je otkazao ista, ali nazalost nije nam ni poslao to sto smo se nadali da ce stici na glasanje do 31.7.
Receno je da ce se mozda prolongirati do 10.08. Sacekajmoubaceni element je napisao/la: ↑čet jul 28, 2022 9:39 pmNe znam sta je “sve” dogovoreno, ali taj ugovor tj. prijedlog ugovora koji skupstina treba da izglasa jos nije stigao od strane Diglisica. Koliko je pomjereno i tako to nemam pojma. Nije tacno da je otkazao ista, ali nazalost nije nam ni poslao to sto smo se nadali da ce stici na glasanje do 31.7.