Ma od cega da se odbrane, realna ocekivanja su sredina tabele.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 11:12 pmMa i vi biste isto rekli. Ipak svi imaju tu potrebu da sebe zaštite, odbrane.
Uprava treba stat s njim na pres i reći, od Edisa to očekujemo, nemamo novca za više, to nam je plan. Tad ne bi morao ni on da se vadi ni ništa. Znao bi se neki cilj pa vidjet šta se ostvarilo.
Nije Tomo nista kriv, vec tadasnja gospoda u klubu poznatija kao trojka. Tako je i za Stjepanovica bilo iako im je ukazano da se saceka 10 dana jer momak puni 23 godine za 10 dana. Ali jooooook.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 4:34 pmPročitah da moraju platiti i u slučaju amaterskog, malo nelogično i meni al eto, vidjet ćemo. S Višticom nas je Tomo momački naguzio, valjda nećemo u budućnosti takve greške praviti.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 3:56 pmako je amaterski onda nista nisu duzni platiti. tek kad potpise prvi profi ugovor onda ide obaveza plaćanja. tako smo mi sa visticom popusiliMaestro_1921 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 3:42 pm
Pa može, ali opet moraju platiti naknadu za treniranje.
Od pljuvanja.storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 11:33 pmMa od cega da se odbrane, realna ocekivanja su sredina tabele.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 11:12 pmMa i vi biste isto rekli. Ipak svi imaju tu potrebu da sebe zaštite, odbrane.
Uprava treba stat s njim na pres i reći, od Edisa to očekujemo, nemamo novca za više, to nam je plan. Tad ne bi morao ni on da se vadi ni ništa. Znao bi se neki cilj pa vidjet šta se ostvarilo.
Ko je trojka?Minjore je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 11:34 pmNije Tomo nista kriv, vec tadasnja gospoda u klubu poznatija kao trojka. Tako je i za Stjepanovica bilo iako im je ukazano da se saceka 10 dana jer momak puni 23 godine za 10 dana. Ali jooooook.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 4:34 pmPročitah da moraju platiti i u slučaju amaterskog, malo nelogično i meni al eto, vidjet ćemo. S Višticom nas je Tomo momački naguzio, valjda nećemo u budućnosti takve greške praviti.cvrle_jedanesterac je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 3:56 pm
ako je amaterski onda nista nisu duzni platiti. tek kad potpise prvi profi ugovor onda ide obaveza plaćanja. tako smo mi sa visticom popusili
Pa Edis se vjecito protiv necega bori, jednostavno tako funkcionise, takav je bio i u drugim klubovima. Druga stvar, zamjeraju mu mnogi onaj prvi mandat i zbog svega sto je radio Odovicu. I generalno njegov stav prema poslu u Zelji u tom prvom mandatu. To ga prati, htio on to ili ne. U tom prvom mandatu je imao sve potaman sto se tice uslova u klubu, pa se nesto zalio, a bolje uslove niko tada od Zelje nije imao u nasoj ligi.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 12:52 amOd pljuvanja.storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 11:33 pmMa od cega da se odbrane, realna ocekivanja su sredina tabele.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 11:12 pmMa i vi biste isto rekli. Ipak svi imaju tu potrebu da sebe zaštite, odbrane.
Pa eto bili smo prošle sezone sredina pa mu se opet sralo. Sralo mu se više nego Tomi. Tomu niko nije tjerao, sam lik otišao, a Edis se tjera od početka.
Edis ne zna pričati. Ne zna se prodati.
I to je njegov problem jer bolje prolaze oni koji ublehe prodaju i fino pričaju.
Stoposto je bolje da on ne priča mnogo, tu nema šta. Svi se slažemo, ali je i sam izložen ovome. Pitaju ga i za finansije i za transfere i za igru, pa kad on kaže nemamo para onda se to smatra kao izvlakuša.
Bilo kako bilo. Nije mi najomiljeniji, ali mislim da ima dosta nepravde prema njemu i da mu se od samog početka natovarilo na kosti. A ako nam je realno da smo sredina, onda nema potrebe za tim, sredina smo, ostvario je cilj.
Čuvena trojka, to bi morao znati, dušmane kluba treba zapamtiti za sva vremena. Nazif, Nurko i Kerim onaj sijedi, ponavljaj sebi ovo stalno. Džindo, Pešto, Čengic, Amar i td.Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 1:11 amKo je trojka?Minjore je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 11:34 pmNije Tomo nista kriv, vec tadasnja gospoda u klubu poznatija kao trojka. Tako je i za Stjepanovica bilo iako im je ukazano da se saceka 10 dana jer momak puni 23 godine za 10 dana. Ali jooooook.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 4:34 pm
Pročitah da moraju platiti i u slučaju amaterskog, malo nelogično i meni al eto, vidjet ćemo. S Višticom nas je Tomo momački naguzio, valjda nećemo u budućnosti takve greške praviti.
znao sam,zato sam i dao kartu liku koji mi nije simpatican
sretan rodjendan,izginuce svi da pobjedeMaestro_1921 je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 11:41 pmSutra mi je rođendan, valjda će mi ovi naši pokloniti pobjedu aBd..
Leon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 12:52 amOd pljuvanja.storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 11:33 pmMa od cega da se odbrane, realna ocekivanja su sredina tabele.Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 11:12 pmMa i vi biste isto rekli. Ipak svi imaju tu potrebu da sebe zaštite, odbrane.
Pa eto bili smo prošle sezone sredina pa mu se opet sralo. Sralo mu se više nego Tomi. Tomu niko nije tjerao, sam lik otišao, a Edis se tjera od početka.
I to je njegov problem jer bolje prolaze oni koji ublehe prodaju i fino pričaju.
Stoposto je bolje da on ne priča mnogo, tu nema šta. Svi se slažemo, ali je i sam izložen ovome. Pitaju ga i za finansije i za transfere i za igru, pa kad on kaže nemamo para onda se to smatra kao izvlakuša.
Bilo kako bilo. Nije mi najomiljeniji, ali mislim da ima dosta nepravde prema njemu i da mu se od samog početka natovarilo na kosti. A ako nam je realno da smo sredina, onda nema potrebe za tim, sredina smo, ostvario je cilj.
I ja mu zamjeram te stare i istrošene igrače. Nema tu šta, ne kažem ja da on nema grešaka, da je on idealan za nas. Ne zna se ponašati pred kamerom.Senad1921 je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 8:05 amLeon_Professional je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 12:52 amOd pljuvanja.storm_raider je napisao/la: ↑pet jul 15, 2022 11:33 pm
Ma od cega da se odbrane, realna ocekivanja su sredina tabele.
Edisa su zvali i glat je odbio prije nego je Tomo sjeo na klupu. Onda je na polusezoni cupao i rukama i nogama da dodje na mjesto trenera. Da, zavrsio je u sredini zbog bodova iz prvog dijela sezone. Imas li tabelu da pogledas iz drugog dojela sezone? Sjecas li se zadnje pobjede Zelje pod Edisom a da ne googlas? U sezoni gdje ne mozes meda, gdje bi trebao izbaciti par mladih igraca i dati im sansu, on forsira Vucenovica, Resica, Kosorica, Bekrica... Opet nije uspio dobiti ekipe koje ispadaju iz lige.
Nema to veze zna li on pricati ili ne, trener je a ono sto mi gledamo na utakmici je za velike glavobolje. Posebna je prica njegov strucni stab, nisam mu ga ja birao... Lik sam sebi kopa jamu, pa ce opet biti ne daju mu ni cistacica da bude.
Neka je njemu sretno, al u Decicima, Pendicicima i sl vukojebinama...
Pa zar Nazifa i Nurku nisu na smrt branili ovdje.Sky1 je napisao/la: ↑sub jul 16, 2022 4:28 amČuvena trojka, to bi morao znati, dušmane kluba treba zapamtiti za sva vremena. Nazif, Nurko i Kerim onaj sijedi, ponavljaj sebi ovo stalno. Džindo, Pešto, Čengic, Amar i td.