Pa, nova trening oprema, malo li je...Mogu ja i u gepeku s pravom rajom...
Pa, nova trening oprema, malo li je...Mogu ja i u gepeku s pravom rajom...
Ja konto Eldin sletio,Suljo potpisao,Stanic se vratio....
Nemam pojma, piše da je bio do 2015. kod nas.teatrale36 je napisao/la: ↑uto jul 12, 2022 9:28 pmA naši ga otjerali, ko je tad bio glavni u klubu?Leon_Professional je napisao/la: ↑uto jul 12, 2022 6:21 pmDogan u Sarajevu.
Sarajevo fine pare ulaže u OP.
Nije još uvijek 100% sigurno ali veoma teško. Krilo je puno bliže ali eto sačekajmo.
Delvekio
Al ga i ti seres, neki dan ti je bio blizu , sad ipak nece , s obzirom da su ti informacije rekla, kazala , bolje ih nemoj ni iznositi , samo se brukas
Iznesi nam ti tačnije...zaboravljaš da je ovo forum a ne menadzerska agencija.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 12:54 pmAl ga i ti seres, neki dan ti je bio blizu , sad ipak nece , s obzirom da su ti informacije rekla, kazala , bolje ih nemoj ni iznositi , samo se brukas
Zna li neko za sta se borimo? Za opstanak ? Za sta? Jel dat Edisu neki imperativ , uslov ??? Ili onako igraj jbg nek ne puca samo.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 2:16 pmKakva je situacija, cak je i Edis rekao do ponedjeljka da ce se znati. Pa onda rekose do srijede. Haman je to to sto se nas tice. Valja se s ovom ekipom borit![]()
Ma ispast necemo, igramo onakofanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 2:27 pmZna li neko za sta se borimo? Za opstanak ? Za sta? Jel dat Edisu neki imperativ , uslov ??? Ili onako igraj jbg nek ne puca samo.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 2:16 pmKakva je situacija, cak je i Edis rekao do ponedjeljka da ce se znati. Pa onda rekose do srijede. Haman je to to sto se nas tice. Valja se s ovom ekipom borit![]()
To mene brate nervira , izadzi pred novinare maheru i reci cilj nam je evropa , kup, izbaciti 3 mlada igraca , reci nesto ...Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 2:30 pmMa ispast necemo, igramo onakofanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 2:27 pmZna li neko za sta se borimo? Za opstanak ? Za sta? Jel dat Edisu neki imperativ , uslov ??? Ili onako igraj jbg nek ne puca samo.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 2:16 pmKakva je situacija, cak je i Edis rekao do ponedjeljka da ce se znati. Pa onda rekose do srijede. Haman je to to sto se nas tice. Valja se s ovom ekipom borit![]()
Sportski se boris da ne izgubis, ako izgubis jbg losa situacija![]()
To bi dobro bilo na pressu da novinari postave pitanje koji su ciljevi Želje ove sezone, jer ovi sami očigledno ne planiraju ništa reći na tu temu..fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 2:33 pmTo mene brate nervira , izadzi pred novinare maheru i reci cilj nam je evropa , kup, izbaciti 3 mlada igraca , reci nesto ...Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 2:30 pmMa ispast necemo, igramo onakofanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 2:27 pm
Zna li neko za sta se borimo? Za opstanak ? Za sta? Jel dat Edisu neki imperativ , uslov ??? Ili onako igraj jbg nek ne puca samo.
Ma isto i mene to nervira.fanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 2:33 pmTo mene brate nervira , izadzi pred novinare maheru i reci cilj nam je evropa , kup, izbaciti 3 mlada igraca , reci nesto ...Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 2:30 pmMa ispast necemo, igramo onakofanaticZeljin je napisao/la: ↑sri jul 13, 2022 2:27 pm
Zna li neko za sta se borimo? Za opstanak ? Za sta? Jel dat Edisu neki imperativ , uslov ??? Ili onako igraj jbg nek ne puca samo.
Je li istina da ga Simeone ne zeli??
E ponjake ja Simeonea i onog ko ga tako nazva