Po meni ako se bude islo ovom redom prioriteta ( dug, investiranje u kamp, stadion itd.) je extra. Sa tim ce klub dobiti jako puno na vrijednosti za budućnost a imace zdrave temelje za normalno funkcioniranje.
E sada tu je ključno, da postavi jake i sposobne ljude od povjerenja, koji ce time upravljati, sigurno da ce on to sve nadzirati ali to ce biti po meni najveći izazov.
Ovo oko koncesije mi je ok, brzo prolaze godine ( zamislite da se ovo uradilo 96', do sada bi sve proslo

). Ipak se mora covjeku dati mogućnost da se prije svega osigura, s obzirom da nije vlasnik pa ako sta jos zaradi odlično.
Ova prilika se nije smijela propusti definitivno, sto mi je jako drago, s obzirom u kojem smo stanju kao klub, stanju generalno u drzavi jer zivjeti od donacija, ponovi i sl..
Danas je fudbal opasan biznis i mozemo biti sretni sto smo dobili ovaku priliku da stanemo na noge a da se ne prodano ( mada licno nisam nikad bio ni protiv privatizacije, to je danas neminovnost pogotovo ako se zeli napraviti neki rezultat a mi to zelimo

).
Neka nam bude sa srećom i bez komplikacija aBd a sto se tiče sportskog segmenta vjerujem da ce i on doci na red, mozda i brze nego se planira ako sve prethodno bude odradeno.
Volim te Željo!
Ne znam kako zaspati