Tako nekako, recimo ovaj Shkupi iz Makeodnije
ima bolesno dobrih igraca trenutno, Vardar isto prije par godina, ali to je kratkog daha.
Upravo to. Ospem se kad procitam "najgora liga u evropi".milanribar je napisao/la:Po meni je poenta svega ovoga da se prestane sa pričom kako smo najgora liga na svijetu. Lige Crne Gore, Mekedonije, Albanije, Kosova u regionu su daleko ispod naše po kvalitetu i treba dobro kvalitetan igrač iz te lige da bude pa da se može dovesti kao pojačanje. Druga je stvar što neki klub iz Albanije i Makedonije uloži jedne sezone ogrmna sredstva pa izbori grupnu fazu evropa lige a onda iduće sezone nestane il ispadne iz lige. To ne može govoriti o jačini njihove lige.ubaceni element je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 8:38 amKakve su CG ekipe moze se vdijeti i po Rudaru koji je u Sloveniji primio 19 golova u 3 utakmice. Mada ne kontam koji se krc uopste o ovome i prica na nasoj temi.
logicno
To je naše tradicionalno pretjerivanje u svemu, a realno nidje veze. Još kad se sad tereni naprave naša liga će za dvije-tri godine biti u pet deka s HNL-om (osim Dinama), biće pravo dobrih tekmi i svaka druga će biti derbi, a i rezultati u Europi će biti puno bolji. Imat ćeš pet ekipa koje će se svake godine boriti za sam vrh - mi, pitari, Zrinjski, Borac i Tuzla. Liga će biti atraktivnija i dolazit će bolji igrači. A posjeta je svakako bolja nego u Hrvatskoj ili Srbiji. Tako da - najgora liga - nidje veze.Grbavica je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 9:55 amUpravo to. Ospem se kad procitam "najgora liga u evropi".milanribar je napisao/la:Po meni je poenta svega ovoga da se prestane sa pričom kako smo najgora liga na svijetu. Lige Crne Gore, Mekedonije, Albanije, Kosova u regionu su daleko ispod naše po kvalitetu i treba dobro kvalitetan igrač iz te lige da bude pa da se može dovesti kao pojačanje. Druga je stvar što neki klub iz Albanije i Makedonije uloži jedne sezone ogrmna sredstva pa izbori grupnu fazu evropa lige a onda iduće sezone nestane il ispadne iz lige. To ne može govoriti o jačini njihove lige.ubaceni element je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 8:38 amKakve su CG ekipe moze se vdijeti i po Rudaru koji je u Sloveniji primio 19 golova u 3 utakmice. Mada ne kontam koji se krc uopste o ovome i prica na nasoj temi.
Nek je sretno momku i neka bjezi iz ove vukojebine.
Prica se Osijek ili Rijeka.
Steta i za nas i za njeg.zeka_tm87 je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 1:13 pmPrica se Osijek ili Rijeka.
Hadzija znas li slucajno jeli dosao Eldin i jeli rucao...
Teško možemo sa njima ako baš hoće da ga dovedu. Ljudi imaju budžete da mogu dovesti igrače iz liga petice.zeka_tm87 je napisao/la: ↑pet jun 24, 2022 1:13 pmPrica se Osijek ili Rijeka.
Jesu li ovo uspjeli koliko-toliko sanirati ostecenja u petercu. Na ovoj slici se vidi kao da ima trave, ali jos nije idealno kako bi trebalo biti