Nikakav, ali sto kaze Storm - u skladu sa nasim ambicijama. Nista bolji od Malica, po meni cak logicnije gurati tu Malica jer je mladji.Majkel je napisao/la:Kakav je igrač Vego, jel' ga pratio neko u prošlosti?
Pojma nemam, navodno su ga pitari htjeli dovesti prije koju godinu.. Pročitah jučer ja mislim nešto kao pisalo se tad da bi mu Hadžić (i tad je bio SD kod pitara) pješke otišao u Gabelu na noge da ga potpiše, da su njegovi centaršutevi pola gola itd... Dobra stvar je što se zna sa Haračićem i što su igrali zajedno u GOŠK-u.
Baš, i mene interesuje. Ili će nam ovi biti "privremeno" do polusezone pa da u januaru opet pravimo remont i ekipe i stručnog štaba..
Kako znam prije 4,5godina imali smo opremu za praćenje parametara...nek me neko ispravi ukoliko grijesim?Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 20, 2022 10:21 pmBaš, i mene interesuje. Ili će nam ovi biti "privremeno" do polusezone pa da u januaru opet pravimo remont i ekipe i stručnog štaba..Kondicioni nam treba pod hitno, valjda će se sve riješiti ubrzo pa da smo i tu mirni. Valjda će se neko sjetiti i da nabavimo one GPS prsluke, TITAN ili neke druge, da se unaprijedi trenažni proces, da se uozbiljimo i mi malo, vakat je..
E ne znam, to je nešto što svaki iole ozbiljan klub ima, smiješno je da mi kao najveći klub u državi to nemamo.. Sjećam se Feđa jednom kad je pričao kako su oni u Veležu to dobili, preko nekih svojih navijača u Holandiji ako se ne varam, za čas to sredili s TITAN-om i stigli im, to im je baš podiglo trenažni proces i pripreme općenito na jedan viši nivo. Ne mogu da vjerujem da se naši do sad toga nisu sjetili, dobro sad imamo i prećih stvari ali eto svejedno, imamo i mi valjda navijače i prijatelje van Bosne, možda da neko priupita i ove iz Veleža da nas upute ili nešto.. A ako smo ih imali kao što ti kažeš, onda je pitanje gdje su, da nam i njih nisu opljačkali ?!Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon jun 20, 2022 10:23 pmKako znam prije 4,5godina imali smo opremu za praćenje parametara...nek me neko ispravi ukoliko grijesim?Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 20, 2022 10:21 pmBaš, i mene interesuje. Ili će nam ovi biti "privremeno" do polusezone pa da u januaru opet pravimo remont i ekipe i stručnog štaba..Kondicioni nam treba pod hitno, valjda će se sve riješiti ubrzo pa da smo i tu mirni. Valjda će se neko sjetiti i da nabavimo one GPS prsluke, TITAN ili neke druge, da se unaprijedi trenažni proces, da se uozbiljimo i mi malo, vakat je..
Ma imali smo mi to prije Veleža (štreberi nabavili), skoro da sam ubijeđen..pokušavam naći slike sa treninga od prije 4 5 godinaMaestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 20, 2022 10:52 pmE ne znam, to je nešto što svaki iole ozbiljan klub ima, smiješno je da mi kao najveći klub u državi to nemamo.. Sjećam se Feđa jednom kad je pričao kako su oni u Veležu to dobili, preko nekih svojih navijača u Holandiji ako se ne varam, za čas to sredili s TITAN-om i stigli im, to im je baš podiglo trenažni proces i pripreme općenito na jedan viši nivo. Ne mogu da vjerujem da se naši do sad toga nisu sjetili, dobro sad imamo i prećih stvari ali eto svejedno, imamo i mi valjda navijače i prijatelje van Bosne, možda da neko priupita i ove iz Veleža da nas upute ili nešto.. A ako smo ih imali kao što ti kažeš, onda je pitanje gdje su, da nam i njih nisu opljačkali ?!Bosanac1993 je napisao/la: ↑pon jun 20, 2022 10:23 pmKako znam prije 4,5godina imali smo opremu za praćenje parametara...nek me neko ispravi ukoliko grijesim?Maestro_1921 je napisao/la: ↑pon jun 20, 2022 10:21 pm
Baš, i mene interesuje. Ili će nam ovi biti "privremeno" do polusezone pa da u januaru opet pravimo remont i ekipe i stručnog štaba..Kondicioni nam treba pod hitno, valjda će se sve riješiti ubrzo pa da smo i tu mirni. Valjda će se neko sjetiti i da nabavimo one GPS prsluke, TITAN ili neke druge, da se unaprijedi trenažni proces, da se uozbiljimo i mi malo, vakat je..
![]()
Koristili su se kada je Amar bio. Ne znam odkud vam ta prica ili lupate samo.Hare79 je napisao/la: ↑pon jun 20, 2022 10:59 pmImali smo to prije par godina kad se dalo naslutiti da cemo postati ozbiljan klub. Nije to problem nabaviti al ko ce praviti analize kad nemamo kondicionog trenera ni strucni stab kako treba.
Zna se i dolaskom koga su ukiniti ti prsluci, vise se **** bacio na football pa je TITAN postao nebitan.