Ja kako skontah, na meti su isti oni ljudi koji su vukli klub naprijed i u Misimovićevo doba, od ljudi koji su involvirani u klub i danas kao i prije.storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 12:40 pmNisam ni ja taj dio shvatio. Hvala Maksa.
Ja kako skontah, na meti su isti oni ljudi koji su vukli klub naprijed i u Misimovićevo doba, od ljudi koji su involvirani u klub i danas kao i prije.storm_raider je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 12:40 pmNisam ni ja taj dio shvatio. Hvala Maksa.
Pa drug moj, nisam rekao da ćemo titulu osvojiti, nije neki aman optimizam ako kažem da možemo zaganjati Evropu, treće, eventualno četvrto mjesto..Šta trebam, da kukam i jadikujem ko pojedini i predviđam nam 9-10 mjesto ? Ne znam ni ja na čemu pojedini temelje svoj pesimizam ako smo sa jedva sastavljenom i potpuno neuigranom ekipom bili na korak do Evrope. A mislim da sam bio prilično realan, nisam naveo ništa što nije tačno.. Temelji se na čistoj logici, prirodno je da ekipa koja je malo duže zajedno u istom sastavu bude uigranija, samim tim i bolja, imamo drugu najbolju odbranu u ligi koju smo zadržali u punom sastavu, par pojačanja u ofanzivnom dijelu i to bi trebalo biti dobro, ne za titulu, ali dovoljno dobro da se napadne gornji dio tabele. Činjenica jeste da su neke ekipe od kojih se više očekivalo podbacile prošle sezone, pojačale se ove, ali i to može biti mač sa dvije oštrice jer valja to sve uigrati prijatelju. Borac i pitari skoro cijelu ekipu rastjerali, doveli nove trenere i prave skoro potpuno nove ekipe, dug je to proces, dok se treneri i igrači priviknu na novi ambijent, uigraju itd... Jedino Velež, Zrinjski i mi smo zadržali otprilike istu ekipu kao i prošle sezone sa par pojačanja, bit ćemo uigrani ako ništa i to nam može biti prednost.. Možda nas malo sreća pogleda u Kupu pa da to zaganjamo. Uglavnom ostaje da se vidi, u najmanju ruku bit će interesantno..blueboy je napisao/la: ↑pet jun 17, 2022 9:49 pmBoga mi druže svaka čast na ovolikoj dozi optimizma. Mislim da nije realan i da se nema na čemu temeljiti, ali vidjet ćemo. Logičnim razmišljanjem, igrači koji su imali 32, 33, 34 ili 35 godina će biti stariji za još jednu godinu i ne vidim kako će biti bolji ove nego prošle sezone, da ne govorim o njihovoj motivaciji na zalasku karijere. Prošle sezone si imao samo Zrinjskog koji odskače i do polusezone Tuzla City, svi ostali su bili očajni. Borac znamo kako je držao poziciju, Sarajevo ništa bolje od nas, Velež se bazirao na kup, i da smo bili malo kvalitetniji moglo smo i do Evrope. Ove sezone ne vjerujem da će se tako poredati stvari, a mi po svemu sudeći nećemo imati ništa bolji ekipu nego prošle sezone, a u ekipama koje su igrački kvalitetnije od nas su treneri koja znaju kako raditi u ovoj ligi (osim Lalatovića).Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet jun 17, 2022 8:25 pmI da dodam, nemojte bezveze da pljujemo po našim igračima i da ih podcijenjujemo u ovoj sezoni koristeći kao argument da su prošlu sezonu završili na šestom mjestu. Da vas napomenem da je i Zrinjski prošlu sezonu završio na petom mjestu, sa finansijskim problemima i čime već ne, dalo se povjerenje treneru, pustili ga da radi, gradi i uigrava ekipu, moglo se i njega ismijavati (ismijavalo se) zato što je dovodio kako mi volimo reći "polovnjake" iz drugih liga, djecu i neke anonimuse. Vidjeli smo svi šta ove sezone uradiše ta djeca, polovnjaci iz susjednih država i drugih liga, anonimusi, pregaziše ligu ko plitak potok.. Ne poredim Edisa i Sergeja btw., da ne bude zabune, samo hoću da kažem da mi i nismo toliki autsajderi ove sezone koliko neki potenciraju. Mogli bi komotno napasti mjesta koja vode u Evropu, zašto da ne ?! Ove sezone smo u jednom trenutku imali priliku da je napadnemo i to sa realno nikakvom ekipom, jedva sastavljenom, totalno neuigranom, nažalost, prosuti bodovi protiv Leotara, Rudara, Radnika, Slobode u zadnjoj utakmici, pa i Širokog i Borca pred kraj sezone gdje smo realno bili bliži pobjedi su učinili da završimo šesti.
Max pametni ste ljudi. Mislim da ne trebate izgubiti iz vida da je Zeljin najveci potencijal brojnost i kvalitet navijaca i simpatizera. Po mom misljenju jaci i od imovine kluba i investitora. Postoji li zakonska mogucnost da navijaci i simpatizeri ucestvuju u partnerstvu.maxum1921 je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 10:24 amUvijek je bilo da smo sebi najveci dusmani.
Ja shvatam svakog istinskog navijaca koji je nervozan, zeli da se neke stvari rijese kako bi Klub kao takav mogao ici naprijed. Bilo je par puta napisano da stvari ne idu bas tako lako kako mi to zamisljamo, ali to se izgleda kod nas namjerno preskace jer se ne uklapa u tu neku „mantru“. Najjednostavniji argument koji se moze cuti je kako moze Mirvic a ne moze kod nas? Evo da vas pitam, jel zaista zelite da mi dozvolimo da neko udje u klub na nacin kako je to uradio Mirvic, a prije njega Nam ili Tan? Jeli zaista zelite da u nas klub udje neko koji ce kao upumpavati novac kao pozajmicu i na to obracunavati kamatu, koju po zakonu mora? A sjetite se tv priloga o tome prije 4-5 godina? I da za godinu dana trazi povrat pozajmice koju ne mozemo vratiti i da na osnovu toga ostanemo bez dijela imovine?
Prva stvar koju svi trebamo da shvatimo da smo mi Zeljo, najveci Klub u BiH. Kojem mnogi zavide. Imamo navijace koji kad su slozni mogu pomjeriti granice da se klub spasi. Imamo imovinu koja nam je bila najveci teret jer su pojedini centri moci zeljeli da nam je otmu. Zato trazimo strateskog partnera. Ne vlasnika, partnera! Koji ce ulagati novac te zajedno sa Klubom ostvarivati odredjenu zaradu i vracati ulozeni novac. Nijedan potencijalni strateski partner, ma koliko god imao novca, te pare nije nasao na ulici. Zato se i radi detaljna analiza. Zato se traze dozvole od institucija da se novac ulaze. Da bude sve zakonski cisto kako bi interes i partnera i Kluba bio zasticen.
E sad kad se uzme u obzir sve, mi idemo da gradimo Klub. Idemo da Željo bude jak, samoodrziv i da ne ovisi o tome hoce li neko doci da posudi 100k KM da bi se dale plate. I to ce trajati godinama, budite sigurni. Nekima se to nece svidjeti, trazit ce instant rezultate. Imaju pravo traziti, nekima ce to biti izgovor da opet unose nemir, ali mi trebamo voliti Klub i godine i godine javasluka saprati.
Informacije ne cure, i tako to treba. Jer su se desavale situacije da neko kaze navodni termin dolaska potencijalnog strateskog partnera pa su navijaci isli na aerodrom kao neka vrsta doceka. I evo teoretski se desi, on dosao, pojedinci ga docekali, neko ga grli, neko ga ljubi, neko mu se sjeti familije ko je on nije Zeljo prcija da je on uzme.
Pa se desi da pojedinci zovu na telefon bivse clanove UO koji su bili sa Senadom, a trenutno su u organima Kluba da pljuju clanove UO koji su sada tu, a bili su i 2017-2018 npr. I sve te informacije znamo, i znamo ko su ti ljudi jer i mi koji se bavimo malo vise klubom pricamo izmedju sebe. Djelimo informacije. Jer nam je Klub na prvom mjestu. A doci ce vrijeme da i u njih uperimo prst.
Nemojte misliti da nema "navijaca" koji zele ovo sabotirati. Procitajte moju prvu recenicu.
Tako da u Klubu se radi, ljudi koji vode ta proces to rade u interesu Kluba. Tim za pregovore je imenovala Skupstina, kao najveci organ Kluba. Tako da oni odgovaraju Skupstini, ne UO, ne NO. I ljudi koji trebaju da imaju informacije, imaju ih. Svi ostali, u interesu zastite Kluba i procesa te informacije nemaju.
Bit ce Zeljo opet sampion!
Prirodno je druže i da igrači koji su već u godinama za penziju, nakon još jedne dodatne godine imaju sve manje moći, volje i želje bez obzira da li su uigraniji ili ne. Realnost trenutne ekipe je otprilike mjesto na kojem smo završili prošlu sezonu, a da bi se uključili u borbu za Evropu, ekipe koje su kvalitetnije od nas morale bi baš podbaciti. Daj Bože da nisam u pravu, vidjet ćemo. Prošle sezone nakon nekoliko kola sam prognozirao da nećemo nikog dobiti u gostima cijelu sezonu i tako je i bilo.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 2:44 pmPa drug moj, nisam rekao da ćemo titulu osvojiti, nije neki aman optimizam ako kažem da možemo zaganjati Evropu, treće, eventualno četvrto mjesto..Šta trebam, da kukam i jadikujem ko pojedini i predviđam nam 9-10 mjesto ? Ne znam ni ja na čemu pojedini temelje svoj pesimizam ako smo sa jedva sastavljenom i potpuno neuigranom ekipom bili na korak do Evrope. A mislim da sam bio prilično realan, nisam naveo ništa što nije tačno.. Temelji se na čistoj logici, prirodno je da ekipa koja je malo duže zajedno u istom sastavu bude uigranija, samim tim i bolja, imamo drugu najbolju odbranu u ligi koju smo zadržali u punom sastavu, par pojačanja u ofanzivnom dijelu i to bi trebalo biti dobro, ne za titulu, ali dovoljno dobro da se napadne gornji dio tabele. Činjenica jeste da su neke ekipe od kojih se više očekivalo podbacile prošle sezone, pojačale se ove, ali i to može biti mač sa dvije oštrice jer valja to sve uigrati prijatelju. Borac i pitari skoro cijelu ekipu rastjerali, doveli nove trenere i prave skoro potpuno nove ekipe, dug je to proces, dok se treneri i igrači priviknu na novi ambijent, uigraju itd... Jedino Velež, Zrinjski i mi smo zadržali otprilike istu ekipu kao i prošle sezone sa par pojačanja, bit ćemo uigrani ako ništa i to nam može biti prednost.. Možda nas malo sreća pogleda u Kupu pa da to zaganjamo. Uglavnom ostaje da se vidi, u najmanju ruku bit će interesantno..blueboy je napisao/la: ↑pet jun 17, 2022 9:49 pmBoga mi druže svaka čast na ovolikoj dozi optimizma. Mislim da nije realan i da se nema na čemu temeljiti, ali vidjet ćemo. Logičnim razmišljanjem, igrači koji su imali 32, 33, 34 ili 35 godina će biti stariji za još jednu godinu i ne vidim kako će biti bolji ove nego prošle sezone, da ne govorim o njihovoj motivaciji na zalasku karijere. Prošle sezone si imao samo Zrinjskog koji odskače i do polusezone Tuzla City, svi ostali su bili očajni. Borac znamo kako je držao poziciju, Sarajevo ništa bolje od nas, Velež se bazirao na kup, i da smo bili malo kvalitetniji moglo smo i do Evrope. Ove sezone ne vjerujem da će se tako poredati stvari, a mi po svemu sudeći nećemo imati ništa bolji ekipu nego prošle sezone, a u ekipama koje su igrački kvalitetnije od nas su treneri koja znaju kako raditi u ovoj ligi (osim Lalatovića).Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet jun 17, 2022 8:25 pmI da dodam, nemojte bezveze da pljujemo po našim igračima i da ih podcijenjujemo u ovoj sezoni koristeći kao argument da su prošlu sezonu završili na šestom mjestu. Da vas napomenem da je i Zrinjski prošlu sezonu završio na petom mjestu, sa finansijskim problemima i čime već ne, dalo se povjerenje treneru, pustili ga da radi, gradi i uigrava ekipu, moglo se i njega ismijavati (ismijavalo se) zato što je dovodio kako mi volimo reći "polovnjake" iz drugih liga, djecu i neke anonimuse. Vidjeli smo svi šta ove sezone uradiše ta djeca, polovnjaci iz susjednih država i drugih liga, anonimusi, pregaziše ligu ko plitak potok.. Ne poredim Edisa i Sergeja btw., da ne bude zabune, samo hoću da kažem da mi i nismo toliki autsajderi ove sezone koliko neki potenciraju. Mogli bi komotno napasti mjesta koja vode u Evropu, zašto da ne ?! Ove sezone smo u jednom trenutku imali priliku da je napadnemo i to sa realno nikakvom ekipom, jedva sastavljenom, totalno neuigranom, nažalost, prosuti bodovi protiv Leotara, Rudara, Radnika, Slobode u zadnjoj utakmici, pa i Širokog i Borca pred kraj sezone gdje smo realno bili bliži pobjedi su učinili da završimo šesti.
Vratiti će se gospodin Misimović, sa ili bez transfera bilo kojeg igrača a ne samo Amira, u to sam siguran. Jer, treba završiti započeto, viziju zaokruženja izgradnje Južne i Zapadne tribine nikada neće napustiti.tm87alem je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 5:37 pmTreba nam jos mnogo, mnogo strpljenja, dobri nasi zeljovci! Ima opstrukcija jos uvijek od onih koji mesetare svih ovih godina u i oko kluba! Naravno da njima nije u interesu da bude klub jak i organizovan po svim zapadnim razvijenim mjerilima! To vam je nesto poput ove politicke trojke, kad god vide da bi mogli pasti, naprave frku i ostanu na vlasti! To je ta matrica sa kojom je sampanj ekipa otjerala sposobne ljude i sad smo tu gdje jesmo! Cujem da neki zlonamjernici komentarisu da ce se Miske vratiti kad dodju milioni od Amira, sto je notorna laz! Pa taj covjek je htio svojih 5 miliona dati za juznu tribinu! Pogledajte projekat na youtube-u i sve ce vam biti jasno! Ne podljjezite spinovima koje placa najtrofejniji i njegovim botovima! Sto se mene tice, neka ostane u Mostaru sto duze i daleko mu kuca bila od Grbavice! I jos nesto, govorim u svoje ime, ako vidim da se posteno radi u klubu, prvi cu istrpiti stabilizaciju kluba pa makar potrajala 5 godina! Sretno nam svima i ubijedjen sam da dolaze bolji dani! Sabur braco!
Zec otišao, umjesto Ace će Drina vjerovatno više igrati, Coca je top i može još, Bekrić će ja mislim imati ulogu sličnu onoj koju je sad dobio i Ahmetović kod pitara, pomagati stručnom štabu, biti uz ekipu, biti produžena ruka trenera u svlačionici a po potrebi ulaziti nekad. Štilića ne bih svrstao među te koji su za penzije, on je ovako nekako uvijek i igrao, nikad nije bio neki trkač, to mu i nije posao na njegovoj poziciji, njegovi primarni zadaci su zadnji pas i prekidi, to i radi, svaku haman utakmicu minimalno jedan zicer namjesti, ponekad dva ili tri koje bi dobar napadač rutinski pospremio u mrežu, druga je sad stvar što mi nismo imali napadača pa nam je centralni vezni igrao u napadu.. Štila je nekad radio i ono što u principu ne bi morao, jer to rade zadnji vezni koji su nam često zakazivali pa se vraćao na našu polovinu po loptu i on je prenosio naprijed. Njega treba iskoristiti za kaljenje Subašića ili čak Kočevića na toj poziciji da imamo njih kad on ode, da uče od njega, da im prenese iskustvo, da ne bude opet šalji dugu iz odbrane pa nek neko spusti na povratnu.. I eto, mislim da sam pokrio sve te starije za penzije koji te brinu ..blueboy je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 4:39 pmPrirodno je druže i da igrači koji su već u godinama za penziju, nakon još jedne dodatne godine imaju sve manje moći, volje i želje bez obzira da li su uigraniji ili ne. Realnost trenutne ekipe je otprilike mjesto na kojem smo završili prošlu sezonu, a da bi se uključili u borbu za Evropu, ekipe koje su kvalitetnije od nas morale bi baš podbaciti. Daj Bože da nisam u pravu, vidjet ćemo. Prošle sezone nakon nekoliko kola sam prognozirao da nećemo nikog dobiti u gostima cijelu sezonu i tako je i bilo.Maestro_1921 je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 2:44 pmPa drug moj, nisam rekao da ćemo titulu osvojiti, nije neki aman optimizam ako kažem da možemo zaganjati Evropu, treće, eventualno četvrto mjesto..Šta trebam, da kukam i jadikujem ko pojedini i predviđam nam 9-10 mjesto ? Ne znam ni ja na čemu pojedini temelje svoj pesimizam ako smo sa jedva sastavljenom i potpuno neuigranom ekipom bili na korak do Evrope. A mislim da sam bio prilično realan, nisam naveo ništa što nije tačno.. Temelji se na čistoj logici, prirodno je da ekipa koja je malo duže zajedno u istom sastavu bude uigranija, samim tim i bolja, imamo drugu najbolju odbranu u ligi koju smo zadržali u punom sastavu, par pojačanja u ofanzivnom dijelu i to bi trebalo biti dobro, ne za titulu, ali dovoljno dobro da se napadne gornji dio tabele. Činjenica jeste da su neke ekipe od kojih se više očekivalo podbacile prošle sezone, pojačale se ove, ali i to može biti mač sa dvije oštrice jer valja to sve uigrati prijatelju. Borac i pitari skoro cijelu ekipu rastjerali, doveli nove trenere i prave skoro potpuno nove ekipe, dug je to proces, dok se treneri i igrači priviknu na novi ambijent, uigraju itd... Jedino Velež, Zrinjski i mi smo zadržali otprilike istu ekipu kao i prošle sezone sa par pojačanja, bit ćemo uigrani ako ništa i to nam može biti prednost.. Možda nas malo sreća pogleda u Kupu pa da to zaganjamo. Uglavnom ostaje da se vidi, u najmanju ruku bit će interesantno..blueboy je napisao/la: ↑pet jun 17, 2022 9:49 pm
Boga mi druže svaka čast na ovolikoj dozi optimizma. Mislim da nije realan i da se nema na čemu temeljiti, ali vidjet ćemo. Logičnim razmišljanjem, igrači koji su imali 32, 33, 34 ili 35 godina će biti stariji za još jednu godinu i ne vidim kako će biti bolji ove nego prošle sezone, da ne govorim o njihovoj motivaciji na zalasku karijere. Prošle sezone si imao samo Zrinjskog koji odskače i do polusezone Tuzla City, svi ostali su bili očajni. Borac znamo kako je držao poziciju, Sarajevo ništa bolje od nas, Velež se bazirao na kup, i da smo bili malo kvalitetniji moglo smo i do Evrope. Ove sezone ne vjerujem da će se tako poredati stvari, a mi po svemu sudeći nećemo imati ništa bolji ekipu nego prošle sezone, a u ekipama koje su igrački kvalitetnije od nas su treneri koja znaju kako raditi u ovoj ligi (osim Lalatovića).
Pa ako trener pokaze autoritet, naljuti se i neće da igra... Zar to nismo već jednom prošli, ne znam što si iznenađen.
Daj Bože brate da je istina da će se vratiti Senad, u kombinaciji sa Eldinom to bi bilo vrh. A što se tiče južne tribine, ja bukvalno patim za onom koja nam je bila predstavljena prije 5 godina od strane gospodina Misimovića i tadašnjeg rukovodstva, ona mora biti napravljena, a ne ono smeće koje su nam pokušali podvaliti poslije toga.. Tada je cijena izgradnje izlazila na nekih 5,5 miliona KM, sada bi vjerovatno bila malo skuplja jer je i materijal poskupio, ali se može i to prevazići, angažovati strukture vlasti što je Misimović itekako znao, angažovat će se i navijači sigurno ako treba, bivši igrači, simpatizeri itd...Bosanac1993 je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 6:06 pmVratiti će se gospodin Misimović, sa ili bez transfera bilo kojeg igrača a ne samo Amira, u to sam siguran. Jer, treba završiti započeto, viziju zaokruženja izgradnje Južne i Zapadne tribine nikada neće napustiti.tm87alem je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 5:37 pmTreba nam jos mnogo, mnogo strpljenja, dobri nasi zeljovci! Ima opstrukcija jos uvijek od onih koji mesetare svih ovih godina u i oko kluba! Naravno da njima nije u interesu da bude klub jak i organizovan po svim zapadnim razvijenim mjerilima! To vam je nesto poput ove politicke trojke, kad god vide da bi mogli pasti, naprave frku i ostanu na vlasti! To je ta matrica sa kojom je sampanj ekipa otjerala sposobne ljude i sad smo tu gdje jesmo! Cujem da neki zlonamjernici komentarisu da ce se Miske vratiti kad dodju milioni od Amira, sto je notorna laz! Pa taj covjek je htio svojih 5 miliona dati za juznu tribinu! Pogledajte projekat na youtube-u i sve ce vam biti jasno! Ne podljjezite spinovima koje placa najtrofejniji i njegovim botovima! Sto se mene tice, neka ostane u Mostaru sto duze i daleko mu kuca bila od Grbavice! I jos nesto, govorim u svoje ime, ako vidim da se posteno radi u klubu, prvi cu istrpiti stabilizaciju kluba pa makar potrajala 5 godina! Sretno nam svima i ubijedjen sam da dolaze bolji dani! Sabur braco!
Kada zamislim koliko su se forsirale jeftine zamisli nacrta Juzne tribine od kriminalne Uprave i botova kojima je to bilo idealno jer tobože "ne treba nam bolje". Ma uhvati me jeza znajuci da imamo izrađen vrhunski projekat koji je Klub platio prije 5 godina a donedavni kriminalci su preko medija i politike čak obećali 500.000 KM za izgradnju totalno nečeg drugog van prvobitnog projekta. Bude mi muka kad se sjetim kakva su to pompezna najavljivanja bila izgradnje Juga i Zapada tokom pokrivanja Istocne tribine, a realnost je bila da nisu ni jedan jedini fening usmjerili u izgradnju stadiona tokom njihovog vođenja kluba. Faruku Brkoviću i ostaloj plejadi ljudi koji su tada to najavljuvali danas nema ni traga, kao ni tragu održavanja milionskog vrijednog hibridnog terena.
https://fkzeljeznicar.ba/foto-grad-sara ... ine/39490/
Ovo sto si napisao nije tacno. Dana 24.8.2017. gospodin Misimovic je izjavio sljedece: "Južna tribina košta, na grubo, pet miliona KM. Klub može participirati u ukupnom iznosu sa 30% novca, a mi na ovaj način proslijeđujemo informaciju navijačima, sponzorima, lokalnoj zajednici, Savezu, da želimo biti partner. Željezničar je sportski kolektiv koji je platio najviše poreza ovoj državi. Stadion će biti dostupan fudbalskim selekcijama Željezničara, a možda i reprezentaciji BiH." Ukoliko imas neki drugi izvor koji ce potvrditi tvoju izjavu, zamolio bih te da ga postavis kao repliku na ovaj post. Ukoliko ne, onda nisi nista bolji od ovih koje si naveo u nastavku posta.tm87alem je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 5:37 pmTreba nam jos mnogo, mnogo strpljenja, dobri nasi zeljovci! Ima opstrukcija jos uvijek od onih koji mesetare svih ovih godina u i oko kluba! Naravno da njima nije u interesu da bude klub jak i organizovan po svim zapadnim razvijenim mjerilima! To vam je nesto poput ove politicke trojke, kad god vide da bi mogli pasti, naprave frku i ostanu na vlasti! To je ta matrica sa kojom je sampanj ekipa otjerala sposobne ljude i sad smo tu gdje jesmo! Cujem da neki zlonamjernici komentarisu da ce se Miske vratiti kad dodju milioni od Amira, sto je notorna laz! Pa taj covjek je htio svojih 5 miliona dati za juznu tribinu! Pogledajte projekat na youtube-u i sve ce vam biti jasno! Ne podljjezite spinovima koje placa najtrofejniji i njegovim botovima! Sto se mene tice, neka ostane u Mostaru sto duze i daleko mu kuca bila od Grbavice! I jos nesto, govorim u svoje ime, ako vidim da se posteno radi u klubu, prvi cu istrpiti stabilizaciju kluba pa makar potrajala 5 godina! Sretno nam svima i ubijedjen sam da dolaze bolji dani! Sabur braco!
jug bi bio otvoren u septembru 2021 da se sampanjac ekipa nije umijesala.Miske bi je napravio sam ako ne bi bilo drugih zainteresovanih. Lijepo mi je rekao u septembru prosle godine,sad smo trebali jug otvoriti al nam se nedade.Ali ipak smo mi footbool klab a ne gradjevinska firma.LogicnoZarez je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 7:24 pmOvo sto si napisao nije tacno. Dana 24.8.2017. gospodin Misimovic je izjavio sljedece: "Južna tribina košta, na grubo, pet miliona KM. Klub može participirati u ukupnom iznosu sa 30% novca, a mi na ovaj način proslijeđujemo informaciju navijačima, sponzorima, lokalnoj zajednici, Savezu, da želimo biti partner. Željezničar je sportski kolektiv koji je platio najviše poreza ovoj državi. Stadion će biti dostupan fudbalskim selekcijama Željezničara, a možda i reprezentaciji BiH." Ukoliko imas neki drugi izvor koji ce potvrditi tvoju izjavu, zamolio bih te da ga postavis kao repliku na ovaj post. Ukoliko ne, onda nisi nista bolji od ovih koje si naveo u nastavku posta.tm87alem je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 5:37 pmTreba nam jos mnogo, mnogo strpljenja, dobri nasi zeljovci! Ima opstrukcija jos uvijek od onih koji mesetare svih ovih godina u i oko kluba! Naravno da njima nije u interesu da bude klub jak i organizovan po svim zapadnim razvijenim mjerilima! To vam je nesto poput ove politicke trojke, kad god vide da bi mogli pasti, naprave frku i ostanu na vlasti! To je ta matrica sa kojom je sampanj ekipa otjerala sposobne ljude i sad smo tu gdje jesmo! Cujem da neki zlonamjernici komentarisu da ce se Miske vratiti kad dodju milioni od Amira, sto je notorna laz! Pa taj covjek je htio svojih 5 miliona dati za juznu tribinu! Pogledajte projekat na youtube-u i sve ce vam biti jasno! Ne podljjezite spinovima koje placa najtrofejniji i njegovim botovima! Sto se mene tice, neka ostane u Mostaru sto duze i daleko mu kuca bila od Grbavice! I jos nesto, govorim u svoje ime, ako vidim da se posteno radi u klubu, prvi cu istrpiti stabilizaciju kluba pa makar potrajala 5 godina! Sretno nam svima i ubijedjen sam da dolaze bolji dani! Sabur braco!
Tako je. To je bila gotova stvar. Ali, doći će vrijeme da se i to završi. Nadam se uskoro.gavran je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 8:04 pmjug bi bio otvoren u septembru 2021 da se sampanjac ekipa nije umijesala.Miske bi je napravio sam ako ne bi bilo drugih zainteresovanih. Lijepo mi je rekao u septembru prosle godine,sad smo trebali jug otvoriti al nam se nedade.Ali ipak smo mi footbool klab a ne gradjevinska firma.LogicnoZarez je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 7:24 pmOvo sto si napisao nije tacno. Dana 24.8.2017. gospodin Misimovic je izjavio sljedece: "Južna tribina košta, na grubo, pet miliona KM. Klub može participirati u ukupnom iznosu sa 30% novca, a mi na ovaj način proslijeđujemo informaciju navijačima, sponzorima, lokalnoj zajednici, Savezu, da želimo biti partner. Željezničar je sportski kolektiv koji je platio najviše poreza ovoj državi. Stadion će biti dostupan fudbalskim selekcijama Željezničara, a možda i reprezentaciji BiH." Ukoliko imas neki drugi izvor koji ce potvrditi tvoju izjavu, zamolio bih te da ga postavis kao repliku na ovaj post. Ukoliko ne, onda nisi nista bolji od ovih koje si naveo u nastavku posta.tm87alem je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 5:37 pmTreba nam jos mnogo, mnogo strpljenja, dobri nasi zeljovci! Ima opstrukcija jos uvijek od onih koji mesetare svih ovih godina u i oko kluba! Naravno da njima nije u interesu da bude klub jak i organizovan po svim zapadnim razvijenim mjerilima! To vam je nesto poput ove politicke trojke, kad god vide da bi mogli pasti, naprave frku i ostanu na vlasti! To je ta matrica sa kojom je sampanj ekipa otjerala sposobne ljude i sad smo tu gdje jesmo! Cujem da neki zlonamjernici komentarisu da ce se Miske vratiti kad dodju milioni od Amira, sto je notorna laz! Pa taj covjek je htio svojih 5 miliona dati za juznu tribinu! Pogledajte projekat na youtube-u i sve ce vam biti jasno! Ne podljjezite spinovima koje placa najtrofejniji i njegovim botovima! Sto se mene tice, neka ostane u Mostaru sto duze i daleko mu kuca bila od Grbavice! I jos nesto, govorim u svoje ime, ako vidim da se posteno radi u klubu, prvi cu istrpiti stabilizaciju kluba pa makar potrajala 5 godina! Sretno nam svima i ubijedjen sam da dolaze bolji dani! Sabur braco!
Gavru za precjednika!gavran je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 8:04 pmjug bi bio otvoren u septembru 2021 da se sampanjac ekipa nije umijesala.Miske bi je napravio sam ako ne bi bilo drugih zainteresovanih. Lijepo mi je rekao u septembru prosle godine,sad smo trebali jug otvoriti al nam se nedade.Ali ipak smo mi footbool klab a ne gradjevinska firma.LogicnoZarez je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 7:24 pmOvo sto si napisao nije tacno. Dana 24.8.2017. gospodin Misimovic je izjavio sljedece: "Južna tribina košta, na grubo, pet miliona KM. Klub može participirati u ukupnom iznosu sa 30% novca, a mi na ovaj način proslijeđujemo informaciju navijačima, sponzorima, lokalnoj zajednici, Savezu, da želimo biti partner. Željezničar je sportski kolektiv koji je platio najviše poreza ovoj državi. Stadion će biti dostupan fudbalskim selekcijama Željezničara, a možda i reprezentaciji BiH." Ukoliko imas neki drugi izvor koji ce potvrditi tvoju izjavu, zamolio bih te da ga postavis kao repliku na ovaj post. Ukoliko ne, onda nisi nista bolji od ovih koje si naveo u nastavku posta.tm87alem je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 5:37 pmTreba nam jos mnogo, mnogo strpljenja, dobri nasi zeljovci! Ima opstrukcija jos uvijek od onih koji mesetare svih ovih godina u i oko kluba! Naravno da njima nije u interesu da bude klub jak i organizovan po svim zapadnim razvijenim mjerilima! To vam je nesto poput ove politicke trojke, kad god vide da bi mogli pasti, naprave frku i ostanu na vlasti! To je ta matrica sa kojom je sampanj ekipa otjerala sposobne ljude i sad smo tu gdje jesmo! Cujem da neki zlonamjernici komentarisu da ce se Miske vratiti kad dodju milioni od Amira, sto je notorna laz! Pa taj covjek je htio svojih 5 miliona dati za juznu tribinu! Pogledajte projekat na youtube-u i sve ce vam biti jasno! Ne podljjezite spinovima koje placa najtrofejniji i njegovim botovima! Sto se mene tice, neka ostane u Mostaru sto duze i daleko mu kuca bila od Grbavice! I jos nesto, govorim u svoje ime, ako vidim da se posteno radi u klubu, prvi cu istrpiti stabilizaciju kluba pa makar potrajala 5 godina! Sretno nam svima i ubijedjen sam da dolaze bolji dani! Sabur braco!
Licno cuo svojim usima, al to ovaj zarezani nece i ne moze da shvati! Da budem jasan, kritikovao sam gosp. Senada jer je jako slabo vodio igracki dio, kamion igraca, al za razliku od ovog sto nas je doveo do ovog stanja, to je sve bilo iz najbolje namjere! Jedna titula oteta, druga izgubljena znamo vec kako. Bicete proslost, akobogda!Bosanski lonac je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 8:41 pmTako je. To je bila gotova stvar. Ali, doći će vrijeme da se i to završi. Nadam se uskoro.gavran je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 8:04 pmjug bi bio otvoren u septembru 2021 da se sampanjac ekipa nije umijesala.Miske bi je napravio sam ako ne bi bilo drugih zainteresovanih. Lijepo mi je rekao u septembru prosle godine,sad smo trebali jug otvoriti al nam se nedade.Ali ipak smo mi footbool klab a ne gradjevinska firma.LogicnoZarez je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 7:24 pm
Ovo sto si napisao nije tacno. Dana 24.8.2017. gospodin Misimovic je izjavio sljedece: "Južna tribina košta, na grubo, pet miliona KM. Klub može participirati u ukupnom iznosu sa 30% novca, a mi na ovaj način proslijeđujemo informaciju navijačima, sponzorima, lokalnoj zajednici, Savezu, da želimo biti partner. Željezničar je sportski kolektiv koji je platio najviše poreza ovoj državi. Stadion će biti dostupan fudbalskim selekcijama Željezničara, a možda i reprezentaciji BiH." Ukoliko imas neki drugi izvor koji ce potvrditi tvoju izjavu, zamolio bih te da ga postavis kao repliku na ovaj post. Ukoliko ne, onda nisi nista bolji od ovih koje si naveo u nastavku posta.
Hare79 je napisao/la: ↑sub jun 18, 2022 8:49 pmMisimovic je tada iznio plan sufinansiranja izgradnje, zeleci da animira strukture vlasti i ostale zaintetesirane strane da ucestvuju u tom projektu. Ali je isto tako u jednom intervjuu nakon puča sampanj ekipe izjavio da je bio spreman sam zaokruziti finansijsku konstrukciju koliko god da kosta ukoliko neka od strana zakaze. Vjerujem i nadam se da od ovog projekta nije odustao.