Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

milanribar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2022 1:38 pm

Dzezvar je napisao/la:
čet jun 16, 2022 1:15 pm
Bosanac1993 je napisao/la:
čet jun 16, 2022 1:04 pm
Zato se mahala i "zabrinula" jer nema svježih informacija da pregovore odvedu u drugom pravcu...svaki navijač kluba ne treba brinuti sve dok se pregovori vode u uskom krugu ljudi!
Nije bas tako.
Upravni odbor nema veze a po statutu oni su ti koji treba da kontrolisu te i takve stvari.
Zato su sluzbenim putem zatrazili kompletan izvjestaj i svaki detalj razgovora.
Po statutu skupština formira stalna ili privremena radna tijela za vršenje određenih aktivnosti a tim za pregovore je upravo to.

Ne znam šta postižeš iznošenjem takvih informacija i šta će to pomoći klubu...

proha
Kontakt:

čet jun 16, 2022 1:45 pm

Sta je Dinom Djurbuzovicem? Sta mislite o njemu kao pomocnom treneru?

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 16, 2022 1:49 pm

milanribar je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:
čet jun 16, 2022 1:04 pm
Zato se mahala i "zabrinula" jer nema svježih informacija da pregovore odvedu u drugom pravcu...svaki navijač kluba ne treba brinuti sve dok se pregovori vode u uskom krugu ljudi!
Nije bas tako.
Upravni odbor nema veze a po statutu oni su ti koji treba da kontrolisu te i takve stvari.
Po statutu skupština formira stalna ili privremena radna tijela za vršenje određenih aktivnosti a tim za pregovore je upravo to.

Hajd malo pogledaj statut i tamo pod nadzorni odbor imas koja je funkvija nadzornog odbora.....clan 51.
Tako da malo manje pametovanja nebi ti bilo na odmet.

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

amar92
Kontakt:

čet jun 16, 2022 2:11 pm

svraka je napisao/la:
Leon_Professional je napisao/la:
čet jun 16, 2022 12:23 pm
svraka je napisao/la:
čet jun 16, 2022 12:15 pm
Bender
Galic-Cocalic-Drina-?
Mekic-?
Subasic-Stilic-Santos
Haracic

Haracic kao jedini spic, pa sam ga stavio.
Koji su nama igraci u21 za sljedecu sezonu?
Valjda Beća, Sedad, Hamza, Drina.

Umjesto upitnika ja bih stavio Malića i Hodžića. Jer po ovome imamo Subašića i Drinu kao U21.
Da da. Pa izgleda fina ekipa za sredine tabele, imaju zajedno sezonu iza sebe 90 posto njih i to ce nesto znaciti.

Klupa je vec problem i to moze biti prevaga ekipama iznad nas, nabrojao ih je neko vec. Valjda dovedemo i mi nesto fino slika
Ostale ekipe ce imati najvecu prevagu u odnosu na nas u pogledu trenera i strucnog staba opcenito. Ne pamtim kad je nasa liga imala vise dobrih trenera. Konacno su klubovi shvatili da kontinuitet donosi uspjeh pa se okrenuli trenerima, a tek onda igracima.

Jakirovic nekim cudom ostao u Zrinjskom, kone dobile Fedju i dopustili mu da sebi kroji ekipu za duzi period, Borac doveo najvece ime u ligu, Velez dobio najtrofejnijeg trenera liga, spominje se jos povratak Marinovica i Starcevica. Mislim da bi u tom vrhu Tuzla mogla biti najveci gubitnik, napustilo ih vec pr igraca a i trener klackalica.

I na to sve imas nas i naseg vrlog strucnjaka. Koliko god mi bio drag jer je nas, Edis je uzasno ogranicen i to ce nas kostati. Mozda ne ispadanje iz lige, nekako cemo to svi zajedno izgurati, ali kostat ce nas nekog napretka. Ove dvije sezone bez ambicija su se moralo iskoristiti za udaranje temelja sto se tice prve ekipe. Medjutim, imamo krivog covjeka na kormilo pa ce se ove dvije sezone sto prije baciti u zaboraviti i biti samo jedan veliki minus u sjecanjima nas navijaca.

milanribar
Kontakt:

čet jun 16, 2022 2:33 pm

Dzezvar je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Nije bas tako.

Hajd malo pogledaj statut i tamo pod nadzorni odbor imas koja je funkvija nadzornog odbora.....clan 51.

slika
Nadzorni odbor nigdje nisi spomeno, ohladi malo stari.

A u pregovarackom timu je covjek iz nadzornog odbora, tako da ne znam cemu nepovjerenje ako ga uopste ima...

Eric Cantona
Kontakt:

čet jun 16, 2022 2:51 pm

čet jun 16, 2022 12:47 pm
https://www.klix.ba/biznis/kompanija-me ... ook+status

Bivši predsjednik kluba idalje razvija saradnje sa najvećim svjetskim brendovima...a do juče su pojedini pisali da mu se firma raspada. Karma je čudo
Gavran zadužio ''viljuškar mečku'' i ušutio se :D

ponosannavas
Kontakt:

čet jun 16, 2022 2:52 pm

Baš ubiste negtivom. Mnogo bolja situacija od prošle godine. To što možda nemamo ekipu koja je po imenima jača od rivala ne znači da su ljudi u UO koji vode klub nesposobni. imaju prioriteti i ti prioriteti sigurno utiču na situaciju i sa igrački kadrom. Moram priznati da odavno nisam vidio da jekod nas otišlo manje igrača koji su okosnica ekipe. Koa gledamo igrače koji su najviše igrali od njih 20 sa najvećom minutažom otišli su ssamo Zec, Resić i Blažević, a mislim da smo birali trojicu od tih 20 koji teba da idu da bi nas 70% izabralo Resića i Antu. Možda i Zeca zbog povreda. PO mom ukusu i da se ja pitam Bekrić bi otišao a Zec ostao još jednu godinu i to je to. Sve ostalo bi isto bilo. Na ovu ekipu dovesti 5-6 igrača ciljano i to je to. Ottiišlo 11 došlo pet ili šest i to je to. Ne treba više. Priključiti još i ovu trojku iz juniora i super. Ne znači ako se manje zna da je lošije stanje. Govorim generalno o stanju u klubu. Dobit ćemo informacije kad treba da dobijemo. Ni ja nisam za Edisa npr. ALi tako je kako je. Ako smo već davali dugoročno šansu to je trebao neko biti ko ima talenat ako već nismo imali para da dokazane stručnjake dovodimo. Mi nismo ni dokazanog ni talentovanog. Uglavnom manje nervoze sviju vam.

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 16, 2022 2:58 pm

čet jun 16, 2022 2:33 pm
Dzezvar je napisao/la:

slika
Nadzorni odbor nigdje nisi spomeno, ohladi malo stari.

A u pregovarackom timu je covjek iz nadzornog odbora, tako da ne znam cemu nepovjerenje ako ga uopste ima...
Do mene je izvinjavam se.
Mislio sam na Nadzorni odbor.
Halali Milane....
Nadzorni odbor je zatrazio kompletan izvjestaj.

zeka_tm87
Kontakt:

čet jun 16, 2022 3:14 pm

Izgleda 26. Skupstina.

storm_raider
Kontakt:

čet jun 16, 2022 3:39 pm

Eric Cantona je napisao/la:
čet jun 16, 2022 2:51 pm
čet jun 16, 2022 12:47 pm
https://www.klix.ba/biznis/kompanija-me ... ook+status

Bivši predsjednik kluba idalje razvija saradnje sa najvećim svjetskim brendovima...a do juče su pojedini pisali da mu se firma raspada. Karma je čudo
Gavran zadužio ''viljuškar mečku'' i ušutio se :D
Nikada bolje nisu poslovali, @gavran privatizovao dio kompanije.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

svraka
Kontakt:

čet jun 16, 2022 3:58 pm

amar92 je napisao/la:
čet jun 16, 2022 2:11 pm
svraka je napisao/la:
čet jun 16, 2022 12:23 pm

Valjda Beća, Sedad, Hamza, Drina.

Umjesto upitnika ja bih stavio Malića i Hodžića. Jer po ovome imamo Subašića i Drinu kao U21.
Da da. Pa izgleda fina ekipa za sredine tabele, imaju zajedno sezonu iza sebe 90 posto njih i to ce nesto znaciti.

Klupa je vec problem i to moze biti prevaga ekipama iznad nas, nabrojao ih je neko vec. Valjda dovedemo i mi nesto fino slika
Ostale ekipe ce imati najvecu prevagu u odnosu na nas u pogledu trenera i strucnog staba opcenito. Ne pamtim kad je nasa liga imala vise dobrih trenera. Konacno su klubovi shvatili da kontinuitet donosi uspjeh pa se okrenuli trenerima, a tek onda igracima.

Jakirovic nekim cudom ostao u Zrinjskom, kone dobile Fedju i dopustili mu da sebi kroji ekipu za duzi period, Borac doveo najvece ime u ligu, Velez dobio najtrofejnijeg trenera liga, spominje se jos povratak Marinovica i Starcevica. Mislim da bi u tom vrhu Tuzla mogla biti najveci gubitnik, napustilo ih vec pr igraca a i trener klackalica.

I na to sve imas nas i naseg vrlog strucnjaka. Koliko god mi bio drag jer je nas, Edis je uzasno ogranicen i to ce nas kostati. Mozda ne ispadanje iz lige, nekako cemo to svi zajedno izgurati, ali kostat ce nas nekog napretka. Ove dvije sezone bez ambicija su se moralo iskoristiti za udaranje temelja sto se tice prve ekipe. Medjutim, imamo krivog covjeka na kormilo pa ce se ove dvije sezone sto prije baciti u zaboraviti i biti samo jedan veliki minus u sjecanjima nas navijaca.
Po cemu najvece ime lige? Mozda najvece ime u pravljenju cirkusa. Covjek se borio za opstanak u srpskoj ligi od 16 ekipa zavrsio 14. Ovdje ce imati dobru ekipu i pomoc sudija kao i uvijek, pa ce mu biti lakse.
Za ostale se manje vise slazem.
Forza 1921!

Oda majstore!

Sky1
Kontakt:

čet jun 16, 2022 4:28 pm

čet jun 16, 2022 1:35 pm
Dzezvar je napisao/la:
čet jun 16, 2022 1:13 pm
čet jun 16, 2022 1:00 pm

To je pominjao Misimovic nekad.
Kao to se moze pokrenuti i do opcine je, moze trajati mjesec, moze 2 godine. Ti sigurno znas bolje.

Ne znam sto se do sad nije pokrenulo i kako to ide uopce.
Jeste a imali su te upute jos u oktobru prosle godine kada su bili na jednom od razgovora u Megamixu.
Hajde onim prije to nije bilo u interesu, ali ne znam zasto ovi to ne urade. Ili zasto Miske nije pokrenuo to u onaj vakat.
Znam da smo se vadili na Koldzu.
Kod Misketa bi to došlo na red, jer se sve radilo planski i unaprijed. Međutim, nije moglo zbog dana pobjede.

Veteran1965
Kontakt:

čet jun 16, 2022 4:31 pm

Ja fakat ne razumijem pojedine. Šta god napišeš ovdje a nije "niz dlaku" pljuješ, kontra si Želje, amarovac, antimisketovac i slično. Koji vam je ba ljudi racku? Koje pljuvanje? Ako napišeš šta misliš, i još sve ima smisla, i još ništa nije laž, i još niko nema kontraargumenata, osim da to nazove pljuvanjem. Onako. Svašta...
Što se pomoćnog, i pretvorbe u građevinsko zemljište stvari idu ovako:
- Vlasnik podnosi zahtjev za izmjenu regulacionog plana u zavodu za izgradnju grada/kantona (iz livade u građevinsko zemljište)
- Kada i ako dobije izmjenu, opštini se podnosi zahtjev za urbanističku saglasnost, zajedno sa idejnim i izvedbenim rješenjem (projektom)
- Opština izdaje prvo urbanističku saglasnost, a nakon toga i građevinsku dozvolu.
- Vlasnik mora platiti rentu opštini po kvadratu (kako je predviđeno projektom) i nakon toga se može početi gradnja.
Kako smo mi kokuzi, nemamo para za provođenje ovih koraka, za koje treba dosta keša.
Eto otprilike to ovako ide, i ako je to zahtjev potencijalnog investitora, nema ništa od toga, Željo nema snage da iznese ovo sa sadašnjom upravom, i u trenutnoj finansijskoj situaciji. Ne zato što neko misli da je ekipa nesposobna, nego što jednostavno finansijski nije izvodivo.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Sky1
Kontakt:

čet jun 16, 2022 4:35 pm

Samo Misimovica moliti na koljenima da se ukljuci i izabere ljude. Kakvi klinci, palci, investitori. Jedino je to garant opstanka kluba i imovine. Sve Skupštine, Uprave od dana pobjede do danas su bile tu da kupe vrijeme za Amara i ekipu i da ne prolongirase rok do decembra za poreznu, već bismo bili ugašeni, jer to smo trebali do juna da regulišemo. Aktuelnu Skupištinu i Upravu izuzimam iz ovoga, držim im fige i molim ih da se jave što prije i da nam kažu, gdje smo i gdje idemo.
PS najveća glupost koju sam ikada čuo i pročitao da Američka ambasada treba da odobri Eldinu, može li investirati ovdje hahhaha ljudi ne prosipajte se.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2022 4:44 pm

Sky1 je napisao/la:
čet jun 16, 2022 4:28 pm
čet jun 16, 2022 1:35 pm
Dzezvar je napisao/la:
čet jun 16, 2022 1:13 pm

Jeste a imali su te upute jos u oktobru prosle godine kada su bili na jednom od razgovora u Megamixu.
Hajde onim prije to nije bilo u interesu, ali ne znam zasto ovi to ne urade. Ili zasto Miske nije pokrenuo to u onaj vakat.
Znam da smo se vadili na Koldzu.
Kod Misketa bi to došlo na red, jer se sve radilo planski i unaprijed. Međutim, nije moglo zbog dana pobjede.
To sigurno.

Veteran1965
Kontakt:

čet jun 16, 2022 4:51 pm

Ne glorifikujte ni Misimovića više ba. Jeste pokrenuo stvari, jeste uveo transparentnost, ali jaki temelji i sistem ne potonu isti dan kada se neko povuče, što je kod nas bio slučaj. Kao predsjednik izgubio je titulu koju nije smio izgubiti. Ko ga ne vidi kao krivca tu, neka ne vidi, a meni je iskreno ta titula nešto što ne bi babi svom rahmeli halalio. I svakim danom sam sve svjesniji u kojem pravcu bi sve išlo da smo uz organizaciju, renovirani stadion, izuzetnu pozitivu još titulu klepili tada. Mnogo bi se ugasili i mnoge bi pomnožili sa nulom, umjesto što oni sada to nama rade.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

fanaticZeljin
Kontakt:

čet jun 16, 2022 4:59 pm

Procita na onom forumu da Eldin dolazi sljedeće sedmice , ima li istine u tome ?
Srcu draga, boja PLAVA !

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 16, 2022 5:19 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Procita na onom forumu da Eldin dolazi sljedeće sedmice , ima li istine u tome ?
A trebao je prije mjesec doci,pa onda nekada prije 15 dana...tako da

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet jun 16, 2022 5:28 pm

Ceka ambasadu da mu dozvoli :rofl:

zeka_tm87
Kontakt:

čet jun 16, 2022 5:40 pm

Ako je izaslo na gg.ba sigurno dolazi za godinu njima nije za vjerovati gori su i od slinana.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 31 gost.

Prijava