Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2022 11:40 am

Zaboravljate u kakvom je stanju bio klub kada je Amar sa svojom druzinom zbriso iz kluba?
Klub je bio pred gasenjem, zaboravlja se da se reprogram nije isplacivao i da smo mogli ostati bez imovine? zaboravljte da za predsjednika Zelje nismo imali nijednog kandidata? Plate su kasnile po 7,8 mjeseci.
Sa cim sve su se izborili ovi ljudi samo oni znaju,koliko su svog slobodnog vremena izdvajali za raznorazne tuzbe,spletke, podmetanja nogu itd itd.
Trenutno imamo situaciju da se redovno isplacuje reprogram,plate su redovne koliko toliko, dugovanja iz Amarovog mandata se isplacuju, klub funkcionise i da imamo vise takvih ljudi koji ce izdvajati svoje slobodno vrijeme da se pomogne Zelji nama investitor ne bi ni trebao, samo jaka tastatura i jezik a djela nikakva.
Zadnja izmjena: Charlie Sheen, dana/u čet jun 16, 2022 11:41 am, ukupno mijenjano 2 puta.

milanribar
Kontakt:

čet jun 16, 2022 11:41 am

Charlie Sheen je napisao/la:
čet jun 16, 2022 11:23 am
Svi vi koji ste nezadovoljni radom sadasnje strukture i ako mislite da mozete na bilo koji nacin bolje od nekog, bujrum u klub vrata su vam Boga mi sirom otvorena.
Nije da se otimala raja kad je bio poziv za nove članove skupštine, tačnije jedva smo se skupili...
Ne znam čemu onda sad neko potezanje priče, hoćemo ovo, hoćemo ono, imamo to što imamo a prije toga smo imali ništa. Da ide polako na bolje ide, puževim koracima al ipak se kreće.

Jedino zamijeram ovoj ekipi u upravnom odboru je što nisu odmah rekli koji su nam dometi, koliko imamo i šta možemo sa tim. Najgore je kad se ostavi i tračak nade navijačima za neke rezultatske ambicije za koje apsolutno nemamo ni uslove ni sredstva...
Zadnja izmjena: milanribar, dana/u čet jun 16, 2022 11:42 am, ukupno mijenjano 1 put.

blueboy
Kontakt:

čet jun 16, 2022 11:41 am

Realnost trenutne ekipe je 6-9 mjesto. Od nas su bolji Zrinjski, Borac, Sarajevo, Tuzla, Velež, sa Širokim smo tu negdje, ovi ostali su naš nivo ili malo lošiji. Neće Štilić biti bolji sa 33 nego sa 32, niti će se bolje spremiti, niti će imati više volje i želje, ne zavaravajte se.

fcz
Kontakt:

čet jun 16, 2022 11:44 am

Kad vec nemas kesa za zvijeri, sljedeca najbolja stvar koju mozes uraditi je zadrzati sve sto imalo vrijedi iz postojeceg kadra. Cini mi se da u tom pravcu idemo i to mi je sto puta bolje nego da smo otjerali sve pa doveli sleper polovnjaka koje niko nece. Kontinuitet i iz prosjeka izvuce maksimum. Jos da imamo mrvicu boljeg trenera...
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

kemo
Kontakt:

čet jun 16, 2022 11:49 am

Zarez je napisao/la:
čet jun 16, 2022 11:18 am
ANamelessGhoul je napisao/la:
čet jun 16, 2022 9:47 am
Ma nista od njeg. Fol ovo ono, a kako sisoje i mirvic isto Amerikanci bez problema ovdje ulazu. Dobro kaze Veteran mogao je simbolicno sponzorisat prije sluzbenog ulaska.
Ne kažem da će Eldin sigurno doći, ali mislim da je puno zahtjevnije ući u proces investiranja u Želju, nego u jufke u vakat, ili Slogu Simin Han. Neko je gore spomenuo da postoje malverzacije kod ulaganje u iste, što definitivno nije isključeno. I mene frustrira ova situacija, ali šta da se radi. Ova tišina i necurenje informacija su za mene dobar znak da se ozbiljno radi. Na kraju krajeva, ukoliko ne dođe Eldin, pa nije jedini investitor. Uz prodaju Amira i par pojačanja u upravi i nadzornom, možemo preživjeti i bez njega.
Nadam se da ćeš u budućnosti biti član uprave modernog i uspješnog Željezničara, bez demagogije.

svraka
Kontakt:

čet jun 16, 2022 12:15 pm

Bender
Galic-Cocalic-Drina-?
Mekic-?
Subasic-Stilic-Santos
Haracic

Haracic kao jedini spic, pa sam ga stavio.
Koji su nama igraci u21 za sljedecu sezonu?
Forza 1921!

Oda majstore!

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2022 12:18 pm

Podavno su nam rekli (il se meni čini da je podavno) da smo mi ispunili sve što se tražilo od kluba, da je sve na tom investitoru.

Valjda je tako. Sad što to kod njeg traje toliko a kod Sisoje ne, ne znam ali je frustrirajuće. :D

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 16, 2022 12:20 pm

AsharaK je napisao/la:
čet jun 16, 2022 11:39 am
Da je Eldin izlevatio ili bilo sta slicno culi bi kuknjavu iz kluba u svim medijima. Imovina Zelje vrijedi preko 20mil maraka, nije to neki klub bez imovine gdje kazes hocu bit glavni evo pare. Drugo, zivimo u BiH, znamo sve kako je oko papirologije sporo, i trece i zadnje, ko kaze da nije pomagao kad je prigustilo?
Jeli stvarno mislis da bi se neko oglasio povodim toga.
Dva civjeka pricaju sa advokatima Eldinovim,nikome ama bas nikome ne govore dokle se doslo.
Cak ni nadzornom odboru.
Informacija nema zato sto se nista ne desava.
Za usporedbu samo,hotel koji vrijedi vise id nase imovine je zavrsen za 3 mjeseca.Komplet sve.
Dalje,ljudima u klubu je sa druge strane preporuceno da sami pocnu raditi na promjeni regulacionog plana,izdavanja urbanisticke saglasnosti te na kraju gradzevinske dozvole za pomocni teren.
Samim tim vrijedbost bi se povecala za duplo sigorno.
Drugacije bi se onda na sve gledalo kada imas gotove sve papire.
Zadnja izmjena: Dzezvar, dana/u čet jun 16, 2022 12:29 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2022 12:23 pm

svraka je napisao/la:
Bender
Galic-Cocalic-Drina-?
Mekic-?
Subasic-Stilic-Santos
Haracic

Valjda Beća, Sedad, Hamza, Drina.

Umjesto upitnika ja bih stavio Malića i Hodžića. Jer po ovome imamo Subašića i Drinu kao U21.

svraka
Kontakt:

čet jun 16, 2022 12:29 pm

Leon_Professional je napisao/la:
čet jun 16, 2022 12:23 pm
svraka je napisao/la:
Bender
Galic-Cocalic-Drina-?
Mekic-?
Subasic-Stilic-Santos
Haracic

Valjda Beća, Sedad, Hamza, Drina.

Umjesto upitnika ja bih stavio Malića i Hodžića. Jer po ovome imamo Subašića i Drinu kao U21.
Da da. Pa izgleda fina ekipa za sredine tabele, imaju zajedno sezonu iza sebe 90 posto njih i to ce nesto znaciti.

Klupa je vec problem i to moze biti prevaga ekipama iznad nas, nabrojao ih je neko vec. Valjda dovedemo i mi nesto fino 😁
Forza 1921!

Oda majstore!

MATORI
Kontakt:

čet jun 16, 2022 12:35 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
čet jun 16, 2022 9:12 am
MATORI je napisao/la:
čet jun 16, 2022 9:07 am
Najozbiljnije mislim da je dosao vakat da se obavi pismena ozbiljna korespodencija sa Diglisicem.
Ovo sve pocinje liciti na sibicarenje i onu nasu klasicnu poslovnu komunikaciju tipa:
"Placamo vasu fakturu u ponedjeljak, rahmeta mi dedinog". (a dedo jos ziv).
"Vozac izgubio vec popunjenu uplatnicu kad je posao u banku"...
Mi jesmo bez para - tj obrtnih sredstava - ali nismo bez pameti.
Okrenuti se drugim rjesenjima.
A ako drugih rjesenja nema, onda brate i to saopciti navijacima....pa da se sami patimo - ko' ljudi.
J.ebo vise suplju!
Hahaahha eh cuj brata da se objavi hahaha znas li ti sta je poslovna tajna?
Ti "hahaha" pametaru prvo procitaj sta sam TACNO napisao pa onda opleti.
Znaci:
Nije da se objavi nego OBAVI.
Objavljivati ne moraju nista niti sam to napisao.
Drugo:
Sto se tice ovih drugih kontraargumenata tipa...
"Ne kupuje on vrecu krompira" etc,etc...
Za.jebite tu pricu, nisam ni ja proveo radni vijek u sadjenju kupusa - nego radeci ozbiljan posao u sektoru investiranja....min od '96 do danas.
Trece:
Vrlo sam dobro upucen koliko i unutar uprave svi pi.zde zbog ovakve situacije.
Ali neka vam bude.
Cetvrto i najvaznije:
Bit cu jako sretan ako mi ovdje u vrlo kratkom roku napisete ovdje da sam se dzaba sekirao jer eto SVE je zavrseno.
Sad opletite, ali samo mi nemojte reci da ovo iz tacke 3 nije tacno.
Hvala!

MiroslavKruzik

čet jun 16, 2022 12:47 pm

https://www.klix.ba/biznis/kompanija-me ... ook+status

Bivši predsjednik kluba idalje razvija saradnje sa najvećim svjetskim brendovima...a do juče su pojedini pisali da mu se firma raspada. Karma je čudo

storm_raider
Kontakt:

čet jun 16, 2022 12:49 pm

Dzezvar je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Da je Eldin izlevatio ili bilo sta slicno culi bi kuknjavu iz kluba u svim medijima. Imovina Zelje vrijedi preko 20mil maraka, nije to neki klub bez imovine gdje kazes hocu bit glavni evo pare. Drugo, zivimo u BiH, znamo sve kako je oko papirologije sporo, i trece i zadnje, ko kaze da nije pomagao kad je prigustilo?
Dva civjeka pricaju sa advokatima Eldinovim,nikome ama bas nikome ne govore dokle se doslo.
Cak ni nadzornom odboru.
Upravo tako. Zato sam pitao je li imamo ikakav model, sta mi to nudimo zauzvrat?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2022 1:00 pm

Dzezvar je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Cak ni nadzornom odboru.
Za usporedbu samo,hotel koji vrijedi vise id nase imovine je zavrsen za 3 mjeseca.Komplet sve.
Dalje,ljudima u klubu je sa druge strane preporuceno da sami pocnu raditi na promjeni regulacionog plana,izdavanja urbanisticke saglasnosti te na kraju gradzevinske dozvole za pomocni teren.
To je pominjao Misimovic nekad.
Kao to se moze pokrenuti i do opcine je, moze trajati mjesec, moze 2 godine. Ti sigurno znas bolje.

Ne znam sto se do sad nije pokrenulo i kako to ide uopce.

MiroslavKruzik

čet jun 16, 2022 1:04 pm

Zato se mahala i "zabrinula" jer nema svježih informacija da pregovore odvedu u drugom pravcu...svaki navijač kluba ne treba brinuti sve dok se pregovori vode u uskom krugu ljudi!

Stuart2
Kontakt:

čet jun 16, 2022 1:13 pm

Ako investitor uzme klub hocemo li mi nastaviti skandirati "Mi smo Zeljini Zeljo je nas"
Hocemo juznu tribinu !

Dzezvar
Kontakt:

Dzezvar je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Cak ni nadzornom odboru.
Kao to se moze pokrenuti i do opcine je, moze trajati mjesec, moze 2 godine. Ti sigurno znas bolje.

Jeste a imali su te upute jos u oktobru prosle godine kada su bili na jednom od razgovora u Megamixu.

Dzezvar
Kontakt:

čet jun 16, 2022 1:15 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
čet jun 16, 2022 1:04 pm
Zato se mahala i "zabrinula" jer nema svježih informacija da pregovore odvedu u drugom pravcu...svaki navijač kluba ne treba brinuti sve dok se pregovori vode u uskom krugu ljudi!
Nije bas tako.
Upravni odbor nema veze a po statutu oni su ti koji treba da kontrolisu te i takve stvari.
Zato su sluzbenim putem zatrazili kompletan izvjestaj i svaki detalj razgovora.

black64
Kontakt:

čet jun 16, 2022 1:19 pm

Stuart2 je napisao/la:
Ako investitor uzme klub hocemo li mi nastaviti skandirati "Mi smo Zeljini Zeljo je nas"
ako investitor ne uzme klub necemo nista skandirati

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2022 1:35 pm

Dzezvar je napisao/la:
Dzezvar je napisao/la:

Cak ni nadzornom odboru.

Jeste a imali su te upute jos u oktobru prosle godine kada su bili na jednom od razgovora u Megamixu.
Hajde onim prije to nije bilo u interesu, ali ne znam zasto ovi to ne urade. Ili zasto Miske nije pokrenuo to u onaj vakat.
Znam da smo se vadili na Koldzu.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 39 gostiju.

Prijava