Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Veteran1965
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2022 8:17 am

Koliko nam je Zrinjski "pobjegao" bodova? 40? Čuj po čemu su bolji. Pa nako Posušje te ponizi 2 puta, gubili smo bodove od Radnika i Rudara, koji su ispali. Velež izuzetno finansijski stabilan, Torpedo takođe. Tuzla dovodi igrače koji su nama misaona imenica, a iza Borca Vico stoji, i ponižava sve u ligi. Zadnja info Mamić ušao u Posušje. Realno ispod nas su Igman, Sloga, Sloboda, Leotar, i Široki...trenutno. A vidjećemo ima još prelaznog roka, vremena do početka lige. Ne bi me iznenadilo da i neki od navedenih ne zatvore finansije bolje od nas, i da u novu sezonu uđu sa jačim budgetom. Na žalost tako vam trenutno stvari stoje, slagali se ili ne.
Svaka čast onome ko se nada i očekuje nešto ove sezone, po meni realnost 7-10 mjesto, i daljnji pokušaji finansijske stabilizacije. Sve preko toga, premija. I definitivno, i dalje Grbavica i dalje najposjećeniji stadion, u to nemam sumnje.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Grbavica
Kontakt:

čet jun 16, 2022 8:24 am

Ma ispadamo sto posto mozda a onda se gasimo
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2022 8:28 am

SanMan je napisao/la:
čet jun 16, 2022 12:24 am
Ne kontam po čemu su to ovi ostali u ovoj šlj ligi bolji od nas igrački (sem što možda redovno daju plate a to je onda u glavama igrača koji namjerno neće da igraju)
Bender (najbolji golman lige) Galić, Cocalić (bivši reprezentativac) Drina-Kosorić, Malić (mlada reprezentacija), Mekić, Hajdarević, Beća (Hodžić), Štilić ( Subašić), Santos, Haračić (Zec ako je još tu)
Sa "normalnim" trenerom i koliko toliko normalnim/redovnim platama sa svakim možemo poprilično dobro odigrati iliti se "pobiti" a pogotovo "izginuti" i bacati se na glavu
A nemoj zajebavati brate.
De mi reci eto koji naš igrač bi mogao igrati u prvoj postavi Zrinjskog, Sarajeva...

Leon_Professional
Kontakt:

čet jun 16, 2022 8:36 am

Grbavica je napisao/la:
čet jun 16, 2022 8:24 am
Ma ispadamo sto posto mozda a onda se gasimo
Što bi rekao babuka, za to se treba baš svojski potruditi. :D

To sigurno nećemo. Ali daleko od tog da smo neko i nešto.
Valjda još ne možemo shvatiti da je Štilino i Cocino prošlo. Više bih rekao Štilino, jer Coca može još na iskustvo nazad, a i nije se zapustio. Ali generalno oni i ovi stariji igrači se ne mogu spremiti i biti bolji sada nego prošle godine.

Nego kad nam je kakva prijateljska? :D

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 16, 2022 8:43 am

Gg kaze da Fatai ide, Mekic ostaje i Drina dobija trogodisnji ugovor.
Željezničar ante portas !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jun 16, 2022 8:45 am

Fatai nije dobio priliku ako cemo iskreno, ovo je za Drinu super ali valjda ga Edis pocne forsirati umjesto Ace.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

MATORI
Kontakt:

čet jun 16, 2022 9:07 am

Najozbiljnije mislim da je dosao vakat da se obavi pismena ozbiljna korespodencija sa Diglisicem.
Ovo sve pocinje liciti na sibicarenje i onu nasu klasicnu poslovnu komunikaciju tipa:
"Placamo vasu fakturu u ponedjeljak, rahmeta mi dedinog". (a dedo jos ziv).
"Vozac izgubio vec popunjenu uplatnicu kad je posao u banku"...
Mi jesmo bez para - tj obrtnih sredstava - ali nismo bez pameti.
Okrenuti se drugim rjesenjima.
A ako drugih rjesenja nema, onda brate i to saopciti navijacima....pa da se sami patimo - ko' ljudi.
J.ebo vise suplju!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

čet jun 16, 2022 9:12 am

MATORI je napisao/la:
Najozbiljnije mislim da je dosao vakat da se obavi pismena ozbiljna korespodencija sa Diglisicem.
Ovo sve pocinje liciti na sibicarenje i onu nasu klasicnu poslovnu komunikaciju tipa:
A ako drugih rjesenja nema, onda brate i to saopciti navijacima....pa da se sami patimo - ko' ljudi.
J.ebo vise suplju!
Hahaahha eh cuj brata da se objavi hahaha znas li ti sta je poslovna tajna?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Veteran1965
Kontakt:

čet jun 16, 2022 9:19 am

MATORI je napisao/la:
J.ebo vise suplju!
Upravo tako. Predugo sve traje, svi nešto isčekujemo i očekujemo, ali ključno je da se ne ide dalje. Stoji se u mjestu i čeka se...."nešto". Odlično je da je jako malo mahalskih oko investitora, odlično bi bilo i da se to hairli završi sve kako treba, ali šta ako ne bude ništa od svega? Prosuli smo 7-8 mjeseci. Ne znam šta je bio problem sponzorisati Želju (kao znak dobre volje, ili kao poruka svima nama) sa bilo kakvim, pa i minimalnim iznosom dok "čekamo, a grcamo" u vodi preko grla?
Iako izgleda, ne bih da sam pesimističan, samo želim biti realan u trenutku, i gledati u period(sezonu) ispred nas. Na žalost mi u ovom momentu ne možemo gledati dalje od slijedećih mjesec-dva, hodamo "po rubu" ali se nadamo. To nam je jedino i preostalo.
Ne može ti biti svejedno kada čitaš dešavanja u i oko zadnje lige na svijetu, a svjestan si da te ni tu "nema ni na mapi" i da trenutno kupimo najmanje mrvice, ako i toga ima. Ko može ostati hladan i bez emocija na svakodnevne vijesti, svaka mu čast. Ko može biti sretan da budget punimo rentanjem Grbavice? Da bi drugi igrali europu na njemu? Pare jesu OK, i neka se renta, ali srce boli brate...Na hajr sve valjda izdobri na kraju, a ja ne budem ništa u pravu...
Samo 5% i ni stolice više!!!!

ANamelessGhoul
Kontakt:

čet jun 16, 2022 9:47 am

Ma nista od njeg. Fol ovo ono, a kako sisoje i mirvic isto Amerikanci bez problema ovdje ulazu. Dobro kaze Veteran mogao je simbolicno sponzorisat prije sluzbenog ulaska.

fcz
Kontakt:

čet jun 16, 2022 10:10 am

Ma samo pljuvat preventivno, to nam je vazda islo.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

čet jun 16, 2022 10:21 am

AsharaK je napisao/la:
čet jun 16, 2022 8:43 am
Gg kaze da Fatai ide, Mekic ostaje i Drina dobija trogodisnji ugovor.
Mekić na dvije godine.
Fear of the Maniacs!

cvrle_jedanesterac
Kontakt:

čet jun 16, 2022 10:33 am

Evo da danas objave da nema ništa od Eldina, hoće li nam biti lakše?

zeka_tm87
Kontakt:

čet jun 16, 2022 10:36 am

cvrle_jedanesterac je napisao/la:
čet jun 16, 2022 10:33 am
Evo da danas objave da nema ništa od Eldina, hoće li nam biti lakše?
Mnogima stvaocima lika draguljceta sigurno.normalnim navijacima i simpatizerima ne.

Grbavica
Kontakt:

čet jun 16, 2022 10:59 am

fcz je napisao/la:Ma samo pljuvat preventivno, to nam je vazda islo.
Samo pljuc pljuc slika
I ne znam sto stalno ljudi ponavljaju najgora liga na svijetu. Jest losa, ali najgora nije sigurno. Nemojte pretjerivati.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Zarez

čet jun 16, 2022 11:18 am

ANamelessGhoul je napisao/la:
čet jun 16, 2022 9:47 am
Ma nista od njeg. Fol ovo ono, a kako sisoje i mirvic isto Amerikanci bez problema ovdje ulazu. Dobro kaze Veteran mogao je simbolicno sponzorisat prije sluzbenog ulaska.
Ne kažem da će Eldin sigurno doći, ali mislim da je puno zahtjevnije ući u proces investiranja u Želju, nego u jufke u vakat, ili Slogu Simin Han. Neko je gore spomenuo da postoje malverzacije kod ulaganje u iste, što definitivno nije isključeno. I mene frustrira ova situacija, ali šta da se radi. Ova tišina i necurenje informacija su za mene dobar znak da se ozbiljno radi. Na kraju krajeva, ukoliko ne dođe Eldin, pa nije jedini investitor. Uz prodaju Amira i par pojačanja u upravi i nadzornom, možemo preživjeti i bez njega.
Oro i ekipa!

Charlie Sheen
Kontakt:

čet jun 16, 2022 11:23 am

Svi vi koji ste nezadovoljni radom sadasnje strukture i ako mislite da mozete na bilo koji nacin bolje od nekog, bujrum u klub vrata su vam Boga mi sirom otvorena.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 16, 2022 11:39 am

Da je Eldin izlevatio ili bilo sta slicno culi bi kuknjavu iz kluba u svim medijima. Imovina Zelje vrijedi preko 20mil maraka, nije to neki klub bez imovine gdje kazes hocu bit glavni evo pare. Drugo, zivimo u BiH, znamo sve kako je oko papirologije sporo, i trece i zadnje, ko kaze da nije pomagao kad je prigustilo?
Željezničar ante portas !

zeka_tm87
Kontakt:

čet jun 16, 2022 11:40 am

AsharaK je napisao/la:
čet jun 16, 2022 11:39 am
Da je Eldin izlevatio ili bilo sta slicno culi bi kuknjavu iz kluba u svim medijima. Imovina Zelje vrijedi preko 20mil maraka, nije to neki klub bez imovine gdje kazes hocu bit glavni evo pare. Drugo, zivimo u BiH, znamo sve kako je oko papirologije sporo, i trece i zadnje, ko kaze da nije pomagao kad je prigustilo?
Od A do Ž👍

Charlie Sheen
Kontakt:

čet jun 16, 2022 11:40 am

Zaboravljate u kakvom je stanju bio klub kada je Amar sa svojom druzinom zbriso iz kluba?
Klub je bio pred gasenjem, zaboravlja se da se reprogram nije isplacivao i da smo mogli ostati bez imovine? zaboravljte da za predsjednika Zelje nismo imali nijednog kandidata? Plate su kasnile po 7,8 mjeseci.
Sa cim sve su se izborili ovi ljudi samo oni znaju,koliko su svog slobodnog vremena izdvajali za raznorazne tuzbe,spletke, podmetanja nogu itd itd.
Trenutno imamo situaciju da se redovno isplacuje reprogram,plate su redovne koliko toliko, dugovanja iz Amarovog mandata se isplacuju, klub funkcionise i da imamo vise takvih ljudi koji ce izdvajati svoje slobodno vrijeme da se pomogne Zelji nama investitor ne bi ni trebao, samo jaka tastatura i jezik a djela nikakva.
Zadnja izmjena: Charlie Sheen, dana/u čet jun 16, 2022 11:51 am, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ubaceni element i 29 gostiju.

Prijava