MATORI je napisao/la: ↑čet jun 16, 2022 9:07 am
Najozbiljnije mislim da je dosao vakat da se obavi pismena ozbiljna korespodencija sa Diglisicem.
Ovo sve pocinje liciti na sibicarenje i onu nasu klasicnu poslovnu komunikaciju tipa:
"Placamo vasu fakturu u ponedjeljak, rahmeta mi dedinog". (a dedo jos ziv).
"Vozac izgubio vec popunjenu uplatnicu kad je posao u banku"...
Mi jesmo bez para - tj obrtnih sredstava - ali nismo bez pameti.
Okrenuti se drugim rjesenjima.
A ako drugih rjesenja nema, onda brate i to saopciti navijacima....pa da se sami patimo - ko' ljudi.
J.ebo vise suplju!
Upravo tako. Predugo sve traje, svi nešto isčekujemo i očekujemo, ali ključno je da se ne ide dalje. Stoji se u mjestu i čeka se...."nešto". Odlično je da je jako malo mahalskih oko investitora, odlično bi bilo i da se to hairli završi sve kako treba, ali šta ako ne bude ništa od svega? Prosuli smo 7-8 mjeseci. Ne znam šta je bio problem sponzorisati Želju (kao znak dobre volje, ili kao poruka svima nama) sa bilo kakvim, pa i minimalnim iznosom dok "čekamo, a grcamo" u vodi preko grla?
Iako izgleda, ne bih da sam pesimističan, samo želim biti realan u trenutku, i gledati u period(sezonu) ispred nas. Na žalost mi u ovom momentu ne možemo gledati dalje od slijedećih mjesec-dva, hodamo "po rubu" ali se nadamo. To nam je jedino i preostalo.
Ne može ti biti svejedno kada čitaš dešavanja u i oko zadnje lige na svijetu, a svjestan si da te ni tu "nema ni na mapi" i da trenutno kupimo najmanje mrvice, ako i toga ima. Ko može ostati hladan i bez emocija na svakodnevne vijesti, svaka mu čast. Ko može biti sretan da budget punimo rentanjem Grbavice? Da bi drugi igrali europu na njemu? Pare jesu OK, i neka se renta, ali srce boli brate...Na hajr sve valjda izdobri na kraju, a ja ne budem ništa u pravu...