Realan je napisao/la: ↑sri jun 08, 2022 1:53 am
Bit ce zanimljiva liga naredne sezone. Dobri treneri promijesali klubove, Lalatovic u Borcu ( plus sudije)…
Kad ste vi u pitanju, ocekujem da cete ici uzlaznom putanjom, ali polako ne odmah preko noci. Investitor vam je zavrsen po onome sto ja cujem, i eto vam boost i izlaz iz ove situacije. Samo imate posla oko kompletnog reseta i to ce vam uzeti vremena ali ako ne budete nestrpljivi mislim da cete se kroz dvije - tri sezone vratit u sami vrh. Naredne sezone uz pojacanja i mir unutar kluba u losijoj ligi nego prethodnih godina mozete do evrope. To je neka moja procjena za vas, a ja i zelim duele na najvisoj razini sa vama.
Da. Liga ce biti ako ne bolja, sigurno zanimljivija.
Svakako da ce se osjecati komotnije ako dodje investitor. Ja sam to vec i govorio, prioritet bi trebao biti da se klub stabilizuje. Vec smo se zajebali i isli na rezultat, a onu da ce klub izgraditi ekipu, smo sutnuli i smatrali ublehom. Nadam se da to nece biti slucaj sada.
Sto se tice sportskog segmenta, nadam se da ce se investitor okruziti pametnim i postenim ljudima. Treba ocekivati razne menadjere, prevare. Cim se osjete negdje pare, eto lesinara.
I po meni prvi korak u tom sportskom segmentu bi trebalo da bude dovodjenje trenera za vise godina.
Takodjer, i ja smatram da ce nam trebati 3 do 4 godine za "oporavak". Naravno ako pocne fino i bude islo fino i kvalitetno.