To znaci da Edis ostaje??steta dokle se doslo s Eldinom i Mesom??
Ma brate ne možeš da se ne nadaš. Boli gledati ovo više i sve se nadam da će konačno prestatiSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 6:38 pmNe treba se uopste nadati za Eldina, ako dodje dobro jeste.
Treba Edisu takodjer reci da na pressu prestane spominjati investitora.
Sljedecu sezonu vec mozemo halaliti, opet nam je gledati Acu, Bekrica, Zeca i ostale.
Edisu je ponuđen ugovor sa nekim stavkama koje mora ispuniti, na njemu je da li će prihvatiti ili ne.
Koliko para toliko muzike...bez para mi ne mozemo traziti rezultate.
Najrealniji post. 100% istina.SIMA_SIMAU je napisao/la:Ne treba se uopste nadati za Eldina, ako dodje dobro jeste.
Treba Edisu takodjer reci da na pressu prestane spominjati investitora.
Sljedecu sezonu vec mozemo halaliti, opet nam je gledati Acu, Bekrica, Zeca i ostale.
Nama prioritet trenutno mora biti da sačuvamo Klub i imovinu. A o rezultatima i trofejima možemo tek nakon što se Klub stabilizuje u potpunosti.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 7:10 pmKoliko para toliko muzike...bez para mi ne mozemo traziti rezultate.
Ne uljepsavajte stvari kada nisu ni blizu realizacije.
Logicno jer nece niko da se prihvati posla.
Koje skupstine?
Kao i uvijek sam samo realan....Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 8:56 pmJoj al ovaj @Dzezvar crnjači. Baci je @gavrane sve ti je oprošteno.![]()
Bice deseti.samo vi se zajebajite al kad pukne boooom vrlo brzooo