Ikic i Mujan iz Sirokog,Crnkic,Haracic,Maksimović,Govedarica
Mujan je masina, bas majstor, volio bih Santosa i/ili Amoaha, Tomasevica koji je nehumano brz, mozda mladog Sipovca ali tesko bas da bi ga Zrinjski pustio, Dzankovica ili Dejanovica iz Veleza...
Ako je kada Jaganjac imao prostora to je ova sezona. Ali svakako da treba ga stavljati od naredne sezone. Povrijedio se, neki dan je na stakama hodao, valjda nije sta teze.Maestro je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 3:29 pmAli nama primarno treba dobar napadac, to nam je glavno, onda prikljuciti mozda i Jaganjca prvoj ekipi pa mu pomalo davati minutazu i dati mu priliku da stasa. Hodzica vratiti na zadnjeg veznog, tu imamo Hajdara i mozda bi nam trebao jos jedan jer bi nam Beca mogao otici za Tursku ..
Mekiću ne mogu ništa zamjeriti. Momku je 27, Ako kad treba uzeti pare to je sada. Odigrao dobro prvi dio kad nam je najviše trebalo. Drugi malo lošije ali ok opet. Ako je Beća opcija kao što sam i pisao za zaštićeno Mekić bi logično morao izgubiti i na minutaži. Hvala mu. AKo i ostane dobro i jest jer nam ne treba tu novi igrač. Ne možemo gomilati igrače a i ne možemo držati nezadovoljne igrače, a Mekić bi bio nezadovoljan sa manjom minutažom. Eh sad razmišlja li kod nas iko unaprijed. Teškodjoxxx1921 je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 4:57 pmMa bezveze pljujete igrace sad.. Evo i taj Mekic, odigrao kako je odigrao, ali su momci ispali posteni, u najmanju ruku. Pogotovo ovi sto nemaju ino karijeru iza sebe... Nije lahko, nema sigurnosti nikakve, plate kasne.. Tesko je to. A potpisali su reprogram, oprastali i neke dugove. Nisu zasluzili da se pljuju
Oba.ponosannavas je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 4:58 pmOdavno ja govorim da uopšte ne žalim za igračima koji idu. I najveće greške smo pravili kad nismo prodali igrača kod punude. Nešto dizali cijene i sl. Ovdje u našoj ligi objektivno ko god ima Želju veliku da ide a ne ode on pada. Sada je primarno zadržati Beću i Drinu po meni. Pored Subašića jedina dva i igrača koja će i sljedeće godine biti zaštićeno a koji kad su igrali nismo imali problema. Čak naprotiv vrlo često su znali biti među boljima. Hodžić i Malić nisu više zaštićena. Gasal nije ništa pokazao. Nažalost vizije nije bilo. Sad možda Beća može i otići a prije godinu se nije razmišljalo da se potpiše na duži period jer nije bilo nikoga ko vidi naprijed. Onda došao i Edis i on samo sebe gledao. Logično da momak konta ako ovaj ostane ko zna šta će sa mnom biti jer ga je u startu, dok nisu raja počeka kuditi Edisa za mlade, držao sa strane. Ako edis ostane i dovede nekog ''svog'' logično mali se pita hoće li izvisiti. A realno teško da možemo dovesti bolje od njih dvojice, ali Mulalić je poznat što forsira i gore. Uglavnom mnogo nepoznanica. NIkad manje priče ko dolazi ko odlazi.
evo malo i od mene nekih igrača iz naše lige od ekipa koje su završile iza nas. O ovima ispred nas i o Širokom nema smisla ni pričati. Teško će kod nas.
Radnik - Golman Hodžić, pa zaštićena Ristanović i Nikić, a onda su meni još interesantni i Pantelić (možda i najviše) te Gogić (pogotovo ako ide Mekić) i Šarić.
Rudar - Santos, Amoah, te po meni jako interesantan napdač Kulenović. Njihov najbolji igrač je Hodžić i opet ako Mekić ide valjao bi nam pravo.
Posušje - Lauš (ali vidim već je to Zrinski odradio)
Leotar - Santrač (lik igra sve u vezi kvalitetno) i Čubrilo
Sloboda - trio Kapetanović, Mehmedović, Alić ja bi sutra potpisao ali opet teško teško. Dženis i Hadžić su svakako bolje opcije od Vučenovića
Mnogo je upitnika, ali prije svega potreban je sportski direktor. Ili neki trener koji ima viziju dugoročniju, ali moramo ga i podržati.
Ma to je to.. Sad se pokusava naci neki inostrani angazman jer mu je zadnji voz. Igra nasu premijer ligu godinama, i kad podvuces crtu, sta si ostvario, nista... Ne moze se momku nista zamjeriti, pozeliti mu srecu i tjt. A nama, da dovedemo boljegponosannavas je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 5:02 pmMekiću ne mogu ništa zamjeriti. Momku je 27, Ako kad treba uzeti pare to je sada. Odigrao dobro prvi dio kad nam je najviše trebalo. Drugi malo lošije ali ok opet. Ako je Beća opcija kao što sam i pisao za zaštićeno Mekić bi logično morao izgubiti i na minutaži. Hvala mu. AKo i ostane dobro i jest jer nam ne treba tu novi igrač. Ne možemo gomilati igrače a i ne možemo držati nezadovoljne igrače, a Mekić bi bio nezadovoljan sa manjom minutažom. Eh sad razmišlja li kod nas iko unaprijed. Teškodjoxxx1921 je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 4:57 pmMa bezveze pljujete igrace sad.. Evo i taj Mekic, odigrao kako je odigrao, ali su momci ispali posteni, u najmanju ruku. Pogotovo ovi sto nemaju ino karijeru iza sebe... Nije lahko, nema sigurnosti nikakve, plate kasne.. Tesko je to. A potpisali su reprogram, oprastali i neke dugove. Nisu zasluzili da se pljuju
Po čemu si to zaključio?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 5:41 pmCini se da nas ocekuje jos neizvjesnija sezona od zavrsene po svemu sudeci
Jbg treba neko i pesimizam sirit. Imamo dovoljmo bumova i ostalogFićo je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 6:02 pmPo čemu si to zaključio?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 5:41 pmCini se da nas ocekuje jos neizvjesnija sezona od zavrsene po svemu sudeci
Po trenutnoj situaciji koja nije bas blistava....Fićo je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 6:02 pmPo čemu si to zaključio?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑sri jun 01, 2022 5:41 pmCini se da nas ocekuje jos neizvjesnija sezona od zavrsene po svemu sudeci
Oko 15.6 bi trebale startati pripreme, već se radi na pojačanjima. Neki igrači su već otišli, neki će otići uskoro. Bio je razgovor sa trenerom o planu priprema. Uglavnom radi se, pa ćemo vidjeti kako će biti.