Sta za tebe predstavlja uspjeh sljedece sezone titula, kup ili evropa?
Mislim da je rano sad pričati o bilo kakvom (ne)uspjehu za iduću sezonu. Zavisi od X faktora, prodaje Amira, dolaska dečka iz Amerike itd. Ukoliko se ovo dvoje oboje poklopi, što onda znači možda solidan prelazni rok, mislim da se realno nadati i boriti za Evropu. Ukoliko nista ne bude ni od jednog ni od drugog, mislim da nas nema nigdje iduće sezone i da nam ne gine borba za opstanak.
Prvo treba spasiti klub, nama je i dalje omca oko vrata, ne smijemo to smetnuti s uma. Rijesiti se porezne i Amara, ako je ikako moguce jedno za sva vremena, ja bih bio prezadovoljan za narednu sezonu.
Slazem se s tobom. Neki nisu naucili lekcije izgleda, instant uspjeh, daj nam sve i odmah, to nas je dobro kostalo. Pamet u glavu.Sky1 je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 6:15 pmPrvo treba spasiti klub, nama je i dalje omca oko vrata, ne smijemo to smetnuti s uma. Rijesiti se porezne i Amara, ako je ikako moguce jedno za sva vremena, ja bih bio prezadovoljan za narednu sezonu.
oTajMATORI je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 1:06 pmMa jok!Maestro je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 1:04 pmDobro bi to bilo, volio bih ga vidjeti u Želji, teoretski bi ga mogli zaganjati, ali ja mislim da nije realno da ga Velež pusti u ovom trenutku.cikazubo je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 11:28 amBtw kad vec pisu svi da Diglisic dolazi u utorak, da klub napokon pocinje disati punim plucima, sta mislite da li bi mogli zaganjati Dudica, vidim da nije zadovoljan transfer politikom kluba, vjerujem kad bi mu se ponudio ozbiljan projekat da bi ga on i prihvatio, a njegov trenerski kvalitet je neosporan.
Samo francuz koji bije - ko ne slusa !
![]()
Prije početka sezone su bili favoriti za titulu pa su mnogo daleko od toga.SanMan je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 5:16 pmMi ko ne bi F Dudića, a čovjek sa igračima kojima mi ne bi dali da nam budu na klupi a ne u prvom timu razvaljuje i igraju Evropu na Grbavici godinama
Naš golman bolji od njihovog, Zaimovića i Hasanovića jedva čekali da otjeramo, Coca bolji od Zvonića, Štilić od Radovca, Zec od ...............
Izgleda da je problem poprilično i u nama navijačima (i da veze nemamo sa realnošću)
Taman tako. Uz to rijesiti i kadrovske stvari (kvalitetna uprava i struka) pa nek opet zavrsimo sesti - ja prezadovoljan.Sky1 je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 6:15 pmPrvo treba spasiti klub, nama je i dalje omca oko vrata, ne smijemo to smetnuti s uma. Rijesiti se porezne i Amara, ako je ikako moguce jedno za sva vremena, ja bih bio prezadovoljan za narednu sezonu.
Spektakl u najavi. Odbrojavanje je počelo.Bosanski lonac je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 6:55 pmNe brojim dane, ni noći besane.
Znam da će jednom i ova mora
kao zubobolja naglo da prestane.
Više me brine da li će nova zora
biti spektakl ili konačni debakl.
Sad si me razočarao, zar sumnjaš u gavrana?storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 9:16 pmZaista ne znam cemu se radujete, a smatram da sam upucen...
Pitaj @gavrana, sto pitas dzematile?storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 9:16 pmZaista ne znam cemu se radujete, a smatram da sam upucen...

SupremeGucci je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 6:59 pmSpektakl u najavi. Odbrojavanje je počelo.Bosanski lonac je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 6:55 pmNe brojim dane, ni noći besane.
Znam da će jednom i ova mora
kao zubobolja naglo da prestane.
Više me brine da li će nova zora
biti spektakl ili konačni debakl.![]()
![]()
![]()
Radujemo se završetku lige. I završetku ove patnje.storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 9:16 pmZaista ne znam cemu se radujete, a smatram da sam upucen...
I jest to za radovanja realno hhhLeon_Professional je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 10:47 pmRadujemo se završetku lige. I završetku ove patnje.storm_raider je napisao/la: ↑sub maj 28, 2022 9:16 pmZaista ne znam cemu se radujete, a smatram da sam upucen...
🤍
🤍
🤍