Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Diverzant
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 16, 2022 9:56 pm

I glup i mutan, ne možes mi prodavat da ti voliš želju a svjesno potpišeš ovog panja vučenovića bez ikakve probe, a vamo hodzica drzis mjesec na probi koji je doktor za ovog laznog austrijanca. Nadam se samo da ce posle zadnjeg kola debilcina napustiti klupu i vratit se u mladost DK. A mi se vraćamo našoj klasičnoj mantri, da hoće sezona završiti da napravimo remont ekipe i krenut će nam bolje....neće
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon maj 16, 2022 9:56 pm

Edise hvala i dovidjenja.
Veceras si pokazao koliko si OGRANICEN.
Ti nisi trener za Zelje.
Nemam snage dalje pisat al ovo je sramota sto se rezultata tice
Alea iacta est!

staaarinavijac
Kontakt:

pon maj 16, 2022 9:58 pm

Neka Edisa , on je naš ...

Valter
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:03 pm

"Ako igrač koji uđe ne odgovori zadatku kao onaj koji je igrao prije njega, onda neka se zapita zašto sjedi na klupi", zaključio je Mulalić.

Ti definitivno nisi odgovorio zadatku, ali ogroman broj nas se pita zašto još sjediš na klupi. Ustavi oni koji se iole razumiju u fudbal znali su u startu da ti nisi ni blizu za ove funkcije al bi pojedinaca koji su i prizivali tvoj dolazak. Poštujem ako ti je Željo negdje u srcu al živ bio tvoj je maksimum da sjediš sa nama na tribini. Bez obzira na izuzetno složenu i tešku situaciju u klubu iskreno se nadam da nikom neće pasti na pamet da sa tobom produži ugovor.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:03 pm

Jos malo i kraj jos jedne sezone. Slijedi nova nit imamo kakve vizije niti para.

blueboy
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:06 pm

Svašta bih napisao, ali se suzdržavam. Ovo je najlimitiranija grupa igrača koju sam ja vidio u životu, sa najlimitiranijim trenerom kojeg su mogli imati. Velika je premija što smo uspjeli osigurati opstanak na vrijeme, jer smo mi u istom rangu sa svim ovim ekipama koje se bore za opstanak.

Dragi Ivice, da si mogao birati vjerujem da ne bi izabrao da odeš baš sad, kad ne ličimo ni na šta ni na terenu ni van njega. Ovo nije Željo kojeg si ti gradio i o kojem si sanjao. Oprostit ćeš nam siguran sam, na ovom skupu anonimusa i neznalica koji su se okupili na terenu i van njega, nadam se još samo kratko.

Volim te Željo!

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:12 pm

Moj Edise moj, uhvati se neke zadruge ili velikog brata.

Nadam se da je tekma sa Sirokim zadnja domaca tekma gdje ce u sastavu biti Zec, Bekric, Kosoric. Hvala Vam za sve ali je dosta.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

SanMan
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:14 pm

Bruka i sramota svih igrača a posebno sš za sva vremena, nikad im neću zaboraviti, nekidu svi do jednog iz Želje

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:15 pm

Nadam se da ce Kerim Balic od sutra podnijeti ostavku. **** li ti Fadil majku i tebi i njemu. Kuci ga vodi

Okolele
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:17 pm

Mulalić kreten usr'o utakmicu..**** li ga Bekrić i Gasal raspali i izmjene njegove i kukavička igra..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:20 pm

Bozidar Radosevic je napisao/la:
Nadam se da ce Kerim Balic od sutra podnijeti ostavku. **** li ti Fadil majku i tebi i njemu. Kuci ga vodi
Jao fuj. **** li pacov fadil familiju retardiranu. Dovode to pseto, a zbog likova ko sto je to pasce nas Svabo nije zadnje dane dozivio u svom Sarajevu. Sve vam *****

Simply Blue
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:21 pm

Vec sve receno, ali moram opet, Gasal...jel ono moguce,jednom u 100 godina izadje igraciz omladinskog da licina krilo, i dobijemo ovo, ili momak ima ADHD ili je nagazio, ne postoji jedna stvar da je uradi kako treba, pas je svaki mlak i kratak za10cm, ne prati saigrace, muka mi je..

Subasu treba pohvaliti, stvarno se je prodrmao, postao agresivniji, ako nista, mozda njega dobijemo iz ove turobne sezone.
Beca i Drina trebaju igrati do kraja u prvoj.

Bekric i njegovo carinjenje lopte, handri nas u zdrav mozak jos od povratka 2016, jos jednu godinu s njim i Zecomja necu prezivjeti
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Okolele
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:32 pm

exbabilon je napisao/la:
pon maj 16, 2022 9:47 pm
Zaboli ovo pravo.. Vracam film, pa mi ko po pravilu svaku posebnu priliku, obiljezavanje, euforiju, pun stadion, sve useremo. Pa kopaj rukama i nogama, al sacuvaj tu pobjedu, daj ljudima razlog da i prekosutra dodju, da ovo sve privedemo fino kraju, al jok... i izmjene i sve, ocaj.

Da sam grlatiji poveo bih skandiranje nekom od tih djecaka koje ovaj ni na klupu ne stavlja u trenutku kad ulazi Vucenovic, kakva ubleha, kakav tal i pljacka.
Baš sam i ja to ovim svojim govorio..Jedina utakmica koje se sjećam da smo dobili a bila je neka specijalna prilika bilo je protiv Slobode na otvaranju istočne tribine..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MiroslavKruzik

pon maj 16, 2022 10:36 pm

ANamelessGhoul je napisao/la:
Jao fuj. **** li pacov fadil familiju retardiranu. Dovode to pseto, a zbog likova ko sto je to pasce nas Svabo nije zadnje dane dozivio u svom Sarajevu. Sve vam *****
Vlada Kantona Sarajeva nije Fadilova, koji vam je q više svima,jebi trojki Konakovicu, Tanovicu, Forti, Niksicu i svima koji su kupili politicke poene na osnovu Želje.

Smeta Fadil što je došao iskazati poštovanje, kao i svaki drugi lik na stadionu ...u ovako teskom vremenu nam treba svaki čovjek na funkcijama, jebetee svima redom...udjite u klub i borite se i vidjet cete da se mora tako..stid me je, jeb.o vas Fadil i sda i stranke, gorih mi Fadila imamo na klupi i u sastavu

storm_raider
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:42 pm

Kako je samo Svabo lijepo u jednom intervju-u rekao da nemamo mjere ni u cemu, ni u radovanju, ni u tugovanju. Neki dan spomenuh KK Bosnu, a oni koji me znaju, znaju i da sam na razne nacine vezan za nju. Zasto ovo spominjem sada?

Sjecam se posljednje "velike" sezone KK Bosne, u ABA//NLB/Goodyear ligi smo se borili sa Final 8, a u domacoj Ligi smo sve pobjedjivali sa 40+ razlike. I dolazi nam KK Sloboda sa tada super talentovanim Zlatkom Jovanovicem u Malu Skenderiju. Vodili smo 30 razlike na poluvremenu, razbili ih u svim segmentima igre. Vratise se oni kos po kos i dovedose utakmicu u egal. Navijaci psuju, gadjaju svim i svacim igrace. Tacno si osjetio nekako u zraku koliko smo zeljeli da izgubimo tu utakmicu, da sve frustracije istresemo na taj klub koji eto volimo. Za 10 KM platis ekskluzivno pravo da kazes toj ljubavi ono sto ne smijes reci nikome. I, hajde, kako to obicno biva u takvoj negativnoj energiji gdje privlacis onako kako zracis, pogodi Zlaja sa zvukom sirene tricu za pobjedu i nakloni se publici. Mangupski, nema sta. Nikada do tada, a ni poslije toga sarajevska objektivna publika nije nekog tudjeg igraca nagradila takvim aplauzom i skandiranjem, a nikada vise uvreda nije uputila "svojim" igracima. Ja stojim na parteru i ne vjerujem sta slusam. Do tada smo imali 14 pobjeda za redom. Ta utakmica je bila prekretnica i plasio sam se sta ce nam ta srdzba, to neko nakupljeno zlo u nama donijeti. Taj momenat je takodjer bio prekretnica za sarajevsku kosarku i od tada je u strmoglavom padu. Nakon toga smo izgubili i KK Bosnu i sarajevsku kosarku sa njom.

Isti osjecaj sam imao na onoj utakmici kada smo osvojili Kup koji nismo slavili, doslovno isti osjecaj. Eto takvi smo ljudi. Osvojili smo Kup, ali smo izgubili mnogo vise. Plasim se toga sta smo izgubiil tog trenutka i od tada smo u strmoglavom padu. Ovo kasnije je sve samo prezivljavanje.

Mozda analogija nije bas ispravna, ali mislim da poenta jeste. Neka nam je Bog na pomoci, najvise nama sa nama ovakvima koji pretjeruju u svemu, jedino ne smiju da se previse smiju, jer ce oplakati.

Ivice, hvala ti. Bolji si bio od svih nas.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

svraka
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:42 pm

Stid i sram neka bude igrace i strucni stab. Edis i izmjene su upropastilli utakmicu.

Slavit cemo tvoje ime, dok u nama srce bije 💙
Forza 1921!

Oda majstore!

Diverzant
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:43 pm

Ja dobijem ban sto kazem da forum nije za ovakve prepirke, al zato ne dobiju ovi sto konstantno provlace ovdje debate oko političkih partija i ko je trebao biti na stadionu, a ko nije
I onda kada dođu loši rezultati
budala ova neće prestat da te prati
šta drugi kažu nije važno, ko ih jebe
jer tebe Željo volim više nego sebe!

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:43 pm

Bosanac1993 je napisao/la:
pon maj 16, 2022 10:36 pm
ANamelessGhoul je napisao/la:
Vlada Kantona Sarajeva nije Fadilova, koji vam je q više svima,jebi trojki Konakovicu, Tanovicu, Forti, Niksicu i svima koji su kupili politicke poene na osnovu Želje.

Smeta Fadil što je došao iskazati poštovanje, kao i svaki drugi lik na stadionu ...u ovako teskom vremenu nam treba svaki čovjek na funkcijama, jebetee svima redom...udjite u klub i borite se i vidjet cete da se mora tako..stid me je, jeb.o vas Fadil i sda i stranke, gorih mi Fadila imamo na klupi i u sastavu
Drug, da je ovo normalna drzava taj bi odgovarao za mnogo sta. Al nakon onih respiratora ne bi smio prici stadionu. Za vrijeme Vedrana i Misimovica smo se rijesili tih zelenih spodoba i sad ovaj maloljetni debilcic ih treba vratiti.

storm_raider
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:46 pm

I jos jednom, manite se politike na ovom forumu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon maj 16, 2022 10:52 pm

storm_raider je napisao/la:
pon maj 16, 2022 10:46 pm
I jos jednom, manite se politike na ovom forumu.
Znas brate da ne serem, ali nije okej ovo. Nema on sta biti tu.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], ublehas i 41 gost.

Prijava