plavi kanarinac je napisao/la:Joj kad čujem naglabanja neka... Kakav mrtvi lalatovic cetnik klasicni to treba otvoreno reći, lik cetnik. Dudic oke sve napravio nesto s tim Velezom, opet covjek da kaze da je nešto ludilo dobro, vala i nije ne znam na osnovu čega te silne pohvale. Jedini ko je napravio ne bum nego satro sve nogama je ovaj Jakirovic, takvim treba teziti, ako ne to bar približno. Ovo ostalo od trenera sve na fazon onog poharanog Beganovica jel ono bi sto je mladost i celik vodio 35 hiljada puta, sve go seljak nabij je u go i nek ide u picku materinu. Al haj daj nam nekog rodjaka nek upadne u sivilo. Nez sto onda i mijenjati kad imamo ovog što ce jos malo cvoke novinarima lupati.
Cetnik ili ne, Lalatovic je jedan od boljih strucnjaka u regionu a financijski dostupan. S tim sto cak mislim da je bas ljudina i uvijek bude omiljen kod domace publike gdje god da trenira. Dudic je poslije Jakirovica najbolji trener u nasoj ligi trenutno. Kazes treba teziti trenerima kao sto je Jakirovic, slazem se. Samo ko su takvi? Tesko je to procijeniti, jako tesko.
@Bosanac1993: Lalatovica sam spomenuo kao stranca jer je neko spominjao Bjelicu prije toga koji je bas nerealan. Lalatovic je financijski realan, moglo bi ga se dovesti, veliki strucnjak. Jedino ga j*be to sto je srbin i sto ima specifican karakter.
Za sportskog direktora se nadam Bazdarevicu, ili recimo Stanicu.
Sent from my iPhone using Tapatalk