Nekad se nismo bojali za ovo. Sad slavimo.DobojskiManijak je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 2:59 pmdobili smo licencu............ ovo je naša titula 2022
https://sport.avaz.ba/nogomet/737815/pr ... cna-odluka
Nekad se nismo bojali za ovo. Sad slavimo.DobojskiManijak je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 2:59 pmdobili smo licencu............ ovo je naša titula 2022
Nikad nismo bili u ovakvom ponoru, hvala upravi, a i AmaruLeon_Professional je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 4:24 pmNekad se nismo bojali za ovo. Sad slavimo.DobojskiManijak je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 2:59 pmdobili smo licencu............ ovo je naša titula 2022
Zeljine su titule nisu Amarove..milanribar je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 1:14 pmJa sam lično bio neutralan po pitanju Amara dok mi nisu predočili jasne dokaze o štetnim radnjama po klub. Tu po meni jako narušava svoj kredibilitet i ugled.
Titule mu niko ne može uzeti ali titule su osvajali i neki treneri prije njega, pa ništa slično od njih nismo dočekali.
Enver Hadžiabdić je neko ko je jedini u našoj historiji osvojio titulu kao igrač i kao trener, pa je li on imao pravo da ucjenjuje klub i da se okoristi od njega. Čovjek nam je donio prvu titulu poslije rata i ko zna koliko bi čekali titulu opet da nije te bilo. Da li mu to daje pravo da ošteti klub i da se ponaša bahato...
Plava Fondacija je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 5:39 pmMala donacija Pomozi.ba. Uplatili smo 50 iftara za korisnike pomoći Obrok za sve.
Hvala svim donatorima.
Nije ni misimovicev istok pa se non stop potencira prica da je sve to zahvaljujuci njemu.Dzezvar je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 5:29 pmZeljine su titule nisu Amarove..milanribar je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 1:14 pmJa sam lično bio neutralan po pitanju Amara dok mi nisu predočili jasne dokaze o štetnim radnjama po klub. Tu po meni jako narušava svoj kredibilitet i ugled.
Titule mu niko ne može uzeti ali titule su osvajali i neki treneri prije njega, pa ništa slično od njih nismo dočekali.
Enver Hadžiabdić je neko ko je jedini u našoj historiji osvojio titulu kao igrač i kao trener, pa je li on imao pravo da ucjenjuje klub i da se okoristi od njega. Čovjek nam je donio prvu titulu poslije rata i ko zna koliko bi čekali titulu opet da nije te bilo. Da li mu to daje pravo da ošteti klub i da se ponaša bahato...
Itekako je zahvaljujući gosp. Misimoviću. Razlika je u tome. Miske radio u interesu Želje, a Amar za lični interes. Bilo kakvo poređenje njih dvojice je licemjerno i zlonamjerno. Gospodin par exelance i kamatar, zločinac ne mogu u istu rečenicu.PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 10:54 pmNije ni misimovicev istok pa se non stop potencira prica da je sve to zahvaljujuci njemu.Dzezvar je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 5:29 pmZeljine su titule nisu Amarove..milanribar je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 1:14 pmJa sam lično bio neutralan po pitanju Amara dok mi nisu predočili jasne dokaze o štetnim radnjama po klub. Tu po meni jako narušava svoj kredibilitet i ugled.
Svaka cast upravi i svima koji su zasluzni za ovo sto smo dobili licencu. Samo naprijed, nasu podrsku imate![]()
Nemoj misliti da branim onog kriminalca, ali ako je istok misimovicev, i titule su amarove. U sustini, najpravednije je reci da smo sve uspjehe postigli zajedno kao jedna cjelina, i svako odstupanje od toga nije korektno.Sky1 je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 11:02 pmItekako je zahvaljujući gosp. Misimoviću. Razlika je u tome. Miske radio u interesu Želje, a Amar za lični interes. Bilo kakvo poređenje njih dvojice je licemjerno i zlonamjerno. Gospodin par exelance i kamatar, zločinac ne mogu u istu rečenicu.PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 10:54 pm
Nije ni misimovicev istok pa se non stop potencira prica da je sve to zahvaljujuci njemu.
Svaka cast upravi i svima koji su zasluzni za ovo sto smo dobili licencu. Samo naprijed, nasu podrsku imate![]()
Pa ako neko poslije 25 godina ubleha pokrene pricu o tome onda su njegove zasluge itekakve ali opet sve je to Zeljino.Eto otisao je Miske a nista sa sobom ponio nije.PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 10:54 pmNije ni misimovicev istok pa se non stop potencira prica da je sve to zahvaljujuci njemu.Dzezvar je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 5:29 pmZeljine su titule nisu Amarove..milanribar je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 1:14 pmJa sam lično bio neutralan po pitanju Amara dok mi nisu predočili jasne dokaze o štetnim radnjama po klub. Tu po meni jako narušava svoj kredibilitet i ugled.
Hajde dodaj jos nesto, neku info., nemoj nam samo zastavu ostavljati
Hvala navijacima koji su skupili vecinu novcaDzezvar je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 11:43 pmPa ako neko poslije 25 godina ubleha pokrene pricu o tome onda su njegove zasluge itekakve ali opet sve je to Zeljino.Eto otisao je Miske a nista sa sobom ponio nije.PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 10:54 pmNije ni misimovicev istok pa se non stop potencira prica da je sve to zahvaljujuci njemu.
Nešto se ozbiljno sprema nabolje dok su se botovi ovako žestoko aktivirali. Ljubav prema Želji je beuslovna, a akciju su pokrenuli naši navijači samo da te napomenem. Uprava odradila lavovski posao i hvala im na tome, ako bude trebalo još, svaki iskreni navijač će se odazvati i pomoći klub, bitno da znamo gdje su pare otišle. Znamo i pamtimo od Newcastla, pa do Nazifa gdje su pare ciklično završavale, samo kamate i dug prema Amaru od tada do danas imaju kontinuitet. Imat će i Sud posla aBd, stat će se ukraj i njemu.PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 11:55 pmHvala navijacima koji su skupili vecinu novcaDzezvar je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 11:43 pmPa ako neko poslije 25 godina ubleha pokrene pricu o tome onda su njegove zasluge itekakve ali opet sve je to Zeljino.Eto otisao je Miske a nista sa sobom ponio nije.PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 10:54 pm
Nije ni misimovicev istok pa se non stop potencira prica da je sve to zahvaljujuci njemu.
Nekad pomagali za tribinu, sad da preživimoPlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 11:55 pmHvala navijacima koji su skupili vecinu novcaDzezvar je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 11:43 pmPa ako neko poslije 25 godina ubleha pokrene pricu o tome onda su njegove zasluge itekakve ali opet sve je to Zeljino.Eto otisao je Miske a nista sa sobom ponio nije.PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 10:54 pm
Hoćeš opkladu u trajni odlazak sa foruma da Amar nikada neće biti osuđen? Nevini se osuditi ne mogu...Sky1 je napisao/la: ↑čet apr 28, 2022 12:17 amNešto se ozbiljno sprema nabolje dok su se botovi ovako žestoko aktivirali. Ljubav prema Želji je beuslovna, a akciju su pokrenuli naši navijači samo da te napomenem. Uprava odradila lavovski posao i hvala im na tome, ako bude trebalo još, svaki iskreni navijač će se odazvati i pomoći klub, bitno da znamo gdje su pare otišle. Znamo i pamtimo od Newcastla, pa do Nazifa gdje su pare ciklično završavale, samo kamate i dug prema Amaru od tada do danas imaju kontinuitet. Imat će i Sud posla aBd, stat će se ukraj i njemu.PlaviIzSarajeva je napisao/la: ↑sri apr 27, 2022 11:55 pmHvala navijacima koji su skupili vecinu novca