Ne ide to baš tako. Evo uzmi sad kompletan kadar Zrinjskog zajedno sa trenerom i prebaci kod nas u trenutnom stanju u kojem se klub nalazi. Veliko je pitanje da li bi se i za Evropu borili. Ciklus je to od 2-3 godine kad se stvara tim, a osnovni preduslov je da je klub posložen kako treba.Hare79 je napisao/la: ↑pet apr 22, 2022 6:35 pmLjudi za klasu bolji, nema tu sta.
Ne znam sta svi potenciraju Mekica, pa covjek je prije Zelje igrao u Radniku, ako je neko od njega ocekivao prevagu vara se.
Mi smo mrtvi prosjek sto se ekipe tice, da nije navijaca borili bi se za opstanak.
Nadajmo se da je investitor jos aktuelan. A onda dovesti nekog strucnjaka kao sto je Jakirovic koji ce iselektirat igrace i napraviti ekipu kao sto je Zrinjski.
A ako se i ovo gleda kao zadnji igrač, onda je morao biti crveni
Nekoga kao Jakirovic bismo otjerali nakon 2 mjeseca.Hare79 je napisao/la: ↑pet apr 22, 2022 6:35 pmLjudi za klasu bolji, nema tu sta.
Ne znam sta svi potenciraju Mekica, pa covjek je prije Zelje igrao u Radniku, ako je neko od njega ocekivao prevagu vara se.
Mi smo mrtvi prosjek sto se ekipe tice, da nije navijaca borili bi se za opstanak.
Nadajmo se da je investitor jos aktuelan. A onda dovesti nekog strucnjaka kao sto je Jakirovic koji ce iselektirat igrace i napraviti ekipu kao sto je Zrinjski.
Marcelo u najboljim danima
Ne, ne
Nisam ni mislio da to ide preko noci. Prvi preduslov je investitor zbog stabilnosti, pa dobar strucnjak da napravi ekipu za dvije tri sezone.blueboy je napisao/la: ↑pet apr 22, 2022 6:41 pmNe ide to baš tako. Evo uzmi sad kompletan kadar Zrinjskog zajedno sa trenerom i prebaci kod nas u trenutnom stanju u kojem se klub nalazi. Veliko je pitanje da li bi se i za Evropu borili. Ciklus je to od 2-3 godine kad se stvara tim, a osnovni preduslov je da je klub posložen kako treba.Hare79 je napisao/la: ↑pet apr 22, 2022 6:35 pmLjudi za klasu bolji, nema tu sta.
Eh onda ide preokret
ako se zajebavate onda ok, ali ako ste ozbiljni onda...storm_raider je napisao/la: ↑pet apr 22, 2022 6:50 pmPo igri nogometa.
Sto si nervozan?![]()
Sarajevo ima investitora, sve su samo ne stabilni. Razlog je što su ljudi oko investitora amateri i uhljebi. Dakle, investitor sam po sebi nije garant stabilnosti kluba, možda jeste finansijske stabilnosti.Hare79 je napisao/la: ↑pet apr 22, 2022 6:51 pmNisam ni mislio da to ide preko noci. Prvi preduslov je investitor zbog stabilnosti, pa dobar strucnjak da napravi ekipu za dvije tri sezone.blueboy je napisao/la: ↑pet apr 22, 2022 6:41 pmNe ide to baš tako. Evo uzmi sad kompletan kadar Zrinjskog zajedno sa trenerom i prebaci kod nas u trenutnom stanju u kojem se klub nalazi. Veliko je pitanje da li bi se i za Evropu borili. Ciklus je to od 2-3 godine kad se stvara tim, a osnovni preduslov je da je klub posložen kako treba.Hare79 je napisao/la: ↑pet apr 22, 2022 6:35 pmLjudi za klasu bolji, nema tu sta.
E moja Asima, kud ga nisi progutala.Bosanac1993 je napisao/la: ↑pet apr 22, 2022 7:03 pm
Ovo najbolje oslikava stanje u klubu i ekipi nakon 4 godine diktature i pljacke kluba